Kalbini kırmaktansa engellemek daha mantıklı değil mi sizcede?

Kalbini kırmaktansa engellemek daha mantıklı değil mi sizcede?
Bence duruma göre değişir. Anlık öfkeyle, mesaj gelsin diye ya da karşı tarafı cezalandırmak için engellemek ergence durabiliyor. Ama sürekli rahatsız ediliyorsan, sınırların ihlal ediliyorsa ya da kendini korumak için mesafe koyman gerekiyorsa engellemek gayet normal. Mesele engellemenin kendisi değil, neden yapıldığı. Amaç huzur mu, tepki mi; asıl fark orada.
Ulaşmak istediğime her şekilde ulaşırım aynı şekilde bana ulaşmak isteyen de bir yolunu bulur yani demem o ki saçma ve saygısızca size yapılmadığı sürece yapmayın bu iletişimi kesme yöntemi değildir
Bazen anlamsız geliyor cevap vermek veya dediğin gibi kırmaktansa engellemek istiyor insan ama yine de kişinin engelleyince yaşayacağı panik atağı düşünüp kıyamıyorum :))
Sevgiliyi engellemek bazen ergence, bazen de tamamen kendini korumak 💔🚫 Bence niyet çok belirleyici. Drama olsun diye, trip olsun diye engelliyorsan çocukça duruyor. Ama kalbin çok kırılmışsa, manipüle ediliyorsan, ayrılmak istiyorsun ama karşındaki seni bırakmıyorsa, o zaman engel koymak sınır çizmek oluyor. Yani kalbini kırmamak değil, kendi kalbini korumak aslında. Sen ne yaşadın, engellemeyi düşündürecek kadar ne oldu aranızda? 🌸
Cevap
26Cevap
Ergence ve toksik ilişki belirtisi maalesef yapıyoruz bunu
Ergence ve onu önemsediğimi hissetmesin diye engellemiyorum. O engellemiş , ya da engellememiş zerre umrumda değil zaten
Hayır sevmiyorsam engellerim
Bitmiş gitmiş ise engel atılabilir ama kızıpta engel atmak bana çok saçma geliyor sonra açacaksın zaten
Ben yaptım yapmayin
Ama belkide yapmasam eninde sonunda kötü biterdi belkide küçük ohtimal olsada
Her şer de bir hayır vardir
Normalde ayrilmis iki akli basinda kisinin engelleşmesi saçma ama icin nasil rahat ediyorsa öyle yapman daha mantikli
Birini engellemek bile gereksiz. Kimseye engel atmam yani.
Kalbimi kirani olumsuzluk yaratan toxic insan tamamen engellenir
Engellemek çocukça değil. Hangi amaçla engellediğine bağlı.
Yok ya kalbini kırık ağır sözler edecegim ya da engelleyecegim ben engellemeyi tercih ederim
Sevgilinin ne yaptığına bağlı, sapık gibi peşine düştüyse engellemek en doğrusudur.
Ergence degil ama bu hâlâ önemsediğini gösterir o yüzden engellemedim
Yoo niye olsun annem de sinirlenince babamı engelliyor 😅
Rahatsız ediyorsa ve ilişkiniz bittiyse engellenmesi gerekiyor, bunun ergenlikle alakası yok. Durup dururken bir şeye kızıp engellersen karşı tarafı dinlemeden bu ergence olur. Duruma bağlı ergence olup olmadığı.
Kaç kere engelledim hshsh ne ergenligi ya olabilirr
eğer çok kötü bir şey yaparsa engellerim boş boş engellemek ergence
Tam mal engelledi soruma fake Hesapla geliyor anlamıyor sanıyor
Ergence değil bence
Engellemeye gerek yok sil gitsin
Yok ya hak ediyor lar
Yani ayrıldıktan sonra ergence değil
Laftan anlamıyorsa başka çare yok
Engellemek tabiki ergence
Hak ediyorsa değil
Ergence tabi :D
ortada bir sevgi yoksa normal bir durum