Bi de bayıl feriha diye dağlara taşlara bağırasım var..
Neyse ki servise göndermeden anladık.
Yardımlarınız için teşekkürleeer
Telefonumun ekranı benden bağımsız hareket ediyor. Saçma sapan yerlere giriyor yazı yazmama bile izin vermiyor. Markası huawei p40 lite. Bu garanti kapsamına girer mi? Neden böyle oluyo?
Bu sorun genelde kırılmaz cam koruyucu, kılıf, yazılımsal, virüs veya ekran panelinin arızalanmasından kaynaklanır.
Varsa, cam koruyucu ve kılıfı çıkartın. Google Play veya App Galery dışında, APK uygulama yüklememiş olmanız gerek. Verilerinizi yedekleyin ve cihazı sıfırlayın. Hâlâ durum aynı ise teknik servise götürmeniz en doğru çözüm.
Kırılmaz camı çıkardım bi süre geçti ama devam ediyor. kılıfla ilgili olduğunu düşünmüyorum onu çıkardığımda da olmaya devam etti. APK uygulamam tabiki var app galeryde whatsapp Twitter instagram bile yok 🥺
Sıfıtlarsam her şey gider ya en iyisi servis
Cevap
7Cevap
ekran kalibrasyonu yapmayı dene. işe yaramazsa panel değişir muhtemelen. garanti kapsamında değiştirmeleri gerekir diye düşünüyorum
Ekran kalibrasyonu nedir? Nasıl yapılır?
ayarlar kısmından yapılıyordu, eksiden kullanmıştım huawei telefon ama şimdi elimde olmadığı için açıp bakamıyorum. google'dan açıklamasını bulabilirsin ama
Aynisini yasadim p 20 lite ile sonra ekran kartim yanmis kapandi bie daha acamadim daha yeni , yeni telefon aldim
Garantisi bitmiş miydi?
Hayir. Ama nedense kullanici hatası dediler asiri temiz kullanmama rağmen. Asla telefonumu acamadiar. Huawei bu konuda asiri ilgisiz. Annemdw nowa kullaniyo4 onda aynisi oldu ekran birilerini falan arıyor
Bağımsızlığını ilan etmiş hahahahahahahahahahahha cok komik mk cocu kendimden nefret ediyom
Bu çin cihazlarında ki genel yazılım sorunu
Noolcak şimdi
Telefonu aç kapa yapacaksın düzelecek başka telefonu satıp samsung vs alman lazım
Düzelmiyor
Bende düzeliyordu sende sıkıntı var
Hadi canım bende sıkıntı mı var Allahallah ya hiç anlamamıştık
Kafan emanet galiba neyse
İç ekranı kırılmıs maalesef degıstırılmelı
Dışarıdan bakınca bir şey gözükmez dimi kırıldığına dair
Ic ekran fılmı dıye gecer bunu sen gormezsın durduk yere telefon mılletı arar mesajlar atar
Senin gibi beyinsiz desene 😂
Bilmediğim bi konu hakkında bilgi almak ne zaman beyinsizlik oldu?
Şaka yaptım ya kızma hemen
Benimde öyleydi aynı o marka hemde
Nooldu sonra
Saatım kurtuldum kendi kendine milleti arıyordu
Garantiye falan vermediniz mi
Sıvı teması var mı?
Hayır
Darbe aldı mı?
Yani yere düşürüyorum ama ne bi çizik ne bir kırılma hiç bir şey yok
Garamtiye ver gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?