ya ben çıkıyorum şifre giriyoruz ama bağlanmıyor, bir de kilit simgesinin üstünde + var. nasıl hallederiz telefon iphone 11

ya ben çıkıyorum şifre giriyoruz ama bağlanmıyor, bir de kilit simgesinin üstünde + var. nasıl hallederiz telefon iphone 11

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
telefonda yalnizca izin verdiklerime baglan secenegi vardir onu herkes baglanabilir yap.
https://support.apple.com/tr-tr/HT204023
İphone 11 derken çakma sanırım bu ekran android bi cihaza ait :D
o cihaz android zaten, kişisel erşim noktasını açtığım kendi cihazım iphone olan
erişim*
İsmine emoji koyduğun için olabilir belki.
hayır alakası yok, okulda apple kullanan arkadaşlarım bağlanabiliyordu. burada şimdi 2 android kullanıcısı da bağlanamıyor
İşte belki emoji olması androidlerde sorun yaratıyor olabilir.
kaldırıp deneyeyim
hem emojiyi kaldırdım hem şifreyi değiştirdim bir şey değişmedi, bu arada şu kilit simgesinin yanındaki “+” sadece bende var diğer ağlarda yok
Telefonun dili Türkçe mi ingilizce mi?
türkçe
O zaman biraz zor olacak ama tarif etmeye çalışayım. Ayarlara gir. Oradan hotspot ayarlarına (Türkçesi internet paylaşımı veya erişim noktası gibi bir şey olabilir) gir.
Orada uyumluluğu maksimize et gibi bir seçenek var mı?
Şifreyi sıfırla
denedik olmuyos
olmuyor
Şifreyi kaldır
Şifre yanlış
bravo 12345ece olan şifreyi 3 kişi yanlış girdik zaten o yüzden hata vermek yerine “kaydedildi” yazıyor, sen olmasan ne yapardık harikasın.
Kaydedildi demesi şifre doğru anlamına gelmiyor bu arada. Şifre yanlış olsa da kaydedildi yazar. Ama sonrasında şifre hatalı diye uyarı vermesi gerekir.
Yanlış olan şifrelere genelde kaydedildi yazıyor
yahu hata vermiyor diyorum, kendi koyduğum dünyanın en kolay şifresini nasıl yanlış giricez 3 kişi?
Niye tepki veriyorsun canımsın soru sormuşsun alternatif cevaplar üretiyoruz tepkilere bak lalakta ki
evet biraz sert çıkıştım kusura bakmayın, bir tek bende internet var arkadaşlar çıldırmak üzere 2 gündür bağlamaya çalışıyoruz