İnternet & Teknoloji İnternete bağlanamıyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor youtube'ye girmiyo filmde izleyemiyorum kendi internetimden giriyorum şu an evin internetiyle olmuyor ne yapmam lazım Güncellemeler+1 yıl biri bişey yazsın youtube'ye falan nasıl giricem İnternete bağlanamıyorum? Cevapla Film Soruları İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sakinleşip ülke gündemini takip edersen paniklemene de gerek kalmaz neden giremediğini de öğrenirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani ne oldu ki Yorumla
Titanik52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Net engeli var ülke genelinde saldırıdan dolayı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl off ya ne istiyolar internetten Yorumla Titanik52 +1 yıl Sosyal medyadan propaganda yapanlar var Yorumla Titanik52 +1 yıl İstanbul'da bombalı saldırı oldu Yorumla Soran +1 yıl umrumda değil bunlar internet gelsin yeter Yorumla Titanik52 +1 yıl Biri bişey yapamaz şu an yasağın bitmesini bekliceksin Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 842 cevap paylaştı. Çok ağır net, engelleme var 0 0 Yorumla
samet19997 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Vnp gir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl nasıl Yorumla samet19997 +1 yıl Ulaş anlatıyım Yorumla Soran +1 yıl olur Yorumla samet19997 +1 yıl Takıp et Yorumla Soran +1 yıl tkp attm mesaj atılmıyo Yorumla muhzeki33 +1 yıl VPN İnternet Hızını Artırmıyor Sadece Sunucunu Değiştiriyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sakinleşip ülke gündemini takip edersen paniklemene de gerek kalmaz neden giremediğini de öğrenirsin
nasıl yani ne oldu ki
Net engeli var ülke genelinde saldırıdan dolayı
off ya ne istiyolar internetten
Sosyal medyadan propaganda yapanlar var
İstanbul'da bombalı saldırı oldu
umrumda değil bunlar internet gelsin yeter
Biri bişey yapamaz şu an yasağın bitmesini bekliceksin
Genel sanırım sorun bendede aynı
Çok ağır net, engelleme var
Vnp gir
nasıl
Ulaş anlatıyım