Merhaba arkadaşlar
bir laptobum var çok eski 7-8 yıllık. Çok fazla açık kalınca kendiliğinden kapanıyo sonra bi 1-2 saat açılmıyo. Ve wifisi her internet bağlantısını gösteriyo benim evin internet bağlantısını göstermiyo bu yüzden de bağlanamıyorum.
online derslerim var ve yeni bilgisayar da alamıyorum. Nedenini bilen var mı?
çözümünü bilenler varsa yazabilir mi?
bir laptobum var çok eski 7-8 yıllık. Çok fazla açık kalınca kendiliğinden kapanıyo sonra bi 1-2 saat açılmıyo. Ve wifisi her internet bağlantısını gösteriyo benim evin internet bağlantısını göstermiyo bu yüzden de bağlanamıyorum.
online derslerim var ve yeni bilgisayar da alamıyorum. Nedenini bilen var mı?
çözümünü bilenler varsa yazabilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
"Bu Bilgisayar - Sağ Tık > Aygıt Yöneticisi > Ağ Bağdaştırıcıları > Wifi Adapter > Kaldır" bundan sonra ise üstteki bilgisayar simgesinin üstüne götürüp "Donanım Değişikliklerini Tara" tarama bittikten sonra bilgisayarı "Yeniden Başlat"ın.
Bilgisayarınızı bir bilgisayarcıya götürün sanırım termal macun sürülmesi gerekli.
Teşekkür ederim.
Rica ederim.
Dediğinizi yaptım ama yine kendi wifim gözükmüyor. Diğer wifiler var. Neden benimki gözükmüyor onu da anlamadım. Telefondan bağlanabiliyorum ama bilgisayardan asla gözükmüyor.
Kendi Wifinizi engellemiş veya yok saymış olabilir misiniz? İnternetiniz başka cihazlarda gözüküyor mu?
Bilgisayarcıya götürüp laptopun içini temizlettir, o zaman kapanma sorunu ortadan kalkar.
Tozlanmış olabilir içi ondan kapanıyor olabilir, yeni bir windows kurulumu gerekli alabilir, driver güncel olmayabilir.
neden format attırmıyosun
5 ay once format attırdım. Adam herşeyi
Silmiş içindeki worldler googlelar her şeyi o yüzden korkuyorum yine formata bir de çok pahalı burda
bilgisayarcıya gotur o zaman ınternetı gormuyo ısınıyo falan de macun surup yazılım atsın
cat5 kablo al onla bağlamayı dene