İnternet & Teknoloji Bütün günüm telefonda geçiyor uzaklaşmak istiyorum nasıl yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tavsiyelerinizi bekliyorum. Güncellemeler+1 yıl Sen de mi Düzcelisin 😅 Bütün günüm telefonda geçiyor uzaklaşmak istiyorum nasıl yapabilirim? Cevapla Telefon Soruları Tavsiye Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
papatyalar13 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Uzak dur telefonda bağımlı olmuşsun 0 5 Yorumla nobodyask +1 yıl Onu o da biliyor bu yüzden yardım istiyor nasil uzak durabilirim diye soruyor hay allahim Yorumla papatyalar13 +1 yıl @nobodyask oyunları sil sosyal medya pek girme zamanla zaten uzaklasirsin Bir huyu bırakmak istiyorsanız bi o kadar uzak kalmak en iyisi mesela 1 hafta herşeyi sil dayanmaya çalış Yorumla Soran +1 yıl Diyorsun ki detoks gibi bir şey yap Yorumla Soran +1 yıl Deneyeceğim ilk olarak tik tok u silmeyi planlıyorum Yorumla papatyalar13 +1 yıl Yavaş yavaş sil sonrası göreceksin zaten zamanla bırak bir anda olmaz Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Nerde yaşıyosun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Düzce Yorumla nobodyask +1 yıl Aa düzceli çıktı Yorumla sedatkalender49 +1 yıl İstersen yaz Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 365 cevap paylaştı. Aynııııııı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Telefonu kendinden uzaklaştır
Uzak dur telefonda bağımlı olmuşsun
Onu o da biliyor bu yüzden yardım istiyor nasil uzak durabilirim diye soruyor hay allahim
@nobodyask oyunları sil sosyal medya pek girme zamanla zaten uzaklasirsin
Bir huyu bırakmak istiyorsanız bi o kadar uzak kalmak en iyisi mesela 1 hafta herşeyi sil dayanmaya çalış
Diyorsun ki detoks gibi bir şey yap
Deneyeceğim ilk olarak tik tok u silmeyi planlıyorum
Yavaş yavaş sil sonrası göreceksin zaten zamanla bırak bir anda olmaz
Nerde yaşıyosun
Düzce
Aa düzceli çıktı
İstersen yaz
Aynııııııı
Hobi edin