Geldi mi başınıza böyle bir şey? Yanlışlıkla arama tuşuna basıp geri çektiniz mi xdd

Geldi mi başınıza böyle bir şey? Yanlışlıkla arama tuşuna basıp geri çektiniz mi xdd

Yakın zamanda gecenin 2 sinde yanlışlıkla ablama mesaj yazarken wp den kafamda yüksekti yanlışlıkta telefon elimden buz kovasına düştü telefonda ablamı görüntülü aradı tabi ablam hemen kapattı telefonu sonra bi fırçaladı beni ardından engelledi hala kaldırmadı engeli
Aramadım ama arandım.
Rahmetli İsmail Coşar hocam (Mevlüthan ve Ankara Kocatepe Câmii baş imamı) bir gün gece yarısı beni whatsapp dan aradı.
Em küm etti ama bozuntuya vermedi, hâl böyle olunca uzun uzun hasbihal edip sohbet ettik. Kapatmaya yakın "... kardeşim bu saatte seni rahatsız ettim, yanlışlıkla aradım" demişti.
Kısa bir süre sonra da görüştük fakat bu sefer o musalla taşında idi..
Cevap
9Cevap
Aramadım
Hayırrr lakin ablamla konuşurken instagramda ürün satan bir butiğe kıyafetler ne zaman stok olcak diye mesaj atmıştım. Ablam mesaj attı mesajını açayıp derken butiği aradım hemde görüntülü. Kadında kapatmadı bende panikleyip telefonu yatağa bırakıp salona gidip gelmiştim son anda kapatmak aklıma geldi 😂
Hayır, öyle bir şey başıma gelmedi. Gelse de çaktırmam. Aramaya devam eder. Hal hatır sorarim. Bilerek aramış gibi olsun ☺️
Pek hatırlamıyorum ama dün instagram da başıma geldi yanlışlıkla aradım 😕😂
Gece 4 te hiç konuşmadığım erkek kuzeni aramıştım
Çok utandım
Kimsenin fotoğrafına bakmıyorum ki özel olarak açıp.
Kimsenin fotosuna bakmıyorum , durumlara bile bakmam
hayır öyle bir hata yanlışlık olmadı çok şükür
ben bakarken değilde exin fotosunu yalarken dilim carpmıstı ekflepş
Yaptım büyük rezillik gerçekten
Yok olmadı Allah'a şükür
Evet az önce başıma geldi
Allaha şükür daha öyle bisey olmadı 😅
Arayan değil ama aranan taraf olmuştum 😂
Telegram varken WhatsApp kullanmak?
Stalkerlıkta seviyemiz profesyonel 😃
ayy evet :(((
Evet COKK QONSAOSNAONDKADNAOBDSİBD