İnternet & Teknoloji WhatsApp'ta profil fotoğrafına baktığımız anlaşılıyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim hoşlandığim cocugun profil fotosuna 3 4 gundur gunde10 15 kez bakiyordum. Aylardir duran fotograf bugun kaldirılmis. Acaba anladi mi? Güncellemeler+1 yıl Net yazan yok WhatsApp'ta profil fotoğrafına baktığımız anlaşılıyor mu? Cevapla WhatsApp Soruları Fotoğraf Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Beyfendi0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 2 den fazla bakınca bildirim gidiyo manyak naptın 😂😂😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Şaka mi bu Yorumla Beyfendi0606 +1 yıl Evet şaka Yorumla Beyfendi0606 +1 yıl Ama profilini falan öperken dikkat et arama Yorumla Soran +1 yıl Sapik miyim Ben opicem Yorumla Beyfendi0606 +1 yıl 10 15 defa bakana ne denir ki hemde günde Yorumla Soran +1 yıl Ya sadece yuzune bakiyordum sevimli geliyor. Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yok o direk silmiş 😃 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Niye iste Yorumla Yunuslarr +1 yıl Numaranı silmiş olabilir işte sorarım ben 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hayir numarasini kaydetmeden bakiliyordu Yorumla Yunuslarr +1 yıl Kaydetmeden nasıl bakıyosun watsaptan Yorumla Soran +1 yıl Herkese acmisti Yorumla Yunuslarr +1 yıl Tamamm da yine kaydetmeden göremezsin ki Yorumla Soran +1 yıl Ya yalan mi soyluyorum whatsappta oyle bir ozellik var herkese acabiliyor. Kisilerim deseydi goremezdim. Yorumla Yunuslarr +1 yıl Tamam öyle yapmış olabilir diyorum ben de Yorumla Soran +1 yıl tamam da simdi yapmasi ben bu kadar sık bakarken normal mi? Yorumla Yunuslarr +1 yıl Belki herkese açık olduğunu fark edip kapatmıştır senle alakalı bi durum olmayabilir Yorumla Soran +1 yıl Tesaduf olamaz rezil oldum belki ozel bir program indirmistir Yorumla Yunuslarr +1 yıl Sanmıyorum Yorumla
Erkeğin_ellitonu Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Bende birisine bakıyorum anlaşılmıyordur insallah 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Acemi insan ss alır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya oyle anlasilir siye almadim ss almadim gitti foto artik goremicem😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
2 den fazla bakınca bildirim gidiyo manyak naptın 😂😂😂
Şaka mi bu
Evet şaka
Ama profilini falan öperken dikkat et arama
Sapik miyim Ben opicem
10 15 defa bakana ne denir ki hemde günde
Ya sadece yuzune bakiyordum sevimli geliyor.
bakma sal cocugu canım seyler
Yok o direk silmiş 😃
Niye iste
Numaranı silmiş olabilir işte sorarım ben 😂
Hayir numarasini kaydetmeden bakiliyordu
Kaydetmeden nasıl bakıyosun watsaptan
Herkese acmisti
Tamamm da yine kaydetmeden göremezsin ki
Ya yalan mi soyluyorum whatsappta oyle bir ozellik var herkese acabiliyor. Kisilerim deseydi goremezdim.
Tamam öyle yapmış olabilir diyorum ben de
tamam da simdi yapmasi ben bu kadar sık bakarken normal mi?
Belki herkese açık olduğunu fark edip kapatmıştır senle alakalı bi durum olmayabilir
Tesaduf olamaz rezil oldum belki ozel bir program indirmistir
Sanmıyorum
Bende birisine bakıyorum anlaşılmıyordur insallah
Bilmem ben bakamıyorum
Anladı
Acemi insan ss alır
Ya oyle anlasilir siye almadim ss almadim gitti foto artik goremicem😅
Hayır