Günümüzde hâla sosyal medyadan iğrenç/uygunsuz fotoğraflar atanlar varmıdir yoksa onlar Tarihe mi karıştı?
maalesef hâla var ☹😨🤢
Şükürler olsun artık yok bence Tarihe karıştılar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Günümüzde hâla sosyal medyadan iğrenç/uygunsuz fotoğraflar atanlar varmıdir yoksa onlar Tarihe mi karıştı?
Hangi sosyal medya ortamını tercih ediyorsun bilmiyorum ama twitterda bile müstehcen resimler/videolar var. Tiktokta (çok affedersiniz) eşli canlı yayın yapan karaktersizler var. Asla indirmedim ve merak etmiyorum. İnstagram storyleri zaten zengin görünümlü fakat sorsan kredi batağında olanlarla dolu. Kısaca kısa yoldan nasıl para kazanılır konusuna değinmişsiniz. Rezillik gün gwçtikçe dahada artıyor ve sonu şiddet. Ekonomik zorluklar insanları pis işlere sürüklüyor. Artık sadece twitter kullanıyorum ve canımı sıkın görmek istemediğim ne varsa sessize alıyorum. Teşekkürler, saygılar... 🙋♂️
Maalesef bu soruyu çok açıklayıcı bir cevap getiremeyeceğin mesela TikTok hesabım yok TikTok kullanmıyorum saçma buluyorum TikTok’u ondansa Twitter’da kullanmıyorum bana bir tek bu şu şu anki içinde bulunduğumuz KizlarSoruyor platformu bir tane Instagram yetiyor yani Facebook’u bile kaldırmayı düşünüyorum orada da işte Messenger yazışmaları olduğu için oradan birilerine ulaşmam gerektiğinde ulaşıyorum yani bilmiyorum ki yani şimdi ne biliyim var mı yok mu bu konuda fikrim olmadığı için bilgim de yok beni maruz görün yani hiçbir fikrim yok bu konuda maalesef bilmiyorum yani
Hatta çoğalmış, bu kadarını beklemiyordum. İnsanlar akıllanacağı yerde iyice zıvanadan çıkmışlar. Bunun için sosyal medya araştırması yapmaya, istatistik tutmaya bile gerek yok. Sadece KS'de açılan sorularda bile ben bir kaç günde onlarca benzer konu gördüm. İnsanın tabi önce özsaygısı olması lazım, eğitim şart! Eğitim şart derken sanırım Matematik, Fizik Kimya, Tarih anlaşılıyor. Bakın baştan yanlış anlaşılmış!
Cevap
13Cevap
Çok şükür öyle tipler uzun zamandır bana denk gelmiyor.
Sevindim senin adina Allah sevdigine bağışlasin
Maalesef hala var
Hala var dahada artmış durumda
Önlem alınamıyor ve artık ünlüler de bu hale girmeye başladı
Bu sitede modlar fenomenler
Kimler kimler
Neyse açık etmiyim kimseyi
Söyle mantık var galiba nede olsa karsımızda bizi gören yok kimse karısamaz cosalim kafasındalar
Artarak devam ettiğini düşünüyorum bu durumun.
Hala atanlar var uğraşmak almak için uğraşmak istemiyorum dersen onlyfans ya da tiktok Ka bak
Sosyal medya da her türlü olay geçmişteki gibi aynı hızda devam eder
Ama eskiye göre az Instagram veya Twitter fake hesaplara ve +18 hesaplara engelleme getirdi
maalesef var hemde çok fazlalaştı
Öyle canım maalesef hala var
Dolu var onlardan sürüsüne ne ararsan...
Tek cevap: tiktok
Var bitermi
Var maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?