Soru ya değil de otopsi lafına çok güldüm :D otopsi ölüye yapılır ölüm nedenini ögrenmek için bence farklılık olsun diye paylaşıyorlar veya ilgi ihtiyacı bak hastayım arayın diye eve girdim diye kapı resmi paylaşını bile var :D
Bir komşumuzda kalp krizi geçiriyormuş kapımızı çaldı ben hastaneye gidiyorum kalp krizi geçiriyorum galiba hastaneden nasıl olduğuma dair resim atarım dedi instagrama
Yediğini içtiğini paylaşan insanlardan iyisidir en azından. Hiç olmasa hastanede yattığını öğrenmiş oluyorsun tanıdık biriyse geçmiş olsun dileklerini iletir insanlar.
Evet öyle diyorsunuz da gecen kuzenim nete serumlu sargılı sanki durumu ağır gibi bir fotoğraf atmış annemin yüreğine iniyordu gördü. Aradık sadece ağrı kesici serum takmışlar bu kadar bunun amacı ilgi manyaklığı bence
çok değişik bir çağda yaşıyoruz. mezarlıklarda fotoğraf çekilmeler cenazede fotoğraf çekilmeler hastanede fotoğraf... geçenlerde bir cenazeye sırf mezarlıkta fotoğraf çekiyorlar diye katılamadım çünkü fotoğrafımın sağda solda paylaşılması beni irrite ediyor çok sıkıcı bir çağ bir o kadar da sığ
Yahu nereden biliyorsun belki yarın otopsi yaparlar :P Cevabım biyopsidir o yazana idi sana değil. Her saniyesini sosyal medyadan paylaşma hastalığı inanılmaz biçimde hızlandı. Yakında bir çok kişiye OTOPSİ lazım olacak gibi geliyor
En İyi Cevaplar