Başım çok ağrıyor sonra bilgisayarıma güncelleme geldi kasıyor bide başıma çocuk bıraktılar bak diye o da telefonda bağıra bağıra oyun oynuyor arkadaşıyla ağrı kesici de içemiyorum çıldırmama ramak kaldı
Güncellemeler
+1 yıl
Ben çözdüm bu kızı arkadaşı bozuyor bunu yine başladı 😭
Telefonun şarjı bitti telefonu şarja taktım bu seferde telefona çok oyun indirmiş galiba kasıyor telefon of canım telefon diye telefona vuruyor arada şimdi eline kağıt kalem verdim sustu biraz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet haklısın
Kesinlikle haklısın. Ama sen yinede üslubunu bozma en azından senin bilgisayarinda oturup oyun oynamıyor..
Evet 😞 şu an sakinleşti sessiz sessiz takılıyor
Çok güzell hiccc yaklasma bile. Sessizce takıl
Yanımda ne zaman patlayacağını bilmediğim bir bomba var gibi hissettim 🤣
O zaman bir tane film aç birlikte izleyin. En azından patlama süresini uzatirsın
Haha bilgisayar şu an güncelleme yapıyor 10 dk dır. Kral şakiri açtım ve ayrıldım yanından bir yandan YouTube bir yanda da kral şakir var hihi
Aboww kültür karmaşası. Windows update mi?
Evet 😞
Geçmiş olsun. Ben o işleri gece uyurken yapıyorum daha rahat oluyor. Bir sonrakinde sende öyle yap
Bir daha kine artık😔
Tamamdır ✌️
Sus de telefonu alırım bak susmazsan de
Telefonun şarjı bitti telefonu şarja taktım bu seferde telefona çok oyun indirmiş galiba kasıyor telefon of canım telefon diye telefona vuruyor arada şimdi eline kağıt kalem verdim sustu biraz
Kalem kağıtla sustuysa iyi
Çığlık at bakalım nasıl atılıyor
Sadece istek işte beynimi çıkarıp ağrısı geçince geri yerine koyasım var
Çok mantıklı