NASA'nın sadece UFO araştırması için kuracağı ekip Tanımlanamayan hava olayları ile alakalı verileri toplayacak. UFO avına hazırlanan NASA bu çalışmanın 9 ay içinde tamamlanmasını beklediklerini de söyledi. Peki, siz UFO'lara, Uzaylılara inanıyor musunuz?
İnternet & Teknoloji konusunda 774 cevap paylaştı.
Yani nasanin bunu açıklaması ya yillardir reddettiği ufolara inandığı ya da bu harcamanın aslında başka bisey için olduğu anlamına gelir Ayrica İngiltere savunma bakanlığı on yıllar önce ufolarla ilgili gizli bir birim oluşturduğunu açıklamıştı yıllar önce nasa ya da Amerika bu konuyla ilgili hiç bisey yapmamış mı inanmam Ki 51. bolge , uzaylı otopsisi, günümüz teknolojisinin çoğunun düşen ufolarin tersine mühendisliği sonucu olmasi, çeşitli uzaylıların aramızda saklandığı ya da dünyayı yönettiği gibi teorilere göz önünde bulundurmadan söylüyorum Amerika bu iş için bu kadar geç kalmış olamaz baska bi iş vardır o işte
Çok sayıda varlık var Ama bizim gözlerimiz onları görebiliyor mu emin değilim. Belkide yanlış çerçeveden bakıyoruz Gözlemlenebilir evrendede olabilirler Daha uzaklarda yaşayan varlıklarda olabilir Her canlının yaşam şekli ve ihtiyaçları aynı değil Sonuçta suda yaşayanlarda var Yer altında yaşayanlarda var Karanlıkta yaşıyor olanlarda var Yani yaşam formları bizim gibi olmayabilir İhtiyaç duyduğumuz bileşenler aynı olmayabilir
Çok fazla farklılıklar var Daha uzun anlatabilirim fakat Okunmayabilir o yüzden burada kesiyorum😁
Koskoca galakside tek yaşam formları biz değilizdir herhalde. Ama bizim de aşırı ileri seviye bir teknolojiye sahip olmamız lazım evrende keşif yapabilmek için.
İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
Kanıtlanana kadar inanıyorum ya da inanmıyorum diyemem. evren çok büyük, evrim geçirmiş ya da tesadüfen hayat başlamış başka akıllı canlılarda olabilir
Filmlerden de ders almıyorlar. Ne kadar uzaylı bulunduysa, dünyayı ele geçirdi hepsi. 😄 Şaka bir yana, uzaylılar bunca asır kendini göstermemiş. Memelketleri gizlidir bence. IQ ları insanlardan en az 2 kat fazladır.
Kahkaha attım shdhdhd Eğer ekipte bir Türk olma ihtimali olsaydı bulacaklarına inanırdım. Bizim millete görünürdü uzaylılar. Ama ecnebiye görünmezler kesin. 😂😂😂
İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı.
İnanıyorum ilgini çekerse Akaşa Yayınlarının kitapları var bu konularda. Gogıl’da PDF olarak da indirebilirsin. Ra Bilgileri, Kasyopya Celseleri, Piladies öğreteleri sevdiğim güzel kitaplar..
Hiçbir delilim olmasa bile inanırım kanka. Yurt dışında bilime çok daha önem veriliyor. Bizim türkiye gibi yobaz değil. Bizimkiler besmele çekip fatiha okurlar anca.
Süper😸çok garip hareketleri var kedilerin ondan. Uzaylılar var inanıyorum tam olarak kanıtlanmasada bizimle beraber topluma karışıp geziyor olabilirler.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Varsa Bile Farkına Varırlarsa Gizlenebilirler 😅 Nasa nin takibi boşa çıkabilir yani Bilmiyorum Ya Benim de var şüphe olabilir görmediğimiz canlılar da var hayatta