NASA nın uzaylıları sakladığı ve uzayliların var olduğuna inanıyor musunuz? Devler gerçek hayatta var mıdır?

NASA nın uzaylıları sakladığı ve uzayliların var olduğuna inanıyor musunuz? Devler gerçek hayatta var mıdır?

Uzaylılara ve nasanın bu konuda araştırmaları ve buluntuları olduğuna inanıyor musunuz?
Ayrıca benim ilgimi çeken bir konu da büyük bir yer altı labaratuarında 7 tane devin tutuluyor olması konusu , kanaltürk ya da habertürk hangisi olduğunu hatırlamıyorum bir programda bir profesör laf arasında açıklamıştı konu illümiti gizli güç yanlış hatırlamıyorsam konu buydu başlığı tam hatırlamıyorum. Söylemine göre bu 7 dev oradaki araştırmacılar tarafından beyinleri şimdiki çağın insanına karşı yıkanıyor muş.

Görmüş olduğunuz bu ayak parmağı 38,1 cm