Uzaylıların varlığına inanıyor musunuz yoksa inamıyor musunuz? bu konu hakkında düşüceleriniz neler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİnanıyorum ve eminim bu koca evrende bir tek biz yokuz hatta o kadar çok merak ediyorum ki yakın zamana kadar teleskop bile almayı düşünüyordum fakat bazı ihtiyaçlarımı kapatmam gerektiği için şimdi onu almayacağım ama kesinlikle şunu demeliyim ki ONLAR VARLAR ve eminim onlarda bizim kadar gelişmiş bir uygarlık olmuşlardır.
117 Yorumla- +1 yıl
bende inanıyorum kesinlikle hatta amerika tarafından gizleniyor olabilirler
- +1 yıl
yok canım ya o kadar da değil
- +1 yıl
51. bölge felan vıfdmkvfdkmvdf
obama'nın koruması felan jfdbdjkfbnjdkfnbdf
- +1 yıl
valla ben ianıyorum ve 51 bölgeyi merak ediyorum ama taib kismenin götü yemiyor araşştrımaya orayı onu biliyorum kgmksld
- +1 yıl
ya ne 51. bölgesi bizim evin burada var 10-15 tane boş ver oraları sen oıdfmkvodfklmboıdfskmhbkotdfc
- +1 yıl
yok ya öyle bir yer var gerçekten git araştır
- +1 yıl
biliyorum ama bence pek inandırıcı değil
- +1 yıl
hmm ben ianıyorum sahsen ne gizlendğğini merak ediyor insan
- +1 yıl
bruh moment rgsvlkpdfmbpokdfölbdf
- +1 yıl
ne aka bnu dedin analamadım
- +1 yıl
ingilizce bildiğimi göstermeye çalışıyorum da skdmfboıfdklmbokdflmbpkdf
- +1 yıl
yav inlgizceyle alası yok hani biz bunu bişey oldgu zaman kullanıyorduk
hani büüyk konusan kişi onu yapmam der yapar ya onun gbi ifadelrde kullanılır
hani burada öyle bişe yok neden dediğini sordum sadece - +1 yıl
regjıkmvreoıjgdkoğrösdopfgkerdoplgöpordlföbgpodrlkeöpfi üff ne var ya odfklbgmrdfomrhbrödf
- +1 yıl
bişe yok olayda bu
- +1 yıl
cadı nabion ya okgfkmbokgembokembkorfs
- +1 yıl
hiç birşry
- +1 yıl
heey cadı hatırladın mı beni nabion gdfıkjmboıdklfmbotdkflc
En İyi Cevaplar
+1 yılKur'an ı Kerim'i okuyan biri şuna özellikle dikkat eder farklı surelerde israftan kacinmamizi emreden bir Raabimiz var iken bu kadar gezegenleri galaksileri boşuna yaratmış olamaz. Ben şahsen cinler ve melekler gibi olduğuna inandığım ama göremediğimiz farklı varlıklar da vardır diye düşünüyorum buna artık birileri uzaylı başka birileri başka bir şey der ama varlar hatta meşe Kehf süresini okuyun kuzeyden gelecek olan tehlikeyle ile ilgili demir bir görünmeyen surdan bahsediyor Rabbimiz birşeylere karşı bizi koruyan neyse biraz derin konular 🙂
122 Yorumla- +1 yıl
evet bende bu mmantıkla düşümüyor değilim ama cinlerle uzaylılar farklı bence çünkü cinler sadece başka boyutta sadece onları göremiyoruz. dünyadalar bence onlar çünkü misal kokru filmlerince büüycü hocalar oluyo ya onlar görebiiliyorlar ya da büyülenmiş insanlar göreiblior bizde hissedebiliyoruz bazen korktugumuzda o yüzden dünyadalar bence sadece farklı boyut ama uzaylılar farklı gezegenler de olabiilrler ama aynı zmandada o gezegenlerde cinlerde olabiilir bilmiyorum onlarla beraber belki bzim gibi yaşıyorlardır öyle işte birçok şey geldi aklıma benimde ama ben sadece düşünüyorum hani hayal kuruyorum emin değilim taibki deidklerimden olmayadabiilir uzaylılar çüünkü belki uzalı diye gezegende basit bir bakteride olabiilr illaha biizm gib iradeli donanımlı olmayabailir ne blim işte saddece düşünüyorum bende
- +1 yıl
@sabirvesukur1 ayrıca sizin gibi kuran ı bilen biri bana yorum yaptı bravador diye brii az aşağıya gidip yorumları okuyabilirsiniz hangniz haklısınz ben sasrıdım ikinizn görüşüde çünkü farklı
- +1 yıl
Ben şunu belirtmek istedim her görünmeyen şeye inanmayın diye bir kaide yok olamaz da cinler ve meleklerde görünmez ama varlıklara inanıyoruz aynı şekilde görmediğimiz daha nice varlıklar olabilir diyorum illa görmemiz gerekmiyor ama tabi doğrusunu Allah bilir. Bahsettiğiniz diğer kardeş ile ilgili de dediğim gibi bir Kehf süresini detaylı bir şekilde okumasını tavsiye edebilirsiniz
- +1 yıl
zaten bende inanıyorum peki sizce düşüncem nasıl bence uzaylılarla cinlerin alaksı yok diye düşündüm kısacası haklılık payım nedir merak ettim size göre
- +1 yıl
Doğrusunu Allah bilir ama benim fikrim farklı varlıklar. Cinlerin nasil olduklarını ne yaptıklarını özelliklerini az çok biliyoruz gerek cin süresinde gerekte bazı hadislerde rivayet ediliyor. Farklı gezegen veya galakside yaşayan varlıkların farklı olduğu düşüncesindeyim.
- +1 yıl
cinlerden de farklı olabilir bizdende benim fikrimde ya da bize benzer de olabilir
- +1 yıl
dimi yorumunuz için teşekkürler
- +1 yıl
Onların cinler veya melekler gibi soyut birer varlık olduklarını düşünmüyorum insan gibi mesela ama biçim ve şekilleri farklı olan varlıklar ama dediğim gibi doğrusunu Allah bilir
- +1 yıl
işte bende öyle düşündüm aynı fikirde olamıza sevindim haklı gibigeliyosunuz çünkü bana bide ilminiz olunca
- +1 yıl
Belki de ikimizde yaniliyoruz bilemeyiz.
Bu arada pek bir cadıya benzemiyorsunuz bu düşüncelerde olmanız bunlari tefekkür etmeniz güzel ve sizin gibi insanlarla karşılaşınca mutlu oluyorum bu ahir zamanda bunları görebilmek düşünebilmek herkese nasip olmaz bunu daha güzel şekilde taçlandırabilirsiniz - +1 yıl
cadılıktan kastım biraz farklı tam düşünülen bir anlam değil
- +1 yıl
yanılıyor olabiliiz taibki ben kesin demiyorum ama bunar düşünmek bile güzel bana göre
- +1 yıl
nasıl taçlandırıcam peki anlamdım
- +1 yıl
Kesiikle doğru düşünüyorsunuz.
Peki bir şey sormak istiyorum
Sizin manevi anlamda toparlanmanizi kendinize gelmenizi sağlayan en önemli sebep? - +1 yıl
yok öyle bişey olmaadı mantıken düşünüyorum sadece bende normlade dinle pek alakm yok düz müslüömanım kuran ıda yani pek bilmiyorum açıkçası söylemem gerekirse
- +1 yıl
ben sadee inanıyorum hepsi bu
- +1 yıl
Boş biri değilsin bi kere bunun farkında olmani tavsiye ederim.
Harekete geçirmeniz gereken çok güzel hasletler var sizde onu hissediyorum
Aramaya koyulabilir siniz
Ne diye soracak olursanda en çok ihtiyaç duyduğun şeye diyebilirim
Ama sorduğum soruya karşılık olarakta çok fazla dinle akaladar olmani gerektirecek bir durum yoktu onu da söylemek isterim. - +1 yıl
şu an ihitiyac duydugum bişey yok ALLAH olan inancım bana güven veriyor aten yaratıcıya karşı gerek yok
- +1 yıl
Bakin sadece inanıyorum demek çok ama ucu açık ve değersiz bir cevap bana göre.
Bizim en çok arzu ettiğimiz veya edeceğimiz şey Rabbimize biraz daha yakın olmak için ne yapabiliriz düşüncesinde olmamız gerekiyor. Başı boş yaratilmadik ve bu gibi elzem konuların üstüne çok dusmmemiz lazim bir kere öleceğiz o da güzel olsun istiyorsak ona göre hazirlanmamiz gerekiyor bunu nacizane bir hatırlatma olarak kabul edin amacım öğüt vermek değil katiyen. Ama az önce konuştuğumuz konuda bu şekilde tefekkür etmeniz bile sizin bence potansiyel enerjiyi biran önce kinatik enerjiye dönüştürmeye koyulmaniz gerek diye düşünüyorum - +1 yıl
bence duayla yakın olurum zaten ne biilim öyle dşünüdüm
- +1 yıl
O zaman ben sizi daha fazla tutmuyum
Rabbim akibetinizi hayr eylesin inşallah
Kalın saglicakla. - +1 yıl
sagoluun sizde iyi gecelr dilerim
- Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnanıyorum neden sadece dünya da yaşam olsun ki bilmediğimiz bir yer de yaşayan insanüstü varlıklar da var bence yoksa ne diye gelsinler dünyaya kadar.
11 Yorumla- +1 yıl
haklısısnız ben de size katılıyorum
Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence varlar hatta bizim varlığımızdan haberdarlar, belki de hükumetlerle iş birliği içinde de olabilirler
154 Yorumla- +1 yıl
oww siz baya gelişmiş düşündünüz hellal olabilr ama helede 51. bölge varya ben onlarla ilgili bile oldgunu düşünüyorum
- +1 yıl
evet bende öyle düşşünüyorumda neden halka açıklanmıyor biz hep hayal kuruyoz aga be
- +1 yıl
hmm bilmemki din ne alaka acaba uzaylıların dini var diyemi anlamadım kdmkld
- +1 yıl
haa mkdslmksd onlarda insan formundadır belki hani insan gibidir ama görünüşü arklıdır kuran da insan dan kasıt belki budur tek bir tür akla gelmemeli bence
- +1 yıl
hmm pek film izlemdiğim için bilmiiyorum misla hangi film
- +1 yıl
hmm konus ne ona göre izliycem sarıyomu
- +1 yıl
comic con nere la
- +1 yıl
mdsklsd güze l şkaydı eger filmi begenmezsem elmayı yedirim bak :D
- +1 yıl
yok döönüşmüyceksiniz zehirlenip öleceksiniz direk hihi
- +1 yıl
şaka yaoyrum zaten o kadr aımsız değilim ama tatlı cadııym ben masumumkkdkdfm
- +1 yıl
yok be mdkgmldg Şu an ilgilenmiyorum
- +1 yıl
hayır ama korku filmlerini sverim bu tip paranormal olaları falan
- +1 yıl
kim sevmezki mdmsdkl ama başıma gelsin istemem taibki sadece seyretme taraftarıyız
- +1 yıl
dme öyle ya sna bie yapmadım ben
- +1 yıl
iiyi iyi sen yapana kadar ben çoktan elmamı yedirmiş olurum sana kmsdflmsd
- +1 yıl
otobüs paralarını biriktirp gelicem bekle klsdmksd sna elmayı yedirmeyen serefsiz klsdm
- +1 yıl
ben navigasyonuma güveniyorum a bir anda yediricem elamyı sana hiç tahmin etmedğin zamanda o yüzden evini bulup dolabında gizlenicem ve bir anda cıkıp ortya sokucam elamyı agzına artk ısırırsın kldmfkls
- +1 yıl
ulan atmıycamki sana elmayı kolay yedireiblmek için dolapta bıcakla diilimliycem sonra o bıcakla dplaptan en savnunmasız anında yakalıynca cıkıp snei bıcaklıycam 20 yerindeson sorna yediricem böylecede sorun ççözülcek :)
- +1 yıl
evet direk karnında alıcaksın kdmklds karnını kesip oraya koyucam nasıl güzel dimi :)
- +1 yıl
her türlü yemiş oluyun otomatikman midene gircek işte ne güzel sevin :)
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
peki ddfklsdm tavisyen için sagol nerdeydin ya tırstın kaçtın zannetim bende dmldmksdf
- +1 yıl
bilemem artık bir anda kaçınca öyle düşündüm kusura bakma reis sdlfmksl
- +1 yıl
hmm peki ben uyuyucam simdi uyumadan bi takipleşek bari o kdar konsutuk hem daha zehirliycem seni dklsdsd
- +1 yıl
sagol sanada elmasız olsgunu kim söyledi planımı anlatıtm ya sana ksdmkls onun gibi işte
- +1 yıl
bennde istek attım bu arada kabul edersen sevinirim kedinde tatlı bu arada gözüm kaldı begendim seni zehirleidkten soonra hayvanım olabilir kdmlmsdf mesajdan konsuruz gerçi sen atarısn bana mesaj benim seviye x1 daha
- +1 yıl
tamam bende bitmez planalr merak etme sen :)
- +1 yıl
tamamdır iyi gecelr tekrardan gri kedili cocuk
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
1947 roswell olayı sonrasında aniden gelişen teknoloji ve ABDnin sürekli uzay yolculukları falan bence büyük bir gerçek gizlenmeye devam ediyor bakalım.
Ve kesinlikle inanıyorum.19 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle size katılıyorum hatta bizden gizliyor bile olabilrler süphelyiim amerikanın ne yapacagı belli olmaz
- +1 yıl
evet haklsısnız
- +1 yıl
bakmadım nerden araştırdınız izlediğiniz video flaan var mı merk ettim
- +1 yıl
hmm o zman ben bilgi toğplayamamki az iblgi toplaarım ama yotubeden nygma araştırdıysa bakarım o çok güzel aaştrıyor baya ugraşıyor ben seviyorum o kanalı
- +1 yıl
küült lanalını bilmiorum ama yinede bakrım sagolun umarım orada vardır
+1 yılBizden başka yaşayan varlıklar olduğuna inanıyorum. Koca evrende tek başımıza olma fikri çok mantıksız ve saçma geliyor
11 Yorumla- +1 yıl
bencede öyle
Ben inanıyorum. Mutlaka başka bir galakside veya gezegende yaşayan bir canlı organizma vardır
11 Yorumla- +1 yıl
bende bu sekide düşünüyorum
+1 yılİnanıyorum bazen bqzen de inanmıyorum tatlı cadi🌻😄
13 Yorumla- +1 yıl
neden peki inamıyorsun prenses kız merak ettim
- +1 yıl
Ya aslında şöyle başka gezegenlerde illa ki farklı canlılar var boşa yaratılmış olduklarını sanmıyorum ama net uzaylı diyemiyorum yaratık veya başka tür tam bilmiyorum o yüzden canım
- +1 yıl
hmm anladm peki ben valla o dediğin nedenden dolayı düşünüyorum ama sadece hayal kuruyorum işte.
Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. bunun bir inanc meselesi oldugunu dusunmuyorum. uzayda bircok yasam formunun olmasi yuzde 100 dür.
11 Yorumla- +1 yıl
haklısnıız
Ben inanıyorum çünkü keşfedilmemis bir uzay boşluğu veya bir sürü gezegen var ve mısırlıların piramitlere çizdiği bir sürü hiyeroglif var uzaylıları andiran ki onu geçtim paralel evren teorisinde bir sürü kanıt var tam açıklanmayan
12 Yorumla- +1 yıl
haklısınız bende bu yüzden inanıyorum işte
Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Bence uzaylılardan başka çok daha farklı varlıklar daha var
11 Yorumla- +1 yıl
o da olabilir uzaylılarda
Uzayda veya diğer evrende farklı canlılar vardır. Ama bizim çizgifilmlerde gördüğümüz uzaylı iconları gibi değildir.
10 Yorumla
+1 yılYup. Varlar. Bu varlıkların olmalarının bir önemi var mı onu bilmiyorum.
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılVarlar. Uzaylıların hakkında birçok sağlam şeyler okumuştum.
10 Yorumla
+1 yılVardır elbet ama uzay bence bize anlatıldığı gibi değil.
13 Yorumla- +1 yıl
neden öyle düşündünüz o kadar araştırma keşifler yapıyorlar sonuçta yanlış bilgi verildiğinmi düşünüyorsunuz merak ettim neden öyle düşündüğünüzü
- +1 yıl
Sence bize anlatılan her şey gerçek mi?
Mesela neden bir daha aya gidemiyorlar, bidaha öyle eski teknoloji efekti verip kimseyi kandıramayacaklar çünkü teknoloji gelişti ve görsel efekt olduğu anlaşılır, bu riske giremezler.
Ayrıca yok uzayda şöyle dünyaya benzer gezegen keşfedildi, yer çekimi şu kadar falan, daha Marsa zor gittiğini söylüyorsun...
Daha çok şey yazılabilir ama uzatmaya gerek yok... - +1 yıl
hmm sanırım bu konuda haklısnız neyse o zman hayal kurmak kalır bize
Diğer konusunda 562 cevap paylaştı. Uzaylılar şirin ve kızılmış diyorlar 😂
127 Yorumla- +1 yıl
dksflmksdfl sagolun lkdms :D
ama ben burdaki insanalrın fikrini almka istedim - +1 yıl
hayır cadı oalarak kldfgmlgmks
talı bir cadı oalrak :) - +1 yıl
dkmkldms kadnırma yaa
yataga atıcan dimi biliyoruz klsdmkmsd - +1 yıl
ben sa değilim ve sevigliye ihtiyacımda yok
düşünmüyorum Şu an - +1 yıl
ne bilim sen öyel diyince benimde aklıma bunlar geldi
burdan tabi ki olmaz onu biliyorum
ama sanal sekste yapmam asla - +1 yıl
siz öyel dedniz ne bilim zaten burdkailerin cogu abaza
- +1 yıl
süpürgeni kap gel uzylılar hakkında bilgiv eryim dedin
bende uzaylılarla alakalı bilggi vermeyeceğini beni ne için cagırdıgını bilerekten öyle dedim - +1 yıl
her ne dediyseniz işte
- +1 yıl
yengeçmisin ya baya alıngnasın dkdslm
bir kseyi yanlış yazdık sadece ne olucak sende ne tripçisin be lkdmsd - +1 yıl
hmm anladım neyse tripçi oldugnu zannetimeaffet ldkdmfs
ama cümleniz bence buna cok müsaiiti hele burası aabazanlarala dolu olunca klsdfmkmds
bakınt akipçilerime kanıtıda orada
hiçç takipçilik gibi şlerle ikgilnemediğim halde baya takipçim var lsdkmsd
yüzde doksanı abazan erkkler - +1 yıl
neyse en azdnan o işe yaradılar sdkmmkls
- +1 yıl
gerek yok ben cool gözükmek sitiyorum ldkmgd
- +1 yıl
bi kere söz agzımdan cıktı kusrua bkamyın dklfmfd
- +1 yıl
tama ya o kdr ısrar ediyosan ederiz ne var
esirgemem senden takip merak etme :)
üzeirme saldırma hemen ldkgmsgmkld boga - +1 yıl
saldırırsan büyü yapıp boynulzarını yok ederim eee dikkat et ldkmgmkg
+1 yılKesinlikle inanıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
yüzde 1000 kaıtlıyorum bende
- +1 yıl
Olmaması demek duyduğum en buyuk saçmalık olur
- +1 yıl
haklısınız ne diyim
+1 yılİnanmıyorum
Sende beni takip edermisin😊16 Yorumla- +1 yıl
peki fikrinizede saygı duyuyorum ayrıca
- +1 yıl
Siz inanmıyor musunuz
- +1 yıl
ben inanıyorum varlıklarına çünkü ALLAH o kdar gezegeni boşuna yaratmadı
- +1 yıl
Bende fikrinize saygı duyuyorum :))
- +1 yıl
sagolun
- +1 yıl
:))
Pek inanmıyorum açıkçası
15 Yorumla- +1 yıl
peki saygı duyarrım fikrinize ama bence o kadar evren gezegenler boşu boşuna yaratılmadı. bu yüzden bunu düşünmek anlamsız bana göre
- +1 yıl
belki bahsediyordur çok bilmiyorum ayetleri
- +1 yıl
hmm peki
Uzaylıların varlığını inanmıyorum çünkü hiçbir zaman gerçek hayatta görmedik , sadece filmlerde oluyor.
021 Yorumla- +1 yıl
bence ALLAH o kadar gezegen boşuna yaratmadı illaha ki vardır gibime geliyor
- +1 yıl
kuran da bahsedip bahsedilmediğinden emin değilim çünkü ayetleri bilmiyorum ama var gibi duruyor dediğim sebepten ötürü
- +1 yıl
hee kesin yook yani eminsiin
- +1 yıl
peki
- +1 yıl
- +1 yıl
@bravador işte o yorum Kur'an ı Kerim'i okuyan biri şuna özellikle dikkat eder farklı surelerde israftan kacinmamizi emreden bir Raabimiz var iken bu kadar gezegenleri galaksileri boşuna yaratmış olamaz. Ben şahsen cinler ve melekler gibi olduğuna inandığım ama göremediğimiz farklı varlıklar da vardır diye düşünüyorum buna artık birileri uzaylı başka birileri başka bir şey der ama varlar hatta meşe Kehf süresini okuyun kuzeyden gelecek olan tehlikeyle ile ilgili demir bir görünmeyen surdan bahsediyor Rabbimiz birşeylere karşı bizi koruyan neyse biraz derin konular 🙂
- +1 yıl
ben şaşırdım hanginiz haklısnız
- +1 yıl
benim görüşümü soruyorsan eger cinlerle uzaylılar farklı bence çünkü cinler sadece başka boyutta sadece onları göremiyoruz. dünyadalar bence onlar çünkü misal kokru filmlerince büüycü hocalar oluyo ya onlar görebiiliyorlar ya da büyülenmiş insanlar göreiblior bizde hissedebiliyoruz bazen korktugumuzda o yüzden dünyadalar bence sadece farklı boyut ama uzaylılar farklı gezegenler de olabiilrler ama aynı zmandada o gezegenlerde cinlerde olabiilir bilmiyorum onlarla beraber belki bzim gibi yaşıyorlardır öyle işte birçok şey geldi aklıma benimde ama ben sadece düşünüyorum hani hayal kuruyorum emin değilim taibki deidklerimden olmayadabiilir uzaylılar çüünkü belki uzalı diye gezegende basit bir bakteride olabiilr illaha biizm gib iradeli donanımlı olmayabailir ne blim işte saddece düşünüyorum bende
- +1 yıl
diğer kişiyede bunu yazıdm ceova yazmadı daha
- +1 yıl
bşey değilde peki ne düşünyosunuz dedklerimde haklılıkk payım olabilir mi acaba
- +1 yıl
ki bende ona katılıyorum ALLAH o kdar gezegeni bşşuna yaratmadı kesinlikle ki bilmediklerimizde olabilir
- +1 yıl
hmm peki sagolun dğer arkdaşta size kehf suresini ayrıntılı olarak tekrar okumanızı istemiş bana öyle dedi isterseni yorumlardan bakın
+1 yılOlmalarını umuyorum.
10 Yorumla
+1 yılTabi ki varlar
10 YorumlaEvet, inanırım
10 Yorumlaİnanıyorum
10 YorumlaInaniyorum
14 Yorumla- +1 yıl
bende :)
- +1 yıl
heh ufak atda civcivler yesin
yoklar gibi
00 YorumlaBilmem sence var mı