Meksika parlamentosunda uzaylı olduğu iddia edilen ve 1000 yaşında olduğu tahmin edilen iki canlının fosili halka gösterildi. Sizce bu fosiller gerçek mi? Uzaylılar var mı?

Meksika parlamentosunda uzaylı olduğu iddia edilen ve 1000 yaşında olduğu tahmin edilen iki canlının fosili halka gösterildi. Sizce bu fosiller gerçek mi? Uzaylılar var mı?
Raporu okurum %20 oranında homosapiyen diyor yani insan , her 500 yılda DNA okuma analizi aşağı düşür buda.1000 yıllık fosil yani DNA yapısı bozulmuş ama gördüğünüz şey insan bebek olabilir çocuk olabilir zaman ve mekan cesette tahribat oluşturmuş olabilir , Dünya dışı yaşam var mı elbette var ama bu onu dersen hayır derim..
Anladım, mantıklı bir açıklama yaptın ben öyle düşünmemiştim 😄
Böyle binlerce video var çoğu montaj ya da izlenme oranı arttırmak için yapılan girişimler , ayrıca bu fosili inceleyen ekip pek itibar edilesi değil daha öncede çok feyk video servis etmişti , bizde uzaylıyız neticede uzayda ve gezegende yaşıyoruz biz varsak başları da var inşallah görürüz diyorum sözlerime burada son veriyorum:)
Bence görmesek daha iyi 😅 teşekkürler
Şu dönemde, her önüne gelen bilim insânıyız (!) diyor. Lütfen medyada, toplumlara sunulan şu saçmalıklara inanmayınız. Kaldı ki gerçekten böyle kalıntılar bulunulsa, neden gelip bize söylenilsin ki? Ayrıca bizimki ile kıyaslanmayacak bir düzeyde yüksek teknoloji kullanan bir uzaylı varlığı bu şekîlde nasıl olabilir? Anatomik ve iskeletsel yapı diyebileceğim bir şey bile ortada yok. Böyle kutu gibi bir varlık nasıl olabilir? İnternetteki "fake" uzaylı tasarımları bile bundan daha gerçekçidir... İsterse ABD kurum ve kuruluşları bunları söylesin, isterse tanrı söylesin fark etmez. Akıldan öte bir şey yoktur, onu kullanmamız gerekir. Hiçbir şey sorgulanamaz değildir...
Güya Meksika parlamentosu daha önce bulmuş bir süre saklayıp öyle halka göstermiş, bi iskelet sistemini gösteren fotoğrafta yayınlamışlar hatta burada paylaşmadım. Bilemiyorum dediğin gibi belki bir uydurmadır belki de böyle canlılar gerçekten vardır :)
Uzaylı değil dünya dışı yaşam formları varlar zaten acabasi yok bunun hatta 2000 yılında tersine mühendislik yapıldığını düşünüyorum 2000 öncesi dünya ve 2000 sonrası dünya bambaşka şekilde ilerliyor
Yani böyle düşünmemiştim hiç :)
Tahmin ediyorum ki Annunakiler e bağlı igigiler den olabilir. Anunnakiler Dünyaya ilk geldiklerinde igigileri madenlerde çalıştırmış. İsyan çıkınca maymuna benzer bir canlı ya da belki de ilk insan formunu keşfediyorlar. genleri ile oynayarak bugün kü insanı üretiyorlar. Sonra bu insanları altın madenlerinde çalıştırıyorlar. Kaynak:Sümer tabletleri
Bu tür tez sav bunlar da var bunları okudun mu peki
Cevap
7Cevap
Bilemeyiz ama şimdilik kanıt yok
Aynen net bir şey yok
Uzaylı olunca kuş tüyünden yastıklarla sergileniyorsun demek.. Olduğuna inanıyorum ama topraklı halini görsek fena olmazdı
Aynen öyle 😅
Dünya dışında % 100 canlı ve insan benzeri yaratıklar var. bizden ileri medeniyet ve teknolojiye sahip olanlar dünyayı ara sıra ziyaret ediyorlar.
Bilemeyiz belki dediğin gibidir belki de insanların bir uydurmasıdır :)
Evet var hemde yeni değil... xfiles dizisini izle anliycaksin...
İzlerim 😊
Bisi sorcam
Buyrun
olabilir ben inanıyorum
Yani olabilir
Evet var gezegende yalnız değiliz Rabia
Doğrudur
Var bence
Olabilir
Ben sana küsüm
Elbette varlar
Belki :)