Arkadaşlar kafamı kurcalayan bir soru daha uzaylılar var mı onlar gerçek mi? Hala daha öğrenemediğimiz bir söylenti veya bir gerçek. Uzaylı gördüğünü, kendisinin bir uzaylı olduğunu, uzaylılarla konuştuğunu vs idda edenler var. Sizce uzaylılar var mıdırr? Gerçek midir?
1968de avustralyaya düşen bir meteorda 70 farklı çeşit aminoasit bulundu. bu, evrende canlı yaşamına uygun olan herhangi bir gezegende canlıların oluşabileceğini kanıtlar. sadece bunu da kanıtlamaz. aminoasitlerin ve dolayısıyla protein ve ilk canlıların kendiliğinden oluşabileceğini kanıtlar. önemli olan; gerekli ortam koşulları ve doğru zamanda doğru yerde bulunan atomlar ya da herneyse işte...
uzaylılar yok dememiz için tüm evreni keşfetmiş olmamız lazım, bence kesinlikle varlar.
koskoca bir kainatta, tek yaratılan biz olmayabiliriz.. daha güneş sistemini tanımıyoruz , marstaki şekillere bakıp aha nasa gizledi uzaylı bu diyoruz.. galaksimizde milyarlarca güneş sistemi var.. milyarlarca da galaksi var.. Allah her şeye kadirdir.. Olabilir o yüzden.. Kendim de ufo görmüş bir insanım.. sıcak bakıyorum şahsen.
var hatta çok önceden yaklaşık 20 25 yıl önce dayım yeni evliyken köyde tuvalet dışardaymış ve bir gün gece dayım ile yengem tuvalete gitmişler yengem tam gircekken dayım bir cismin havada ışıklar saçtığını görmüş ikiside çok korkmuşlar ve eve geri girmişler sabah köylüler toplanıp tarlaya bakmaya gittiğinde citten orada izlerin olduğunu görmüşler yani varlar ve bizim köye gelmişler
koskocaman kaınatda.. kı her an her salıse dahada buyuyen bır kaınatda.. kum tanesı kadr yer kaplayan dunyadan baska bıryerde hayat canlı yoktur demek buyuk kıbır olur.. vardır!! mutlaka olmalıdır!!! ki allah dıyorkı ben senı alem'lere peygamber yolladım.. gunumuzde bırcok alametıde var.. uzaylılar bızı ızlıyor.. erıc von danıkenın tanrıların arabaları kıtabını okumalısınız..
Marsa neden gönüllü insan seçiyorlar dersin her ırk ve ülkeden ? Bence bir kontak kuracağız, 2020 li yıllara doğru. Ve neden en zeki insanları götürüyorlar. Zihin dereceleri ve duygusal zihinleri yüksek insanlar seçildi hep, gönüllü almıyorlar. Bilmiyorum bu işte bir iş var.
Uzaylılar yoktur. İnsan cin melek şeytan gibi varlıklar vardır. Allah ayette: Ben cinleri ve insanları bana kulluk etsinler diye yarattım. buyuruyor. Bu durumda uzaylıların yaradılış gayesi nedir diye sormak lazım. Mesela yıldızlar göğün süsü ve kandilidir. Hiç bir şey gereksiz değildir.
Bence var geçmişte yaşanan, raporu tutulan ve halk tarafından da onaylanmış Ufo kazaları ve içerisinden çıkan cansız uzaylı bedenlerini gören onlarca şahit var örnek Roswell kasabası olayı
Evren sadece insanlar için yaratılmadı. Eğer öyle olsaydı o zaman o gezegenler felan neden yaratıldı neden uzay diye bir yer aratıldı uçsuz bucaksız sonu olmayan bir boşluk. var bence yalnız değiliz.
Var olduklarına inanıyorum. Koca evren sadece bizim için değildir. Ki daha yaşadığımız dünyayı tam olarak keşfedemedik. Uzaylı diye bir şey yok demek çok anlamsız olur.
Şöyle soylim uzayli deilde dünya gibi baska gezegenlerdede yasam olduna eminim net belki onlarda bizim ki uzayli varmidir felan diyodur daha dünyayi bile kesfedememisken diğer gezegenlerde kimse olmadini dusunmek bencillik olur biz yalniz deiliz ben şunu da düşünüyorum bizim geleceğimiz olan bizler ya da gecmisite olan bizler suanda onları yasiyo olabilitler bizden grri veya ilerisini
Koskoca evrende bir bizim minik gezegenimizdeki insanlarin var olması saçma olur zaten kesinlikle vardır yok diyenlerde ya inanmak istemiyorum ya da kafa basmiyodur
Yolculukta anlatilan yerler ve gorulenler dunyada hicbir sekilde kanitlanamamis. Bazi tefsirle uzay yolculugu diyor. Arastirma kitabi okudum. Mantikli. Kitap ismi zulkarynen akedemik bir calisma
Eğer uzaylı diye birşey olmasaydı uzaylı diye bir kavram olmazdı her yalanın altında birdoğru var. Büyük ihtimalle varlar ve farklı galaxilerde yaşıyorlar zaten astral seyahatlede farklı galaxilere giderek dediğimi anlarsınız...
bu koca kainatta bir dünyada mı hayat vardır ki uzaylılarda olmasın Cem Yılmaz a sormak lazım.. bu halıyı dokuyan çocuk kör olmuş ya da mustafa topaloğluna
Bnce varlar.. Koca kainat sadece bizim için değil bence...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Uzaylı dediğimiz bu şekildeki şeyler yoktur ama uzayda tek değiliz bence. Sonsuz dediğimiz, ucunu bulamadığımız, milyarlarca galaksi bulunan yerde sadece biz olamayız. Bu bana mümkün gelmiyor. Mutlaka dünyamız gibi başka gezegenler de vardır..
En İyi Cevaplar