Merhaba Arkadaşlar Bu Yaz Çok Uzun Bir Araba Yolculuğuna Çıkacağız Ailem İstiyor Bir Tek Annem Babam Ben Ve Küçük Kız Kardeşim Trabzonda Neredeyse Antalyaya Kadar Gideceğiz Ve Geri Döneceğiz Ama Şehirlere Uğraya Uğraya Yolculuk En Az 20-30 Saat Sürer Gibi Switch Almayı Düşünüyorum Normalde Vr Alacaktım Ama Yolculuğu Öğrendikten Sonra Düşündüm 20 Veya 30 Saat Süren Yolculukta Ne Yapıcam Mobil Oyunlardan Nefret Ederim Evimde Ps Var Ama Ağustostan Sonra Ps5 Alacağım Şimdi Switch Almaya Gerek var mı Evde Ps4 Var Kendi Biriktirdiğimle Alacağım Sizce Almalımıyım Alırsam Lite'mı Normal Switch'mi Yoksa Oled'mi ya da Oculus Quest 2'mi Almalıyım Nintendo Alırsam Vr Alamam Para Kalmıyor Tam Tersi Oluncada Aynı Durum Ve Oled'in En Ucuz 0'ı 6500TL Normal Switch in İse 5000 TL Buldum Yani Switchmi Vrmı Ne Yapmalıyım Fikirlerinizi Belirtirseniz Sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar Alırsam Sadece Yolda Oynamayacağım Evdede Oynayacağım Uçaktada
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O ne? Detayı da gılgamış destanı gibi yazmışsın okumaya üşendim. Siviç ne özet geçsene, ona göre cevaplim.
Şimdi Uzun Bir Yola Gideceğim Gidiş 30 Saat Dönüşte Aynı Ben Vr Alacaktım Ama Nintendo Switchde Düşündüm Uzun Yola Gideceğimizi Öğrenince Oled 6500TL Normal Switch 5000 TL Vrmı Almalıyım Yoksa 2 Switchten 1'mi
Vr Dediğim Oculus Quest 2
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, alınmaz bence
Alınmaz
Alınır
switch ne ya
Nintendo Switch
Okumaya üşendim 🤷
Şimdi Uzun Bir Yola Gideceğim Gidiş 30 Saat Dönüşte Aynı Ben Vr Alacaktım Ama Nintendo Switchde Düşündüm Uzun Yola Gideceğimizi Öğrenince Oled 6500TL Normal Switch 5000 TL Vrmı Almalıyım Yoksa 2 Switchten 1'mi
Vr Dediğim Oculus Quest 2
Bence alınmaz