Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar Yani Şunu Soruyorum Nintendomu Yoksa Oculus Quest 2'mi
Güncellemeler
+1 yıl
Ve Arkadaşlar Oled 6500 TL En Ucuz Böyle Buldum Güvenilir Normal Switch İse 5000 TL Buldum Hangisini Almalıyım Yoksa Vrmı Almalıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nintendo mantıklı.
Ama Hangi Model?
Oled ile normal Switch arasında pek fark yok, ekran dışında. Geri kalan her şey aynı. Yani oyunda alacağın görüntü dahil. Sadece ekran biraz daha net. Uzun yolda Oled ekran seni yorar diye düşünüyorum çünkü biraz daha büyük ve haliyle portatif değil. Fakat şu var ki Nintendo'ya ne kadar aşinasın? Yani Playstation veya Xbox gibi cihazlardaki oyunlar gibi exclusive dediğimiz oyunlar pek yok. Mario, Sonic, Metroid vs gibi karakterleri seviyor ve onlarla geçmişte bir bağ kurduysan mantıklı çünkü Nintendo malum herkese hitap eden bir cihaz değil.
Ps5 Ayrı Alacağım Ve Nintendoyla Geçmişim Sıfır Konsolu Elime Bir Kere Aldım Oda Teknoloji Mağazasında Ama Execlusive Oyunlar Çok İlgimi Çekiyor Ve O Yol Boyunca Ne Yapacağım
Nintendo'nun kendine tarz havası var. Ben kullanıyorum açıkcası. Animal Crossing mesela sevdiğim bir seri. Mario vazgeçilmezimdir. Yani eğer önceden Nintendo oyunlarını oynadıysan ve hoşlanıyorsan al derim. Fakat sarj konusunda pek fazla performans vermez söyliyim. 5-8 saat arası değişiyor, oyununa göre. Mutlaka taşınabilir bir sarj cihazı bulundur.
Çok Güçlü Bir Powerbank Alacağım Yanlış Yazmış Olabilirim Sence Vrmı Yoksa Nintendomu
Ps VR var, Switch de var, Ps5 te
Öyle Vr Demiyorum Konsol Vrları Bana Boş Geliyorlar Çünkü Özel bir şey Yok Ama Pcde Birsürü Oyun Var
Pc kullanmıyorum pek, konsolcuyum. PS VR'da da baya var oyun artık
Nintendo şu an Benim İçin Önplanda Ama Düşüneceğim Sonuçta Ucuz Cihaz Değil Bunlar
Maallesef. Pahalandı.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!