Eğitim & Kariyer Dönem arası geçiş yapabiliyor muyum? isimsizbiri80 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kendi böşümümü başka bir üniversite de okuyabiliyor muyum dönem içi 8 ocakta açılıyornuş yatay geçişler Güncellemeler+1 yıl Biliyorum gitmem lazım buradan yapamıyorum alışamadım bir türlü anlayamıyorum da pek Dönem arası geçiş yapabiliyor muyum? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 9,7b cevap paylaştı. Merhaba, telefonla veya mail yoluyla gitmek üniversitenin öğrenci işlerine bu konuyu sorup bilgi almaya çalışabilirsiniz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 490 cevap paylaştı. Kaçıncı dönem olduğuna göre değişir 0 8 Yorumla isimsizbiri80 +1 yıl Nasıl yani Yorumla haşinama +1 yıl Belli dönemler dışında geçiş yapamazsın Yorumla isimsizbiri80 +1 yıl Bu dönem bittiğin de yapabilir miyim Yorumla isimsizbiri80 +1 yıl 8 ocakta açıllacakmış Yorumla haşinama +1 yıl Kaçıncı dönemin ki Yorumla isimsizbiri80 +1 yıl Bilmiyorum yapamıyorum alışmadım bu şehre pek gitmek istiyorum Yorumla isimsizbiri80 +1 yıl O yüzden sordum pek anlamadığım için Yorumla haşinama +1 yıl Başvuracağım okulum sartlarina bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba, telefonla veya mail yoluyla gitmek üniversitenin öğrenci işlerine bu konuyu sorup bilgi almaya çalışabilirsiniz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Kaçıncı dönem olduğuna göre değişir
Nasıl yani
Belli dönemler dışında geçiş yapamazsın
Bu dönem bittiğin de yapabilir miyim
8 ocakta açıllacakmış
Kaçıncı dönemin ki
Bilmiyorum yapamıyorum alışmadım bu şehre pek gitmek istiyorum
O yüzden sordum pek anlamadığım için
Başvuracağım okulum sartlarina bak