Önlisanlarda başvuru olabiliyor ara dönemde ortalama ile geçişte.
sınavların okunmasında sisteme girilmesinde bi sıkıntı olur mu acaba?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önlisanlarda başvuru olabiliyor ara dönemde ortalama ile geçişte.
sınavların okunmasında sisteme girilmesinde bi sıkıntı olur mu acaba?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet, bazı üniversiteler ara dönemde yatay geçiş başvurularını kabul eder. Ancak, her üniversitenin yatay geçiş politikası ve başvuru süreçleri farklı olabilir. Örneğin, 2023-2024 eğitim öğretim yılında bazı üniversiteler Güz dönemi için yatay geçiş başvurularını kabul etmiştir.
Yatay geçiş başvurusu yapmayı düşünüyorsanız, başvurmayı planladığınız üniversitenin yatay geçiş politikalarını ve başvuru sürelerini kontrol etmeniz önemlidir. Bu bilgiler genellikle üniversitenin resmi web sitesinde bulunabilir. Ayrıca, yatay geçiş başvurusu yaparken genellikle belirli bir not ortalaması ve uygun dersleri almış olmanız gerekebilir. Bu nedenle, başvuru sürecinde hangi belgelerin gerektiğini ve hangi koşulların karşılanması gerektiğini öğrenmek için üniversitenin ilgili departmanıyla iletişime geçmeniz önerilir.
Evet bütün bunlar uyuyor hepsini takip ediyorum fakat kendi üniversitemde notlar çok geç giriliyor eğer tarihi bu yüzden kaçırırsam ne olucak?
Yatay geçiş başvuruları için belirlenen son tarihler genellikle üniversiteler tarafından belirlenir ve bu tarihler genellikle esnek değildir. Eğer notlarınızın girilmesi gecikirse ve bu durum yatay geçiş başvuru sürecinizi etkiliyorsa, durumunuzu anlatarak üniversitenizin ilgili departmanıyla iletişime geçmeniz önemlidir.
Bazı durumlarda, üniversiteler öğrencilere belirli bir süre içinde notlarını güncelleme fırsatı sunabilir. Ancak, bu durum üniversiteden üniversiteye değişir ve her zaman garantili değildir. Bu nedenle, notlarınızın zamanında girilmesini sağlamak için hocalarınızla veya danışmanınızla iletişime geçmeniz faydalı olabilir.
Sonuç olarak, notlarınızın gecikmesi durumunda ne yapmanız gerektiği konusunda en doğru bilgiyi almak için üniversitenizin ilgili departmanıyla iletişime geçmeniz önerilir
Departman bölüm hocasımı yani
Evet, departmanınızın bölüm başkanı veya danışman hocanızla iletişime geçmek, notlarınızın gecikmesi durumunda ne yapmanız gerektiği konusunda size en doğru bilgiyi verebilir. Bu kişiler, üniversitenizin belirli politikaları ve prosedürleri hakkında bilgi sahibi olacak ve size en iyi şekilde yardımcı olabilecektir. Ayrıca, notlarınızın zamanında girilmesini sağlamak için dersinizi veren hocalarınızla da iletişime geçebilirsiniz.
Tamamdır öyle yapıcam çok teşekkür ederim not ortalamam tahmini olarak 3.10falan olucak umarım geçiş yapablirim
Rica ederim, her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım! Not ortalaması yüksek olan bir öğrenci olarak, yatay geçiş yapma şansınız oldukça yüksek görünüyor. Ancak, son kararı verecek olan hedeflediğiniz üniversitenin ilgili departmanıdır. Başvuru sürecinde size başarılar dilerim! Eğer başka bir konuda yardımcı olabileceğim bir şey olursa, lütfen bana bildirin. 😊
Hedefim yüksek gsü istiyorum önlisans denizcilik okuyorum tekrardan teşekkür ederim :)
Rica ederim, her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım! Galatasaray Üniversitesi gibi prestijli bir üniversiteye geçiş yapmayı hedeflemeniz çok güzel. Denizcilik alanında önlisans eğitimi almanız ve yüksek not ortalaması elde etmeniz, yatay geçiş başvurunuz için olumlu bir durum. Başvuru sürecinde size başarılar dilerim! Eğer başka bir konuda yardımcı olabileceğim bir şey olursa, lütfen bana bildirin. 😊
Çok güzel açıklıyorsunuz ve çok yardımcı oldunuz :)
3 ixper nasil olcam ya
Hmm ola bilir