Nesilleri tükenme tehlikesi altında. 😅 Bazılarının elinden telefonunu düşünmediğini biliyorsunuz ve boş olduğuna emin olduğunuz bir vaktinde bile "İşim vardı." falan diyip size geç cevap verebiliyor. Ben bu "İşim vardı." yalanına inanmıyorum. Unutmayın insanlar asla söyledikleri kadar meşgul değillerdir. İnsanların öncelikleri vardır ve bazen sıra sana gelmez.
İnternet & Teknoloji konusunda 538 cevap paylaştı.
Geçen manit mesaj attı 20. saniyede cevap verdim. Dakika değil saniye. Bazen görüyorum Firdevs gibi bekliyorum telefon elimde. Hayır adam da haklı. İşsiz mi bu diyecek ama bazen tesadüf oluyor.
Sabah öğrencim mesaj atmış. 10-15 dak geç kalacağım, sınavı 2. ders yapar mısınız diye😅 cevaplamadım. 15 dak sonra koştur koştur geldi. Sınav çok kolaydı bitirdik dedim😅
İnternet & Teknoloji konusunda 991 cevap paylaştı.
Çok kişiyle konuşup halen hızlı olanlar var. Ama samimiyetsiz ve yalan dolan mesaj alacağıma günde bir kere gerçekten düşünerek bir mesaj yazması benim için yeterlidir.
İnternet & Teknoloji konusunda 337 cevap paylaştı.
Valla veren eğer gerçekten bir meşguliyeti Yoksa illaki elinden geldiğince hızlı dönüyor.
Bir bahane Yoksa da neden belli 😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
onların çoğu taktik. yoksa öyle cvp vermeyecek veremeyecek kadar meşgul değiller.çünkü doğarken telefonla doğdukları için ayrı düşünülemiyor ayrı hareket edemiyorlar. yolda giderken bile görüntülü konuşarak yürüyorlar. bunlar mı msjı görmeyecek cvp vermeyecek. tanım:saygısızlar
Ben hala erken cevap veriyorum bana yazana anında yazıyorum ama kimse bana öyle değil günlerce bile cevap vermeyen arkadaşlarım var bundan sonra bende öyle yaparım her şey karşılıklı
İnsan, değer verdiğine geç cevap vermez :D Zaman sizindir ve istediğiniz kişiye ve şeye tahsis edilebilir. Cevap ve muhatap bulamıyorsanız seçenekler arasındasınız ve seçilmeyensinizdir. .