Size mesaj atan ya da arayan illaki sizi tanıyan önemseyen birisidir. Böyle olunca karşılık vermemek önce kendimize sonra Karşıdakine saygıdır. Kendi adıma kendime saygı duyarım. Verilmiyorsa bana cevap gerekçeli bir nedeni yoksa babam olsa silerim o numarayı engellerim.
Arkadaslarim bazen yapiyor cok sacma hayir bi durum varsa soylede bilelim yani rahatsiz oluyosan hoslanmiyosan iplememek nedir yani isin varsa anlarim zaten sikbogaz eden biri degilim cok sinir oldugum davranislardir biz musait olumca donuyosak sende don ne olacak yani arkadasim ya
Ne zaman müsaitsen o zaman cevap verebilirsin bence bunun kriteri yok. Karşı tarafta bunu anlama kapasitesinin olması lazım. Ama herkes kendini Mısır prensi, kadınlarımız da kendilerini Kleopatra sandığı için mesaja hemen cevap verilmeli😅
Bilmiyorum tükendi mi ama ben karşımdaki kişi geçte yazsa gördüğüm an cevap yazarım. Bile bile geç yazanlarda oluyor bunu da hiç hoş bir davranış olarak görmüyorum.
Değer verdiğim biriyse görür görmez yanıtlarım.. Öylesine biriyse yormasın beni.. Bi ara cevap veririm 😂 Neyse ki ben kimseye mesaj atmıyom, sonra benim yaptığımı bana yapsalar deliye dönerdim..
15 gün sonra cevap verdiğim oldu aramaları da açmadığım oluyor çok adi hissediyorum kendimi ama ruhum hazır değil dönüş yapmaya. İçimden gelmiyorsa konuşamıyorum insanlarla özür dilerim.
Valla şöyle söyleyeyim 16 yaşından beri hiç yalnız kalmadım bazen iki ya da üç kişiyi kırılmasınlar diye idare ettim. Bazen de dalga geçip gülmek için idare ettiğim zamanlarım da oldu. Yalnız kaldığım hiç bir dönemim olmadı. Benim kişiliğim bu beğenmeyen yemesin. Ben değişemem. Kendi yaptığımı da savunmuyorum. Ruhum o an ne isterse onu yaparım. İstemediğimi yapmam hatır için. Gelmesinler kardeşim onlar da defolsunlar; lanet huyumu görüp daha da üstüme ben mi gelin diye çağırdım. Kaşar falan da değilim. Ama istediğinizi düşünün çok da önemli değil düşünceleriniz. @chheeff @feyziiihüsnü
İki üç kişiyi idare etmek derken erkek mi? Sen kimsin ya ahahhah kimsin Sabancı’nın kızı mı gerçi onlar görgü bilirler senin gibi kaba mal davranmazlar ergenus havalı mı olduğunu sanıyosun tam tersi psikolojik sorunu ne diyip gülüyorlardır senle konuşmaktan soğuyoladır
:)) sana saygısızlaşmayacağım ben yaşadığımı yazdım, devamı gelen yorumlarında saygısızlaşmadan konuşacaksan yaz yoksa yazdıklarını silmek durumunda kalırım. Kimsem kimim ben yaşadıklarımı yazdım. Kim olduğum değil; yaşadıklarım önemlidir. Ve dediklerimi de yaptım. Ama yoruldum.
Diyorum ki, bu tarz insanlar var ise sayıları çok az olduğu için nesilleri tükensin yoksa dikkat çekiyorlar insanın aşık olası geliyor mesaja anında cevap vermek sana ilgi gösteriyor demek. İki cümlede söylemek isteklerim tamamen buydu aslında :)
neden bu ğüzel insanalrın sayısı az sa tükensin dmeek yerine allah sayılarını çoğaltsın demiyorsun.. çok mu kötü sevgisini ilğisini kurnazlıklar peşinde değilde saflıkla ğöstermesi ğüzel değil mi.. aşık olaçaksan da böylesine ol yazmayayım ki beni çembe gösmesin gibi kurnaz değilde sevgimi vereyim diye emek harcayanı al hayatına.. o zaman da diyorsun ki kızları tavlayamıyor sadece peşimde koşuyor ezik..
ahhaaaaaaaa haaaaaaa ilğili hemen cevap yazan biri yok diyor... demek sen beni tanısan gerçi bu zamanın kızları efendi güzel kalpli olan erkeklerden nefret ediyorlar daa neyse..
@acicekensair kardeş anlamamakta mı ısrarcısın yoksa, bir gerilik mi var iki kere yazılanı nasıl anlamadın. Ya çok gerginsin, canını biri sıkmış ya da gerçekten canım olabilirsin. Hakaret olarak anlama bunu sakın!
Tükenmiş valla ya. Yani sonuçta telefona bildirim geliyor 3-5 dakika müsait olmazsın anlarım da uzun uzun bekletmek ne bilerek bir de? Normalde anında dönmeye çalışıyorum müsaitsem, ama kasıtlı olarak bekletildiğim zaman ben de bekletiyorum😒
Telefonumu yanımdan ayırmam o yüzden genelde çok hızlı dönerim mesajlara bir işim yoksa oyun vs. video izliyorsam açıkçası o kişiye verdiğim değere göre seviyorsam bakarım ama tanımadığım birisiyse ertelerim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet evet kesinlikle.1 gün sonra felan cevap veriyolar