İnternet & Teknoloji Hangi internet sağlayıcısıyla ilgilenmeliyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu üçü arasında kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Millenicon Netspeed Turknet Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi internet sağlayıcısıyla ilgilenmeliyim? Cevapla İnternet Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Üçüde telekomun altyapısını kullanıyor. Avantajlarına bakmak gerek.Ben TurkNet kullanıyorum. Gayet iyi. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Müşteri desteği yetersizmiş. Bir sorun çıktığında ilgilenecek kimseyi bulamamaktan yakınıyorlar 🙂 Yorumla Rose2113 +1 yıl Müşteri hizmetleri kaldırıldı. Her şey online oldu. Bence böyle daha iyi oldu. Müşteri hizmetleri çalışanlarının bilgisizliği ortada. Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Turk telekom seçeneğiniz değil sanırım :D 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef taahhütler pek bana göre değil sanırım 😀 Yorumla KnightsSword +1 yıl :D en iyi şartları hangileri taşıyorsa ve kullanıcı yorumları önemli müşteri hizmetleri en önemli şey çünkü :) Yorumla Soran +1 yıl Aynen dediğiniz gibi biraz daha araştıracağız gibi görünüyor 🙂 Yorumla KnightsSword +1 yıl ✨✨✨👼 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Üçüde telekomun altyapısını kullanıyor. Avantajlarına bakmak gerek.
Ben TurkNet kullanıyorum. Gayet iyi.
Müşteri desteği yetersizmiş. Bir sorun çıktığında ilgilenecek kimseyi bulamamaktan yakınıyorlar 🙂
Müşteri hizmetleri kaldırıldı. Her şey online oldu. Bence böyle daha iyi oldu. Müşteri hizmetleri çalışanlarının bilgisizliği ortada.
Turk telekom seçeneğiniz değil sanırım :D
Maalesef taahhütler pek bana göre değil sanırım 😀
:D en iyi şartları hangileri taşıyorsa ve kullanıcı yorumları önemli müşteri hizmetleri en önemli şey çünkü :)
Aynen dediğiniz gibi biraz daha araştıracağız gibi görünüyor 🙂
✨✨✨👼
Turknet olabilir.
Türknet
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!