Hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?

Türk Telekom
Vodafone
Turkcell
Millenicom
Turk. net
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?

mecbyriyet evime fiber gelmiyor diğer servis sağlayıcılar da türk telekomun altyapısını kullanıyorlar. Fiber diyolar fiber alt yapısını kurmamışlar bizi kandırdılar türk telekom fiber dediler vdsl miş. İnternet hızı çok düşük tv ye yetmiyor bilgisayarı bağlıyorum mecburen hız dowland 12 mb uplod 700 kb 93 lira da para alıyolar internet sürekli kesiliyor hız sabit değil rezillik. Malatya da yaşıyorum elektrik bile getirememişler kabloyla halen alttan getirmedikleri için sürekli 1 2 ayda bir gidiyor daha elektriği alttan getirememişler interneti fiber nasıl gelsin.
Her ne kadar altyapı'da tekel türk telekom olsa da, en iyi hizmeti vereceklerini iddia etseler de yapamıyorlar. Türk Net gibisi yok. Olamaz da. Diğer bütün firmalar kâr peşinde koştuğu sürece çok müşteri kaybedecektir. Türk Net verdiği hizmet ve hizmeti pazarlaması açısından çok başarılı. Bunlardan en önemlileri şunlardır.
Bütün bunları yapan bir firma varken, neden sırf tekel diye türk telekomu veya veremedikleri hizmetin parasını tahsil etmeye çalışan diğer firmaları tercih edelim ki? :D
Tabiki Türk Net.
değerli görüşün için çok teşekkürler. fiyat güncellemesi yapılmasa ben de Turk net'e geçecektim
Fiyat güncellemesi mecburi. Malum Turk Telekom altyapısından dolayı, altyapısının olmadığı yerlerde verdiği hizmetlerin maliyeti yükseldi.
doğru diyorsun, 1 gbps hizmet veriyolar kendi altyapılarında. üstelik aynı fiyata. el mahkum :(
Hızı geçtim. Dolandırıcı değiller. Taahhütsüz bir internet kullanmak konfordur. Yazlığa da aldım ben şimdi. Yılda 6 ay kadar dondurabilirsin diye bilgi verdiler. Ayrıca iki internetimi de indirimli kullanmaya başladım. 116,90₺ ödüyorum şimdi her ikisi için de.
kablonet kullanıyorum çok memnunum
Cevap
16Cevap
Turkcell Superonline kullanıyorum.
Turkcell superonline
Şuanlık mecburi türk telekom memnun değilim çöp
Oylamaya baktım da şaşırtmadı bu durum erkeklerin çoğu turkcell'li 😅
dikkat ettiğin şeye bakar mısın :D
Ttnet ama 5 para etmez aslında bi sorunu yok ama işte yine de 5 para etmez
kesinlikle öyle ve çok pahalı
Wifi Kullanmıyorum Mobil Veri Üzerinden Vodafone Kullanıyorum 😊
Mecburen Türk Telekom ama en çok memnun kaldığım Türknet oldu
Her şey pahalı olmaya başlayınca millenicoma geçtim. Hepsini sesli mesaj bırakma tarzına çevirdikleri için pek memnun değilim ama.
aa bunu öğrendiğim iyi oldu
Needspeed diye de var, göz at istersen.
Türk Telekom kullanıyorum bu son aylarda çekim biraz düştü ama idare eder şu anda sıkıntı yok
6 senedir türk telekoma devam
d dsmart ve iğrenç asla almayın resmen dolandırdar
Türk Telekom iyi yani
Türkcell Superonline
TT net memnunum
Türk Telekom ve gram memnun değilim
Superonline, maalesef memnun değilim berbat.
geçiş yapmayı düşünüyor musunuz
Kafamda turknet’e geçme fikri var, ama biraz fiyatları yükseltti gibi bakalım.
160 tl diyorlar ya, çok fazla
Aynen önceden daha uygundu diğer firmalara göre.
Hiç memnun değilim
hangi firma
Türk Telekom
Superonline
Superonlıne
Türknet
NetSpeed memnunum
KıbrısOnline
Türkiye de Turkcell
en iyisi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?