Ankete katılalım en çok oy alanı kullanacağım!
TTNET
Superonline
Smile
Doping
TurkNet
UyduNet
Biri ADSL
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ttnet kullanıyorum interneti bağlantısı falan kaliteli güzel ama hiç tavsiye etmiyorum neden derseniz sizin adııza bazı şeyler yapıyor ve hiç haberiniz olmuyor sürekli bir kandırmaca sürekli bir itelemece
benim sözleşme süremi uzatmışlar telefonda babamı arayıp demişler ki işte size özel internet ilk iki ay bedava kullanmak ister misiniz evet isteriz diyince sözleşmeyi uzatmışlar ve hiç bilgimiz yok bundan onun haricinde fazla fazla fatura geliyor neden öyle geldiğini öğrenmek istiyorum hiçbiryerde muhattap bulamıyorum bayiye gidiyorum onlar bilmiyor müdürlüğe gidiyorum onlar bimiyor müşteri hizmetlerini arıyorum onlar bilmiyor
tavsiye etmem kimseye ttnet satın almadıysanız hiç almayın
şu an ttnet,(mecburen)
Öbür taşındığım evde superonline fiber vardı.
50 mb hat verdiler 75 mbit bağlanıyordu. Sesimi çıkartmıyordum bende :D
Bir önceki evde uydunet 100mbit 100GB kota vardı. Verdikleri netmaster 300 mbps modem boktandı. Ama hız mükemmeldi.
Ya fiber ya da uydunet kullanacaksın. Gerisi fasafiso.
fiberde uydunette yok malasef altyapı yok türkiye avrupayı 35 yıl geriden takip ediyor yavaşla.
TTNET kullanıyorum hız 8-10mps arası değişiyor musteri hizmetleri iyi fakat bazi bölgelerde calisanlarin birbirinden haberi olmadigini soyleyebilirim :)
ttnet ama hayatta kablosuz bağlantıyla film falan indiremiyorum anında kesiliyor. laptopu kablolu kullanmak zorunda kalıyorum lanet ttnettt
Cevap
79Cevap
Mecburiyetten ttnet kullanıyorum ama hepsi aynıbok internetin bu kadar pahalı olup ve adil kullanım kotası gibi saçma bir sistemin uygulandığı bu düzende en mantıklısı hiç kullanmamak ama malesef gerekli. Bankacılık fotoğrafçılık gibi alanlar için cepten internet kullansan kafidir. Çok kullanırım diyorsan uydunet olabilir (altyapısı varsa) süperonline baya bir yatırım yaptı tercih edebilirsin Tavsiyem kendine kotasızından en uygun fiyatı bul ve 12 aydan daha fazla taahhüt kesinlikle yapma.
neden tahattütt yapmıyım internet fiyatları hiç değişmiyor ki şimdi turksat4b fırlatıldıktan sonra uydunetin hızı dahada artcak diyorlar bakalım ama biizm semtte uydunet yok
3 yıl öncede internet 60 liraydı şimdide aynı bir fark yok.
arkadaşlar cezanın TTnet üzerine yapmış olduğu bu HIZlı şarkıyı TTnetten dolayı çok rahat bir şekilde anlıyabiliyorsunuz. A. q TTnet
https://i.hizliresim.com/dqAgmL.png
Superonline Fiberoptik
wi-fi den bağlandığım için biraz yavaş :)
ama resimde ttnet sen so diyorsun?
o zaman hızını yanlış ölçerler gir so nınkine bak.
Superonline kullanıyorum, TTNET den uzaklaştım mutluyum. Ayrica fiber de geliyormuş bizim buraya o zaman daha da güzel olur sanırım. Şu an 16 mbps, fiber gelince 25 olacak...
fiberde 25mphs 50tl iidi yani dsl e göre daha ucuz hemde daha hızlı apartmanda otursaydım hemen bağlatırdım
büyük şehirdeysen 2-3 yıla kesin gelir superonline arı gibi çalışıyor
Superonline kullanıyorum. Ama akıl sır erdiremiyorum sorsan hepsi TTNet'e söver. Israrla da TTNet kullanmaya devam ederler.
napsınlar internetin tekeli olmuşlar
Katılmıyorum. Mesela benim bulunduğum yerde TTNet'in altyapısı bile yok.
fiber mi kullanıosun
Evet. Ama buradan TTNet'in fiberi de normal interneti de geçmiyor.
fiber olmayanlar ne kullanıo o zaman
Superonline'ın normalini sanırım
TTNET;
HİPERNET LİMİTSİZ (24 Mbps'e kadar),
Tvbu amxi ev, Tvbu web+cep,
WiFi Aylık 600 dk Ücretsiz,
TTNET Alo (THK) Konuştukça Öde;
hepsi 59,-TL
ttnetin kar ortağımısın neden adil kullanım kotanın 50gb olduğunu dolarsa da hızının 2 mbps e düşeceğini saklıyorsun. istersen hızım 50mphs olsun who cares
hızın yüksek ya o nedenle dedim hemen dolar kotan anlayana.
film izlemiyorsundur büyük ihtimalle monitöründe kaliteli değildir hd ekran kartın hd videoları oynatmadığı için iyi kalitede video da açamazsın doğal olarak kotayı doldurmaman normal.
Aklı olan turkcell superonline kullanır :)) fiberin tadını iliklerime kadar hissediyorum :))
fiber var mı diye srdun mu?
Fiber var mı :)
yok.
Superonline ye bu gün geçtim. Fiber değil ama kime sorsam bu haliyle bile çok iyi diyorlar. 16 mb sınırsız 64 tl
ttnette 54tl :) iyi keklemişler seni
Ttnet 56 tl +20 tl sabit telefon hattı
Ayrıca 1 aya kalmaz Superonline fiber geliyor Binamıza o zaman Superonline de 54 tl olacak ve tablet hediye edecekler. Keklenmismiyim sence :)
TT Netti baktım 30 sn lik videoyu 30 dk da izliyorum net iptal telefon paketi akar :) avea seç bağlan 4 gb fiber olmak üzere sınırsız net ii :) 4 gb sonrası 92 kb e düşüo
4gb 40tl ama ttnette sınırsız 49tl
Bir zamanlar Doping İdi.
Şimdi Komşudan Araklıyorum...
benden araklayanı tespit edersem kırarım ağzını burnunu
Edersen Kır.
D-Smart Net oldu artık onun ismi kanka. Bn onu kullanıyorum. 6 yıl TTNET kullandım, ve bir da asla kullanmam. D-Smarta geçtim ve çok rahatım şimdi. ki belgeseller kanalları falan var süper oluyor. TTNetle aynı para.
ttnet saçmalığını kullanıyorum uydu nete geçmeyi planlıyorum
benim bölgemde uydunet olsaydı geçecektim hemde 10mphs 50tl çok iyi
onun adil kullanım kotası azdır benim dediğimin 75gb mı neydi hiç bitmez.
ben geçen ay 58gb kullanmışım idareli kullanırsan bitmez musluk suyu gibi düşün.
neden
bende sims4 ü indirdim çalışmadı gitti 15gb boşuna.
benim net doğru uydudan gelior... dsnm almanya üzerinde ip numaram Ukrayna statik ip türkiye...
ttnet müsteri hizmetleriyle konustuğum kadar kimseyle konusmadım:D
KeSınlıkle ve kesınlıkle turkcell vınn falan kullanmayın paranıza yazık sureklı sorun sureklı sorun
hayır kullananlar var memnunlar.
Superonline diyorum fiber alicaksan. Fiber disinda hemen hemen ttnet ile ayni hizlar kötü. Fiber akar anlayacağiniz.
ttnet kullanıyorum
24 mbps 75 gb akn
tivibu ev
ttnet alo konustukça öde
56,50 tl
nasıl oluyor o bana 50gb adil kota ve 16mphs hızla 60 lira diyorlar?
ama anladım senin birde telefon faturası var benimki yalın.
telefon faturası yok fiber benim ki , bölgenin desteklemesi gerekiyor. kullandığım kampanya bir efsane :) ayrıca telekom çalışanıyım
Ttnet , ömrümden ömür gitti , hiç bulaşma uzak dur.
turknet hız 13 şu an ama hizmetinden hiç memnun değilim altyapı ve müşteri hizmetleri çok kötü
evet ttnetin müşteri hizmetleri çok kaliteliydi cin gibi personelleri koymuşlar o yüzden %65 i ttnet kullanıyor ankete baksana.
Ttnet fiber olmasına rağmen 4 mbps de kalıyor hep..
evet ttnetin fiberi çok kötüymüş superonline da 1000 mphs yanlış duymadın bin hızında kullananlar var.
Süperonline iyidir.
16mb olması gereken internet.
20Mb nin altına düşmüyor.
Ve aylık 30 tl.
fiber mi?
Evet
Oturdugun yerine gore Superonline lider su anda A ve B ışıklarının disina cikma
TTNET 16 mbit ama kullanmaz olaydım hep kazık geçiriyorlar :)
neyse odur ne alaka
Türkcelin internetini kullanıyorum ordan oc ye bağlıyorum :ddd
Fiber gelmedigi surece yine en iyisi tt net. Digerleri de ayni altyapiyi kullaniyolar cunku
Superonline Fiber 100Mbps
kıtlıktan mı çıktın ne diye o kadar hızlı?
Fiber kablo evin içine kadar geliyor ve o 100Mbps bağlantıdan 4 adet mevcut :)
Bağlantının 2 adedi; 2 Adet Client Server
Bağlantının 1 adedi; 1 Adet Hosting ve iPTV Server
Bağlantının 1 adedi kişisel internet için MacBook Pro, iMac, MacMini, Windows Desktop, Apple iPhone 6 Plus, iPad, Galaxy Note 10.1, HTC 8S ve Digiturk Play'de kullanılıyor.
ttnet-demin ölçtüm 11,77 mbs-44 tl :)
44tl + 15 lira telefon 55 eder.
uydunet :) daha uygun fiyat açısından
bizim semtte olsaydı kullanacaktım evet fiyatları daha ucuz.
İzmir de superonline fiber...
bizim 3 katlı evimiz var bize fiber yapmıyorlar.
O zaman TTNET fiberi varsa onu al (:
ttnet fiberi kötüymüş.
İyi de seçeneğin yok Türkiye de 2 tane hizmet sağlayıcısı var, diğerleri onların alt yapılarını kullanıyor. İmkanın varsa superonline fiber ki senin orada yokmuş, O zaman tek seçenek kalıyor, TTNET Fiber...
var superonline sokağımdan geçiyor eve altyapı yapmıyorlar diyorum.
''TTNet pişmanlıktır.''
ama işi bilen ttnet diğerleri amatör verdikleri hizmet güzel ama arıza çıkarsa beceremiyorlar.
Ülke bazında lider kuruluşumuz TTNet'in daha üst düzey hizmet vermesi gerektiğini düşünüyorum. Danimarka'da saniye'de 5.4 Tb dosya indirilebilen paketler mevcut biz hala yurt genelinde 8 mbps
TürkNet ve hız 11.06 mbps.
müşteri hizmetleri nasıl hemen çıkıyormu telefona?
Hayır daha telefon numarası 0800'lü hatlardan ama nette bir sıkıntı yok arada bakım için kesiyorlar yoksa hızının hakkını veriyor. Ama yine de eğerki fiber varsa fiber internet tercih et. 2 gün fiber internet kullandım arkadaşın evinde 100mb'lık bir dosyayı 30 saniyede indirdi farka bak.
fiber heryerde yok.
tt net ne kadar kötü olsa da onu kullanıyorum :)
ttnet Allahın basımıza verdiği bir bela panpa
Nalet vodafone süper internet
3g mi
avea jet. 2 g den yukarı çıkamadık daha:)
film izleyemezsin sen şimdi
kotan dolar 1 tane izlersen.
TTnet+Vodefone+Superonline
fiber ve adsl birlikte mi kullanıosun
TTnetin somurgesi olarak devam ediyoruz malesef.
fiber al
Taahhüt yaptirdik zamaninda , şimdi fiber kadar oduyoruz nerdeyse
fiber 50 lira adsl sınırsız en az 60
Uydunet'ten başkası yalan
yokki bizim semtte
Allah belanı versin TTNET diyorum ^^
ne yaptı sana fatura mı itekledi hahahahyyy
neden fiberi sadece superonline yapıyor? koç grubu sabancı grubu doğus grubu bunlar neden yapmıyor ki hiç anlamış değilim.
TTNET Allah belasını versin
neden kiz
neden
Superonline en güzeli:)
superonline 50mbit fiber
Turkcell Vınnnnnnnnnnnnnn
Superonline 25mbps kullanıyorum
TTNET benim. Tartışmasız en iyi
yapmaya ya bak sen
daha iyisi olmadığı için ttnet kullanıyorum dersen olur.
Kaçak Kullanıyoz dsds dsd
komşunun şifresini mi kırdın
senden bu beklenir :D
Disarda. Avea ¬¬) evde. Tt kullaniyorm. ¬¬)
ikiside aynı firmanın zaten.
iyi soyuyorlar seni yani çift taraftan
TTNET'ten başkası yalan..
8 mbit ttnet gerçekte 6 küsür mbit
Uydunet 29lr snirsiz 10cb
heryerdeyok uydunet yanlızca kalabalık semtlere koymuş çakallar.
A ttnet benim vazgecilmezim :)
d-smart ınternet
öyle bişi yok smile dir o ve onların hizmet kalitesi kötüdür
Superonline
ABV TTnet !
hicbiri :)
KYK :D
o ne
devletin imkanlarını şahsına kullanıyorsun şikayet ediyim mi seni?
dsmart net
smıle-d-smart
dsmartte ne var allah aşkına dizi mi izliyorsunuz
smıle d-smarta geçtı. smıle ısmı kalktı yanı
Vodafone 3G
yazık sana hemen biter kotan
Paraya kıyınca kota sorun olmuyor. Mobil olunca her yerde internetin oluyor.
öğrenci için ideal mobil. ev çöp evi gibi oluyor evde durmak istemiosun dışarda netin keyfini çıkarıosun
Mobil internet
yazık sana
4gb 40 lira tam kazık mobil :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar