Ttnet 24 mbps hız ilk yıl 195 tl ikinci yıl 210 tl
140 tl ye türknet mi yoksa 1000 mbps taahhüt yok her an artabilir fiyat
Ttnet 24 mbps hız ilk yıl 195 tl ikinci yıl 210 tl
140 tl ye türknet mi yoksa 1000 mbps taahhüt yok her an artabilir fiyat
Turk telekomdayjm
Fakat turnete gecicem
Kac yillik musteriyim kaç kere paket dinledim bana yeni gelenlerle aynı fiyatı çektiler hep bu arada tutup yok şöyle böyle demeyin eski müşterilerine özel paket yaptıklarını biliyorum hiçbir şekilde yapmadı ben de geçeceğim yeni pakete de tutup 260 270 milyon para istediler tutup 75 MB internetten de o kadar vermem diğer türlü zam artsın 10 lira 20 lira artacak zaten 290'a kadar artsa yine eşit diyorlar her istediğim zaman anlaşmayı bozabilirim
Modem olayı nasıl oluyor. şu an ki modemi sen mi aldın ttnet mi bağlamıştı
Ben zamanında modeme de taksitle para yatırmışlardı bana modem benim olmuş ben arayıp sordum vdsl modem vermiyorlar ama benim kendi modemim olduğu için ben kabul ettiğim zaman direkt bağlantımı oraya geçirecekler eve bile gelmelerine gerek yok
Onu nereden öğrenebiliriz modem benim mi onlar alacak mı bilmiyorum hiç
Kardeşim Türk telekom'da mısın ara Türk Telekom neyin var neyin yok sorabilirsin modem bana mı ait diye sorarsan sana söylemek zorundalar evet size ait ta zamanında ödemişsiniz derlerse senin çünkü ben hatırlıyorum bana belli bir süre faturada biraz yüksek ötekiler faturam atıyorum 70 liraydı ben ödüyordum 95 anladın mı demek istediğimi sonra o 95 70'e geri düşmüştü taksit bitince
Anladım dostum sağol
Rica ederim
Cevap
2Cevap
Pahalı olsa bile Türkneti seçerim
Sebebini söyler misin
Türknet kullanıyorum ve tavsiye ederim
Kaç tl şu an
Modemi sen mi aldın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?