Bu bir problem oluşturur mu, ayrılığa gidecek kadar, yoksa bu konuda tepkiniz, haliniz ne olurdu? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Eski erkek arkadaşımın yeni nişanlısı beni aramıştı surekli seni aratıyor seninle hiç iletişime geçti mi geçerse bana haber verir misin diye rica etmişti. Kızda boylu puslu hoş bi kızdı. Yanındakinin değerini bilmeyen var böyle karaktersizler işte
Kıyameti koparırım anında ilişkiyi noktalandırırım benim için bu ayrılık sebebi olarak sayılır kimse böyle bir adamı istemez hayatında madem bakıyo stalklıyo ona gitsin o zaman
Cevap
6Cevap
nedenini sorardım
Aaaaa birde bunu yakalicam staklerken galiba belli bir süre konuşmadım o sürre boyuncada onun davranışlarına göre şekillenirim.
Konuşmazdım
Stalkladığına göre ona ve hayatına dair bir şeyleri hâlâ merak ediyor demektir. Bu da beni fazlasıyla rahatsız eder, tavrım kırıcı olur.
Unutsaydı stalk yapmaya ihtiyaç duymazdı, demek geçmişini geçmişte bırakmıyor. Beni yara bandı olarak kullanmasına daha fazla izin vermem ayrılırım
Duygusu bitmeyen adam stalk yapar.. O yüzden hayatımdan çıkarırım.. Keyifli günler..
Yüzde 99 u evli kadın ların eski müşteri leri ni hayatından çıkarmaz iletişimi yatmayı asla kesmez
Ona bişey demezdim çünkü bilirim ki benim soylemim biseyi degistirmez yapmak isteyen her türlü her şey yapar. oyuzden bende sevgilimden soğumaya baslardim🤗
Direkt ayrılırım, direkt
BIRAKIRIMMM NETTTT. **M GECMISI FELAN.. BEN VARIM
Yorumlari küçük harfle yap, modera8tper görürse kaldırırlar yorumunu hepsi büyük harf olursa.
eski sevgilim beni stalklıyordu ve ayrıldılar aklı eskide kalan herkesin ilişkisi bitiyor bitmeli de
Ne yapılır ki unutmamışsa kapı açık defolup gitsin
Oldukça sıkıntılı bir durum rahatsız edici
Taahhütlü ona postalardım.
eski sevgilim olurdu..
Sevgilim olarak kalamaz
Kuşbaşı
Eski sevgilim.
Ayrılırım
ikisinide stalklarim
ağlarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?