İnternet & Teknoloji Rehberinizde olmayan numaralardan bayram mesajı aldınız mı? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Rehberinizde olmayan, tanımadığınız bir numaradan bayram mesajı aldınız mı dostlar? Rehberinizde olmayan numaralardan bayram mesajı aldınız mı? Cevapla Mesaj Soruları Numara Soruları Rehber Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl İzmir milletvekili toplu gönderiyor bazen bir o var herhalde :D 1 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Hayır işin tuhafı rehberdekilerden de alamadık bizim milletimiz hep almayı seviyor hiç verici değiller 😀 1 0 Yorumla
Sidelya96 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Evet aldım. Normal karşılıyorum bu durumu çünkü 3 ay boyunca bir insanla konuşmadıysam o kişiyi siliyorum rehberimden 😅 1 0 Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Almadimmm bayram mesaji almadım aslında bayramlardan nefret ettiğimi bilir herkes 1 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Hristiyanım ama sürekli bayram mesajı alıyorum. Gına geldi artık 1 0 Yorumla
Yıldızlarasor4398 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Numaram nadir özel insanlarda var herkese vermem hep tanıdıklardan geldi 1 0 Yorumla
sabenanonym Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Her sene alıyorum kimsin diye sormaya da utanıyorum 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 537 cevap paylaştı. Kimseden almadım imansizlar 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Rehberimde olmayan ama tanıdığım kişilerden aldım… 1 0 Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl bi tek bu sitede bqyram kutlaniyor ahshdh 1 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Zaten birkaç kişi attı ya olmayan niye atsın😅 1 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Almadimm 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl almak ister misnnn Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Yok ya sevmiyorum bilmediğim numaraları Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sildiklerim den geldi bir daha kaydettim 🤷♂️🤣 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. Almadım 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 527 cevap paylaştı. Almadım 1 0 Yorumla
crazyoung61 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Almadım daha çok ben atıyorum bayram mesajları 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 885 cevap paylaştı. Yok almadım. 1 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 478 cevap paylaştı. Nayır 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kimseden almadım.. 1 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 631 cevap paylaştı. Almadım. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
İzmir milletvekili toplu gönderiyor bazen bir o var herhalde :D
Hayır işin tuhafı rehberdekilerden de alamadık bizim milletimiz hep almayı seviyor hiç verici değiller 😀
Evet aldım. Normal karşılıyorum bu durumu çünkü 3 ay boyunca bir insanla konuşmadıysam o kişiyi siliyorum rehberimden 😅
Almadimmm bayram mesaji almadım aslında bayramlardan nefret ettiğimi bilir herkes
Hristiyanım ama sürekli bayram mesajı alıyorum. Gına geldi artık
Numaram nadir özel insanlarda var herkese vermem hep tanıdıklardan geldi
Her sene alıyorum kimsin diye sormaya da utanıyorum
Kimseden almadım imansizlar
Sevmediğim bi okul arkadaşımdan aldım.
Arayan oldu, mesaj değil.
Kayıtlı numaralardan bile almadım
Rehberimde olmayan ama tanıdığım kişilerden aldım…
bi tek bu sitede bqyram kutlaniyor ahshdh
Hic mesaj almadimda atmadimda
Zaten birkaç kişi attı ya olmayan niye atsın😅
Almam.. gelse de spam atarım zaten
Almadimm
almak ister misnnn
Yok ya sevmiyorum bilmediğim numaraları
Sildiklerim den geldi bir daha kaydettim 🤷♂️🤣
Hayır, toplu mesaj atanları engelliyorum zaten z🙂
Hayır.
Almadım
yok almadim 🙂