Olduysa ne yaptınız, arayıp durumu anlatarak geri istediniz mi?
Ve ne kadar yüklemiştiniz?
Ve ne kadar yüklemiştiniz?
biri bana paket yapıp gönderdi sonra aradı benı
helal etmıyorum diye şerefsiz sövmeye başladı
güzellikle isteseydi tl gönderirdim zoruma gitti
sonra her sabah akşam ona şu mesajı atardım
günaydın iyi akşamlar paket bitene kadar :)
:D ahaaha
Hahahha
iyi yapmışsın :D
bu devirde kimse yollamaz :)
numarayı 3 4 kez kontrol ediyorum manyak mıyım ben kontör o yaa kolay mı bulunuyoo
Oldu kontur yukleyen adam aradı istedi adamda gönderdi sagolsun
Cevap
29Cevap
bir gün kontör yukliycem paketler falanda hep bitmiş benim 20 tl attirdim o anki kafayla vide telefonda konuşuyodum vir numarayı farklı söylemişim herneyse gittim eve yok kontur gelmedi tekrar gittim telefoncuya telefoncuda tanıdık işte dedi ara o kişiyi geri yollasin sana aradım adam acti nasıl yollaniyo bilmiyorum dedi telefoncu arkadaşım tarif etti adam yolladı iki dakka geçti aradı beni ya dedi işte konturu yolladim diye 1 lira falan mi ne bakiyeden düşmüş sakın yanlış anlamayın hepsini yolladım falan dedi yokk yok dedim sorun yok biliyorum zaten dedim adam bana dönüp ne dese iyi bizde napalım asker adamız şaşırdık bir an kontör gelince dedi bende ee napiyim bende öğrenci kızım dedim o gariban ben gariban böylede bir anım var :)))
Öğrenciyim dediğinde iyi seni bir daha rahatsız etmemiş :)
Kontör zamanında biri yaklaşık 100 lira ederinde kontör göndermişti. Sabah sabah kahvaltı yaparken vay babam nasıl kıyak yapmış dedim birkaç dk sonra aradı biri böyle böyle yanlış olmuş dedi. Kızıma gönderiyordum falan dedi. Adamdan numarasını istedim göndereyim diye ama adam faturalı. Kızının numarasını verdi. Dedim bende hiç yok kontör aktarım bedelini düşüp göndersem falan. Velhasıl gönderdim. Yarım saat sürmedi adam tekrar kontör atmış. Aradım yanlışlık yaptınız diye. Ha bu arada ailemle konuştum kontör attılar paket yaptım yani adamın kontörden aramadım. Neyse adam dedi kontörün yoktu bana da yardımcı oldun. Hediye gibisinden bişey dedi. Böyle bir kıyak başka zaman görmedim 😂😂😂
2 hafta önce yeğenime atayım derken, 1 yanlış numara ıle başkasına attım. Sonra farkettım ama olsun dedım oralı olmadım.
Helali hoş olsun.. 30 tl..
hıı :)
Senmiydin bana 30 atan abi hahahah :D
@OguzhanSen26 Olabilir, bilmiyom ki..
Hııı yau
Sagolasin hocam
ben birkere türkcell den kiredi kartı kontör satın aldım kendi numaram diye başka numaya yükledim yanlşilıkla ön ce adamı aradım yüklemesydın flen dedi terst cevap verdi ben küfür eti bende türlcell müşteri hizmetlrini ara dım durumu hiza etim kontörü o numradan geri çektiler tekrar ban yüklediler
yanlışıklık gönder miş bile bile kontörü kulanmak kul hakına gire haram
kontör değilde... yanlış numaranın faturasını ödedim...
numarayı aradım izah ettim tesaüf aynı semtte oturuyormuş buluştuk bana ödediği miktarı elden geri iade etti...
Sinif arkadaşıma oldu yuklettik yanlış göndermiş adam farkedince gidip baktık sonra o numarayi aradik durumu iza ettik çocuk güldü siz dedi ne yapin biliyomusunuz ne dedi arkadaş ''kendinize iyi bakin dedi pcc '' 😃
Merve sen motorcumusun
Evet
Ne sürüyosun kapak fotondan farkettim bende motorcuyum 😊
2014 cbr 250
ya sen
1 yil once cbr 600 f im vardı onu verdim İstanbul kuryesiyim zaten kurye motorum var cbf 150 işim icabi fakat parami topluyorum bu kiş iyi bir makine almaya niyetliyim
Küçükken bu yönde korkularım olurdu acaba doğru mu attırdım kontörü diye :D Şimdi para var huzur var yanlış atarsak da sadakam olsun derim
Aynen bende :)
ben değil de adamın biri numarayı yanlış vermiş başka noya gitti kontör snra aradık yaşlı bir teyze çıktı, oğlu da polismiş zaten hallettik geri gönderdi oğlu. 30 lira mıydı 20 liramıydı neydi
evet , eski numarama 30 tl yollamıştım yalan olmuştu çünkü hattı kapatalı yıllar oldu :D turkcell form doldur falan dedi , dedim onla mı uğraşcam öyle mantara bağladı
Arkadasimla sonlarimiz sadece farkli ben 30 tl ona yuklemisim yalnislikla :D geri aldim oda bana yukledi :)
bir keresinde kız arkadaşım bana gönderdi başka bir arkadasıma da salağın biri kontör göndermiş yazdım ama yanlıslıkla kız arkadasıma gitmişti :D
Eskiden olmuştu aradım o şahsi kontur geri göndermişti 20lira
Evet 25 tl yanlislikla attim sonra ben fark etmeden aradi dedi abi cok sağol falan bende dedim ne oluyo laaan :D
ankarada okurken göndermişti biri öğrenciyim diye istemedi bir ay sonra gönderdim 500 kontördü
500 kontör? 500 tl olamaz di mi
hayır 500 kontör 15 sene oluyor
Nasıl yaa
20 lira göndermiştim, aradı sen kimsin ne kontörü diye. nasıl olduysa kahve ısmarladı bana hahah
coooook hep eskı numarama gönderiyordum sonrada yenı sahıbını arayarak gerı ıstıyordum sagolsun hep gonderdı karakterı bozuk degılmıs numaramın yenı sahıbının.)
o nasıl oluyor ya eski numaranı birisi nasıl kullanabilir ki
Yok maalesef yaa :) bilgi için teşekkürler
eski sevgilime yollamıştım allah razı olsun diye mesaj atmış :D
Yanlışlıkla yeni numarama yükleyecekken , polislerin el koyduğu telefona yükledim :Ddd
neden el koydu
Daha dün yanlışlıkla 538 yerine 537 yazmışım müşteri hizmetlerini aradım gönderdiğim numaradan iade ettiler...
Evet yukledim yukledigim kisi telefonlarima cevp vermedi oyle gitti
12 sene çnce göndermiştim oda geri iade etti üstelik ondan 2 kontor fazla girtmişti
yok o kadar düşmedim daha alaha şükür kismet onun muş der gecerim :)
Evet oldu , evlat acısı gibi koydu :(
İsteseydin
yok ya bir kere oldu onu da helali hoş olsun güle güle harcasın dedim :) ama bir daha olursa isterim galiba :D
Bundan 10 yıl önce falan 100 kontör yüklemiştim başka numaraya 😃
Bı kıza 100 tl yolladım yanlışlıkla snra Kzla tanştk arkadas olduk ole ynı
Olmuştu şansım aradım yaşlı bir amca çıktı torunu gelsin dedi gelince yollarim dedi yolladı 😊
önceden oluyrdu ama kendime yüklemediğim zamanlarda :D
Yanlislikla yolladim cogu kez. Ama arayipta geri istemedim
olmadı ama bana gönderdiler :ADAWDADAD :DAWDADA
ee seni aramadılar mı istemek için?
Bundan korkuyorum lira kart alıp kendim yüklüyorum
oldu 30 tllik
Gönderdi mi geri
hayır
oldu 1 kere galiba :D
Bir kere olmuştu geri arayıp istememiştim
Ay evet hemde ayıptır söylemesi 200 tl..
yok artık
Öyle bir koyunluk yapmadım
Hayır olmadı
olmadı
Hayir olmadi :D
Henüz değil :D
Faturalı olmak>>>>>>
@Lee_Rock babam ödüyo sorun yok :D
olmadı ki cano
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar