Aldım ama fake mesaj gibi geldi geçen sene üniversiteden bir çocuk Mustafa... Dersin hocasının notlarını atar mısın diye mesaj attı yani Mustafa arkadaşı ise neden numara onda kayıtlı değil 😃 saçmaydı ben de cevap olarak yanlış oldu Mustafa değilim dedim. sonra işte aa pardon yanlış oldu falan sonra Ben de sorun değil iyi günler yazdım ajsjsj
Hahah bak bu soruyu görünce inanılmaz bir anım geldi aklıma.. 16-17 yaşlarında falandım. Tanımadığım bir numara uzun bir mesaj yazmış. Bir tür sevgiliden özür mesajı gibi.. İşte yediği haltları anlatmış. Ama bunları sana yaşatan eski... oldu diyp kendi adını yazmış. Bu noktalı kısımda olan isim benim adımla aynı olunca eski bir sevgilim ya da platonigim falan zannettim. Sonra kimsiniz diye cevap yazınca işin aslı ortaya çıkmıştı.. Meğer mesajı yazan adam adaşımmış.. 😂😂😅
Bu konuda kötü bi anım var, askerde olan biri mesaj atmış wp den. Tam hatrlamiyorum konuşmaları ama benim numaramı biri bu kız senden hoşlanıyor diye vermiş. Hoşlanmadığımı anlatana kadar alnimin derisi çatlamıştı. Utanma yhaa bişey olmaz artık öğrendim diyip duruyodu Allah'ın barzosu. Fotoğrafım bile kapalı, erkek olmadigimdan emin bile değil, şimdiki aklım olsa erkek taklidi yapardım...
İnternet & Teknoloji konusunda 595 cevap paylaştı.
Mesajı hatırlamıyorum ama whatsup mesaj ve üstüne wp cevapsız arama da almıştım ısrarla. Dönüş yaptığımda da açmıyor mesaja da yeterli cevap alamamıştım artık kızmaya başlamıştım...