Benim hangi bilgim mevcutsa girebilir yani?
telefon numarası mı İnstagram hesabı mı. Veya ne?
telefon numarası mı İnstagram hesabı mı. Veya ne?
İp adresini bilmesi senin herşeyine girmesi anlamına gelmez öyle bi imkan yok ip adresinden sadece kullandığın cihaz ve konumum belli olur onun dışında hiç bir bilgi alınamaz
Konum derken ev adresi mi 😧
Biri bana şantaj yaptı tehdit etti. Bu yüzden korkuyorum ben. Ama onda bana dair hiçbir gerçek bilgi yok. Bu sitedeki fake hesabım üzerinden konuşmuştum, bir de fake İnstagram hesabı açıp ordan konuşmuştum. Tehdit edince iki hesabı da sildim. Ama korkuyorum 🥺
Cevap
7Cevap
İp adresine girmek kolay fakat ip adresinden hiçbir şey yapamazlar ev adresini bile bulamazlar fakat devlet yapabilir.
Peki diyelim girdi. Nelere ulaşabiliyor telefonumdaki
Telefonuna ulaşamaz ip'ne girerse oturduğun yerin ilçesine ulaşabilir sadece o kadar (tanımadığın hiçbir linke tıklama)
Yani link yoluyla mı girebilir? Bana link gelecek ben açarsam telefona mı sızıyor? Anlamadım
Telefona vs sızmaz tıkladıgın linkten ip ne ulaşabilir.
Ya hadi inşallhhhh. Şu an biraz olsun rahatladım. Birisi bana şantaj yaptı tehdit etti günlerdir panik atak gibi yaşıyorum
Telefon ip tektir haberin olsun hacklendin mi at gitsin o telefonu çöpe
E korkum o zaten. Tehdit edildim
Mahkeme talebi harici bulamazlar.
Maalesef öyle değil. Benim abim de hack işleri yapabiliyor geçen ailevi bi olaydan dolayı küçük kuzenimin telefonuna sızdı 😞 whatsap mesajları ve telefonunda kullandığı uygulamalardaki mesajlara kadar göründü 😞
Qr kodunu nerden okutacak aynı evde yaşamıyorlar? Ya gerçekten bilgim olmadığı için soruyorum kusura bakma
ip adresi girilebilen bişey değil.
Bilgisayar kimliğin elinde ise girebilir
Nasıl yani? Telefondan bahsediyorum ben yine de açıklar mısın anlamadım
Bana instagramdan yazabilir misin detayları seninle paylaşmak istiyorum. Fake hesaptan da yazabilirsin. Kullanıcı adım inciyenlit
Kullanıcı adın ne
Hıııı sorry ☺️
Telefonamu bilgisayaramı
Telefonn
Ya birisi beni tehdit etti korkuyorum
Ne yaptılar ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?