İnternet & Teknoloji 1 ay IP adresi nasil degistirilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Evet nasil degistirilir? IP adresi nasil degistirilir? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YourCall Takip Et Bilge Yaş: 28 , eig 99% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 412 görüş paylaştı. VPN ile değiştirebilirsin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yuzunegozune Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eig 100% 1 ay Mobilde vpn kullanabilirsin de pcyi bilemem Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör Soran 1 ay Wifi nasil degiscek Yorumla Soran 1 ay Modemden Yorumla yuzunegozune 1 ay Bilmiyorum onu Yorumla
Coolguy8610 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eig 95% 1 ay Vpn ile Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kartalgibiiikartal Takip Et Xper 3 Yaş: 30 1 ay VPN kullanarak Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Emir38 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 97% 1 ay Modeme reset at Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 7 yorumu gör Emir38 1 ay En basit yolu Yorumla Soran 1 ay Hic anlamam o islerden Yorumla Emir38 1 ay Modemin üzerinde kapama açma düğmesi var kapat aç Yorumla Soran 1 ay Peki bunu yapınca ne değişecek ne zaman yapayım bunu ip adres değişiyor mu Yorumla Emir38 1 ay 3 sabit ip yüklü modemine her reset attığında değişir Yorumla Soran 1 ay Tesekkur ederimmm Yorumla Emir38 1 ay Rica ederim Yorumla
gilya5353 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 1 ay Modemi resetle Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 19 yorumu gör Soran 1 ay Tesekkur ettim canim Yorumla gilya5353 1 ay Hallettin mi Yorumla Soran 1 ay Şu an disardayim Yorumla gilya5353 1 ay Neden ip değişicen ki Yorumla Soran 1 ay 3 tane akrabama bulaştım Çok ileri gittim onlar da beni mahkemeye verecek Yorumla gilya5353 1 ay Her türlü bulunur o Yorumla Soran 1 ay Nerden bulcaklar Yorumla gilya5353 1 ay İnan her şeyine kadar bulurlar Yorumla Soran 1 ay Nasil ama Yorumla Soran 1 ay Off bulsunlar umrumda degil yaa giden ugrasamicam Yorumla Soran 1 ay Cidden Yorumla Soran 1 ay Onlar benimle cok ugrastilar sira bende Yorumla gilya5353 1 ay Ne yapıyorsun ki Yorumla Soran 1 ay Ben kendi internetimden yapmadım ki ama her şey ne kadar dikkat ettin nasıl bulacaklar Yorumla Soran 1 ay Kendi internetinden yapmadım nasıl bulacaklar Yorumla Soran 1 ay Orada mısın Yorumla Soran 1 ay Tatlım farklı wi-fi'leri kullandım biri belediyenin biri bir kafaya aitti nasıl bulacaklar oradan böyle bulabilirler mi yazsana Yorumla Soran 1 ay Cafeye Yorumla gilya5353 1 ay İllaki hesaptan bulurlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
VPN ile değiştirebilirsin
Mobilde vpn kullanabilirsin de pcyi bilemem
Wifi nasil degiscek
Modemden
Bilmiyorum onu
Vpn ile
VPN kullanarak
Modeme reset at
En basit yolu
Hic anlamam o islerden
Modemin üzerinde kapama açma düğmesi var kapat aç
Peki bunu yapınca ne değişecek ne zaman yapayım bunu ip adres değişiyor mu
3 sabit ip yüklü modemine her reset attığında değişir
Tesekkur ederimmm
Rica ederim
Modemi resetle
Tesekkur ettim canim
Hallettin mi
Şu an disardayim
Neden ip değişicen ki
3 tane akrabama bulaştım Çok ileri gittim onlar da beni mahkemeye verecek
Her türlü bulunur o
Nerden bulcaklar
İnan her şeyine kadar bulurlar
Nasil ama
Off bulsunlar umrumda degil yaa giden ugrasamicam
Cidden
Onlar benimle cok ugrastilar sira bende
Ne yapıyorsun ki
Ben kendi internetimden yapmadım ki ama her şey ne kadar dikkat ettin nasıl bulacaklar
Kendi internetinden yapmadım nasıl bulacaklar
Orada mısın
Tatlım farklı wi-fi'leri kullandım biri belediyenin biri bir kafaya aitti nasıl bulacaklar oradan böyle bulabilirler mi yazsana
Cafeye
İllaki hesaptan bulurlar
Vpn.