İnternet & Teknoloji Sizin için hayat telefonsuz mu geçmez, bilgisayarsız mı? BenTecna Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Sizin için hayat telefonsuz mu geçmez bilgisayarsız mı? Telefonum olmadan asla Hayatım bilgisayarla geçiyor, tabii ki bilgisayarsız asla Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizin için hayat telefonsuz mu geçmez, bilgisayarsız mı? Cevapla Bilgisayar Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Bilgisayarsız, çünkü telefonda yaptığım her şey ve fazlasını bilgisayarda zaten yapıyorum. çok sosyal olmadığım için telefonsuz da olabilir 0 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Telefonsuz olmaz. Nasıl haberleşeceğiz? Dumanla mı? :D 0 1 Yorumla BenTecna +1 yıl hahaha haklısın kesinliklee Yorumla
Powerby_MusTi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 45% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 507 cevap paylaştı. telefon iletişim aracı olduğu için telefondan vazgeçmme 0 2 Yorumla BenTecna +1 yıl ben de öyle Yorumla Powerby_MusTi +1 yıl bak pcde bende ama genel kullanım tabiki cep telefonu Taşınabilir lik olması vs diğer etkenler daha çok etkliyor Yorumla
şakaysakomikçünkü Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl nasa dese ki uzaya çıkcaz gelcen mi diye, bekle powerbankimi alayım geliyorum derim 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bilgisayarı cebimde taşıyacak değilimm yaa 😃😂Ayrıca herkese ulaşmam için de bir araç telefon 0 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Telefon ve internetsiz geçmez. Bu ikisi olmadan uzuvlarım eksik gibi hissediyorum 0 0 Yorumla
smlkoc Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Daha kişisel bir araç tlf o yüzden olmazsa olmazlarımızdan 0 0 Yorumla
Sonjin Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Bilgisayarsız geçmez mk 0 1 Yorumla BenTecna +1 yıl ahhaha telefon bence ya Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. İş gereği, bilgisayarsız geçmez. 0 1 Yorumla BenTecna +1 yıl orası öyle ama telefonsuz da ölürmüşüm gibi sanki :D Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 640 cevap paylaştı. Telefonum olmadan asla 0 2 Yorumla BenTecna +1 yıl ben de telefonsuz yapamam Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Telefon bizim herseyimiz olmus Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bilgisayarsız olmaaaz 0 4 Yorumla BenTecna +1 yıl benim telefon ya daha çok Yorumla XIARESIX +1 yıl Seks Sırasında Partnerinizin Kulağına Fısıldayabileceğiniz 10 Tahrik Edici Cümleler Nelerdir? ↗şuradan bence'mede beklerim arkadaşlar :) Yorumla XIARESIX +1 yıl ben yayınları telefondan açıyorum daha rahat oluyor Yorumla XIARESIX +1 yıl bugünün yayını www.youtube.com/watch Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl PC kullanmıyorum telefonu bilmemde tablet önemli 0 1 Yorumla BenTecna +1 yıl tabletim yok keşke olsa Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Telefonu olmadan olmaz 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Artık pek oyun oynamadığım için telefon diyeyım 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 926 cevap paylaştı. Bilgisayarım olmadan olmaz.. 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 591 cevap paylaştı. İkiside olmasada olur 0 0 Yorumla
MarkaZula Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Ergenler gibi telefon elimde düşmüyor 0 1 Yorumla BenTecna +1 yıl ben de öyleyim Yorumla
Telemanyag Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl İyi bir telim var herşeyimi telefonla hallederim 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. Telefon 0 0 Yorumla
Brutal-Betty Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Leptopsuz 0 1 Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Laptop Yorumla
_Nightstalker_ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl İkisinde gerek yok bnce sevdiği yanında olsa yeter 0 0 Yorumla
Kağan_Altınışık_bfr Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bilgisayar siz 0 1 Yorumla BenTecna +1 yıl telefon benim ya sanırım Yorumla
hassansabbah39 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Onsuz 0 2 Yorumla BenTecna +1 yıl oooo yaktırır bu.. Yorumla hassansabbah39 +1 yıl Yak aga yak yak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bilgisayarsız, çünkü telefonda yaptığım her şey ve fazlasını bilgisayarda zaten yapıyorum. çok sosyal olmadığım için telefonsuz da olabilir
Telefonsuz olmaz. Nasıl haberleşeceğiz? Dumanla mı? :D
hahaha haklısın kesinliklee
telefon iletişim aracı olduğu için telefondan vazgeçmme
ben de öyle
bak pcde bende ama genel kullanım tabiki cep telefonu
Taşınabilir lik olması vs diğer etkenler
daha çok etkliyor
nasa dese ki uzaya çıkcaz gelcen mi diye, bekle powerbankimi alayım geliyorum derim
Bilgisayarı cebimde taşıyacak değilimm yaa 😃😂
Ayrıca herkese ulaşmam için de bir araç telefon
Telefon ve internetsiz geçmez. Bu ikisi olmadan uzuvlarım eksik gibi hissediyorum
Daha kişisel bir araç tlf o yüzden olmazsa olmazlarımızdan
Bilgisayarsız geçmez mk
ahhaha telefon bence ya
İş gereği, bilgisayarsız geçmez.
orası öyle ama telefonsuz da ölürmüşüm gibi sanki :D
Telefonum olmadan asla
ben de telefonsuz yapamam
Telefon bizim herseyimiz olmus
Bilgisayarsız olmaaaz
benim telefon ya daha çok
Seks Sırasında Partnerinizin Kulağına Fısıldayabileceğiniz 10 Tahrik Edici Cümleler Nelerdir? ↗
şuradan bence'mede beklerim arkadaşlar :)
ben yayınları telefondan açıyorum daha rahat oluyor
bugünün yayını www.youtube.com/watch
PC kullanmıyorum telefonu bilmemde tablet önemli
tabletim yok keşke olsa
Telefonu olmadan olmaz
Artık pek oyun oynamadığım için telefon diyeyım
Telefonum olmadan geçmez
bilgisayara alışınca onsuz olmuyo
Bilgisayarım olmadan olmaz..
İkiside olmasada olur
Ergenler gibi telefon elimde düşmüyor
ben de öyleyim