İnternet & Teknoloji Telefonsuz bir hayat yaşayabilir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Telefonunuz olmadan da mutlu olabilir misiniz? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Telefonsuz bir hayat yaşayabilir misiniz? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Okerasude Takip Et Bilge Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Kesinlikle yaşarım.. Kendime başka uğraşlar bulurum 1 0 Yorumla
umut088 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Hayret ediyom önceki çağlar nasıl yaşamış diye, ben bir dakka bile dayanamam. 1 0 Yorumla
Definitive Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 99% +1 yıl Akıllı telefon olmadan günlük hayatı sürdürmek neredeyse imkansız. Bankadan e-devlete kadar her işimizi telefondan hallediyoruz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilim yanımdaysa Eğer telefona gerek yok çünkü bir tek Onun için kullanıyorum telefonu 1 0 Yorumla
judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Yaşamam Ama telefonsuz da mutlu olurum 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 305 cevap paylaştı. Evet yaşarım 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kesinlikle yaşarım.. Kendime başka uğraşlar bulurum
Hayret ediyom önceki çağlar nasıl yaşamış diye, ben bir dakka bile dayanamam.
Akıllı telefon olmadan günlük hayatı sürdürmek neredeyse imkansız. Bankadan e-devlete kadar her işimizi telefondan hallediyoruz.
Sevgilim yanımdaysa Eğer telefona gerek yok çünkü bir tek Onun için kullanıyorum telefonu
Yaşamam
Ama telefonsuz da mutlu olurum
Evet yaşarım
Yaşamak isterdim
Hayır yaşayamam
evet diyenler bot mu ne
Yaşayamam
Yaşarim ama iş yapamam
Telefonsuz olur mu be
Evet yaşarım
Mutlu olurum
hayır