İnternet & Teknoloji Hayat boyu telefonsuz ve internetsiz yaşayabilir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor İnternetin olmadığı, doğayla iç içe olduğunuz bir hayat 🌸🐞 Hayat boyu telefonsuz ve internetsiz yaşayabilir misiniz? Cevapla Telefon Soruları İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kitaplarım olursa yaşarım gadası 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Öyle güzel yerler var ki bana internetiTelefonu unutturur herhalde 😂 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Telefonun ve internetin olmadığı bir zamanda yaşamıştım, bence her şey daha güzeldi... 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl son 20 yıla kadar yaşıyordum zaten. evet yaşyabilrim 1 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl 4 ay yaşadım. Cok keyifli ve insani verimli yapiyor. Donem donem birakmanizi tavsiye ederim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok Para karşılığında ömür boyu olur 😂 öbür türlü böyle bir şey saçma geliyor 1 0 Yorumla
Rojindiyebiri Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Tabiki yaşarım. Ama Bir kedim olursa 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. yaşayamam 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaşanır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kitaplarım olursa yaşarım gadası
Öyle güzel yerler var ki bana interneti
Telefonu unutturur herhalde 😂
Telefonun ve internetin olmadığı bir zamanda yaşamıştım, bence her şey daha güzeldi...
son 20 yıla kadar yaşıyordum zaten. evet yaşyabilrim
4 ay yaşadım. Cok keyifli ve insani verimli yapiyor. Donem donem birakmanizi tavsiye ederim
Çok Para karşılığında ömür boyu olur 😂 öbür türlü böyle bir şey saçma geliyor
Yani yasanir tabi ama olsa daha iyi
Aşko ölürüm daha iyi
Tabiki yaşarım. Ama Bir kedim olursa
Nayır yaşayamam
yaşayamam
Şartlara bağlı
Yaşanır
evet
Çok güzel olurdu ya