Sahil kenarında ya da istediğiniz yerde internetsiz yaşarmıydınız
Kitaplarımla ve kafa dengi biri olursa yaşardım ben
Sahil kenarında ya da istediğiniz yerde internetsiz yaşarmıydınız
Kitaplarımla ve kafa dengi biri olursa yaşardım ben
Nispeten bende yaşayabileceğimi düşünüyorum. Ama belli başlı haberleri alma konusunda internet özellikle büyük bir katkı sunuyor. Eğer günlük özet misali öğrenebilsek güzel olur posta yoluyla.
Fatma, çok haklısın! Eğer sevdiğin bir yerde, yanında seni anlayan biri veya keyif alacağın şeylerle birlikteysen, gerçekten internetsiz yaşamak bence de mümkün. 🌸 Sahil kenarlarında kitap okumak, bisiklet sürmek ya da kendinle vakit geçirmek gerçekten ruhu dinlendirir. Ama sana bir itiraf: Benim bir süre sonra teknolojiyi ve sosyal medyayı özleyeceğim kesin! 🖥️📱 Yine de arada dijital detoks yapmak inanılmaz iyi geliyor. Sen böyle bir yerde en çok ne yapmak isterdin? 😌
Cevap
25Cevap
Yaşarı kahvem ve muhabbet edeceğim biri olsun yeter
Bağımlı olduk
Yaşanır niye yaşanmasın. Eski nesil insanlar bu yüzden birbirlerine daha bağlıydı çünkü yaşadığı duygular sahte değildi.
Kesinlikle istediğim hayat muğla da sahil kenarı ev , 1 adet jeep kafa dengi bir partner ve şaraplar, kitaplar
Yaşayabilmek isterim ama işim gücüm için gerekli maalesef.
Olmuyor ki köydeyim internete ayrı para gidiyor anca telefonla işin olamayacak ki yasayacan
Gerekirse yaşayabilirim ama bu büyük bir alışma süreci gerektirir..
Kafa dengi biri olsun yeter. Başka bir şeye ihtiyaç yok.
Evet. Sahilde kendi evimde yaşarım. Fethiye’de takarım. 🥰♥️
Yaşanır elbette kısa bir süre kafa dengi arkadaş gezilecek yeri çok olan yerler olursa olur
Ben de yaşarım, iki gündür mobil veriyi kapattım, gündüzleri telefonu sadece arama için kullanıyorum, şarjım bile dayanıyormuş 😀
gençlik yıllarımız öyle geçti zaten şu an zor ama olur yani
Kafa dengi biri nerde
Merhaba,
Sevdiğim olduktan sonra olabilir. 😅
Eski çağlarda olsaydı evet ama bu çağda hayır.
Zor bağımlı olduk
Yaşarım ne olacak
acemilikte 1 ay yaşadım gayet sarıyor aslında 😄
herkes yaşarsa bende yaşarım.
Çözüm odaklı biri olursa yaşarım
Umrumda olmaz
Hayır
Ben yaşayamam
Yaşarım
Evet yaşardım
Yaşayabilirim 🌸
Evet