Bazen kendimi çok kaptırıp aşırı uzun mesaj yazıyorum ya dkdkd ama karşıdaki tek kelimeyle cvp veriyorsa o destan gibi yazıma kısa çaplı bir cinnet geçirmiyor değilim 🤦♀️🤦♀️
Uzun uzun yazınca bir şey değişmiyor boşa laf kalabalığı kısa ve öz olsun yeter amaa şöyle bir şey de var uzun ve akıcı yazanlarda var onlara lafım yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Mesaj yazarken tek elimin işaret parmağını kullanabiliyorum. Büyük babam bile benden daha iyi mesaj yazıyordur :) Bu yüzden kısa ve net mesaj atarım
Aslinda ne kadar uzun yazarsam yazayim kadin erkek iliskilerinde ozellikler erkeklerin mesajin sonuna odaklandigini fark ettim. Sadece mesajin sonundakine cevap verdiklerinde demek istedigimi anlarsiniz. Kendimi anlatmak istedigimde uzun konusmak istemedigim muhabbetin uzamadigi insana kisa cevap veririm. Bir sey olduysa cok heveslendiysem uzun uzun anlatabilirim.
İnternet & Teknoloji konusunda 537 cevap paylaştı.
Mümkün değil kuramam ses kaydı atarım ggkkg Hatta sitede sürekli atılan mesajlara karşılık hazırladığım taslak mesajlarım var. direkt onları atıyorum napam
Bence mesaj yerine yüz yüze konuşmak bu konuyu. Sonuçta birşeyler yaşanmış ve teşekkür edip vedalaşmak gerekir, mesajda yazıp bitirilecek kadar basit olmamalı.
Vallahi ben konuşarak yazdığım için sıkıntı yok Ben konuşuyorum telefon yazıyor akıllı ya maşallah
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sadece önem verdigim insana hissettiklerimi anlatabilecek cümleler kurarım ama yine destan gibi olmaz. 6-7 satırlık bi mesaj düşün, benim uzun mesajım o.