Merhabalar,
Güven olmadığı yerde ilişki olmuyor. Böyle bir durumda herkesler kendi yoluna baksın. Doğrusu bu.
Güven olmadığı yerde ilişki olmuyor. Böyle bir durumda herkesler kendi yoluna baksın. Doğrusu bu.

Yiaaaa, keşke yapsa böyle bişey. Ona ne güzel fake atar oyun oynardım. Mesela bir otele gider , ordan konumumu almasını sağlardim. Ya da ne bileyim arkadasima söyler şöyle afilli yazışmalar yapardım. Onu telefonuma yükleyen bakalım bakalım ne kadar sinirlerine hakim olup kendisi açıklamadan durabilecek. Çelik gibi sinir lazım. Emin ol işin sonunda kendisi silecektir o yazılımı 😂😂😂
Güvenmiyorsam açık açık suratına söylerim bunu. Karaktersizliktir bu. Gelsin suratıma söylesin her şeyi. Benim böyle karaktersiz insanlarla işim olmaz.
Cevap
11Cevap
Haha bak o imkansız yazılımciyim ben yermi Anadolu çocuğu xD hadi diyelim yükledi sabitlerim veri alamaz 🤣🤣
Oyun bozansın abi ya resmen😑 farz et ki anlamadın fjgjsjd
Bunu anlamadığım gün mesleği bırakır gider limon satarım abla 🤣
Anladığında ne yaparsın kardeş öjjcb ona cevap ver. Yani teşebbüsü anladın ne yaparsın?
Tebrik ederim sonra terk ederim
Benim telefonuma yüklenmez ama bu ayrılık sebebi olur.
Çok zoruma giderdi bana güvenmediği için ciddi ciddi bunu konuşmamız gerekirdi
Hemen yasal haklarıma başvurup ona hayatının pişmanlığını yaşatırım. İçerde aklı başına gelsin sjsj
Normal olmadığını düşünür, yollarımı ayırırım. Böyle saplantılı, güvensiz insanlara asla gelemem.
Mutlu olurum
benden umudu kesmemiş demekki derim
Ordan bakınca güvenilmez mi gözüküyorum psikopat diye sinirlenirdim
ayrılırım..
nefret ederim böyle güvensizlikten..
yüklemişti.1 sene sonra anladım, hiç bişey olmamış gibi sildim yazılımı. ona da hiç çaktırmadım
Bana güvenmiyor ise yanımda durmadının anlamı yok...(ki o kadar yükleyip baksın ki anlım ak 😅😅😅😅)
Bana güvenmeyen birisin ben yanımda tutmam, o gün ayrılırım.
Sevgilim olmaz o dakikadan sonra. Ayrıca kendisinden davacı olurum.
İlişkide olmanın bir anlamı yok öyle biriyle
Sorun etmem 2. Telefonum var
Yok artık ya. Kabul edilir bi yanı yok
Ben de onunkine yüklerim ödeşiriz djdkdk
O telefonu kafasında kı. rarım
Hoş karşılamam benim özelim sonuçta.
İkinci bi telefon alırım :D
Casus bayansa onuda ayarlarım😂😂😂
Her yerden engeller muhattabı keserim
Gördüklerinden memnun kalmış mı sorarım
O telefonu ona yediririm.
Agzina z. çarım. Net.