İnternet & Teknoloji Telefonumda casus yazılım olmasından şüpheleniyorum, nasıl anlayabilirim? gzmcns Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Telefonumda casus yazılım olduğundan şüpheleniyorum ne konuşsam istisnasız gündeme geliyor, bilgsi olan var mı acaba Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlarıma konuştuğum şeyler vs erkek arkadaşım bunları söylüyor bir bir reklam vs den bahsetmiyorum Telefonumda casus yazılım olmasından şüpheleniyorum, nasıl anlayabilirim? Cevapla Telefon Soruları Yazılım Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
кириченко Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl o herkeste mevcut, bisikletten bahsediyorsun iki gün sonra bisiklet reklamları çıkıyor veya googlede arattığın sonuçlara göre reklam geliyor vs. bunun için casus yazılım olmasına gerek yok 0 1 Yorumla gzmcns +1 yıl Hayır erkek arkadaşım şöyle yaptın böyle yaptın diyor Yorumla
zippirikkk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Resetle telfonu sonra dosyalra gor orda silemdgin ufak capli dosya var mı bak silinmiycen hic bir sekilde 0 3 Yorumla gzmcns +1 yıl Nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz Yorumla zippirikkk +1 yıl Söyle analtayim yotubede cok ayritli vidolar var izleyrek daha rahat ogrenebilirisin bende anatirimda Yorumla zippirikkk +1 yıl Genelde inteenet baglatili dosyalrda gelir google watsap inta vs trojen olara Yorumla
adıyoxx Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl zaten hepimiz dinleniyoruz, mesela Google bir şey ara direkt sosyal medyada karşına çıkıyor 0 0 Yorumla
xirozor Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Gündeme geliyor derken? Onunla ilgili reklamlar vs ile mi karşılaşıyorsun 0 1 Yorumla gzmcns +1 yıl Hayır erkek arkadaşım şöyle yaptın böyle yaptın diyor Yorumla
gece_mavisi12 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Gündem derken siyasete mi? 0 18 Yorumla gzmcns +1 yıl G20 zirvesine Yorumla gece_mavisi12 +1 yıl Oha o derece yani? Yorumla gzmcns +1 yıl Ne sandın Yorumla gece_mavisi12 +1 yıl Kadının peşinde mossad var, dünya Gizemin aldığı çantayı konuşuyor Yorumla gzmcns +1 yıl Neyse ki mangalda atletli fotom yok Yorumla gece_mavisi12 +1 yıl Did you see that? Hmmm oh right, kill herrr Yorumla gzmcns +1 yıl İsyanım kekee Yorumla gece_mavisi12 +1 yıl Çal keke Yorumla gzmcns +1 yıl Excalibur Yorumla gece_mavisi12 +1 yıl Onu bilmiyorum, 😂 Yorumla gzmcns +1 yıl Cem Yılmaz Yorumla gece_mavisi12 +1 yıl İzlemişimdir ama hatırlayamadım ya 🥺🥺 Yorumla gzmcns +1 yıl İzle Yorumla gece_mavisi12 +1 yıl Hangi gösteride? Yorumla gzmcns +1 yıl Fandimentıls okunusunu biliyorum sadece ☺️☺️ Yorumla gece_mavisi12 +1 yıl Anladım şu an uyucam bir ara izlerim, takip atsana bana Yorumla gzmcns +1 yıl Byyyyy Yorumla gece_mavisi12 +1 yıl Nereye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
o herkeste mevcut, bisikletten bahsediyorsun iki gün sonra bisiklet reklamları çıkıyor veya googlede arattığın sonuçlara göre reklam geliyor vs. bunun için casus yazılım olmasına gerek yok
Hayır erkek arkadaşım şöyle yaptın böyle yaptın diyor
Resetle telfonu sonra dosyalra gor orda silemdgin ufak capli dosya var mı bak silinmiycen hic bir sekilde
Nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz
Söyle analtayim yotubede cok ayritli vidolar var izleyrek daha rahat ogrenebilirisin bende anatirimda
Genelde inteenet baglatili dosyalrda gelir google watsap inta vs trojen olara
zaten hepimiz dinleniyoruz, mesela Google bir şey ara direkt sosyal medyada karşına çıkıyor
Gündeme geliyor derken? Onunla ilgili reklamlar vs ile mi karşılaşıyorsun
Hayır erkek arkadaşım şöyle yaptın böyle yaptın diyor
Gündem derken siyasete mi?
G20 zirvesine
Oha o derece yani?
Ne sandın
Kadının peşinde mossad var, dünya Gizemin aldığı çantayı konuşuyor
Neyse ki mangalda atletli fotom yok
Did you see that? Hmmm oh right, kill herrr
İsyanım kekee
Çal keke
Excalibur