İnternet & Teknoloji Bir yazılım dili öğrenecek olsaydın, hangisini öğrenmek isterdin? cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yazılım dilleri gelecek vadediyor, hangilerini öğrenmek isterdin? Daha önce duydukların hangileri? Java PHP Python Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir yazılım dili öğrenecek olsaydın, hangisini öğrenmek isterdin? Cevapla Yazılım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Python öğrendim, orta seviye biliyorum, kodları rahat anlarım, mantığını bildiğim için diğer dillere geçişim diğer insanlara göre çok hızlıdır.Fakat pythonda, siber güvenlik, veri bilimi ya da yapay zeka dışında herhangi bir konu ile ilgilenilmez, backend web olabilir django popüler.Eğer şu an yeni bir dil öğrenmek isteseydim, ya c# ya java olurdu 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlgilenilmez dememin nedeni, eğer dile iş odaklı bakıyorsanız ilgilenilmez çünkü getirisi yoktur. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl diye düşünüyorum :D Yorumla
Raistlin_Majere Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl C#, Java, Python ve Kotlin'i uzman seviyesinde biliyorum. Swift ile orta halli IOS uygulamaları geliştirebiliyorum. C++ ile de projeler geliştiriyorum ama biraz daha ilerlemek isterdim özellikle makine projeleri için. 1 0 Yorumla
Heaven00 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Metasploit 'in Ruby ile yazılmasından ötürü Ruby öğrenmek isterdim. 0 0 Yorumla
delirdimişte Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Temmuz gibi öğrenmeyi planlıyorum. İnşAllah öğrenebilirim. İstediğim yazılım dili c, c++ ve python ๑ 0 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Python kursu aldım. O yüzden c diyeyim. 0 0 Yorumla
doznvhw1 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl hiçbiri 0 1 Yorumla doznvhw1 +1 yıl yazılım ögrenmekle yapılacak bir iş değil mühendislik kültürün yoksa sektörde iş bulamazsın boş boş kendinizi tatmin etmeyin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Python öğrendim, orta seviye biliyorum, kodları rahat anlarım, mantığını bildiğim için diğer dillere geçişim diğer insanlara göre çok hızlıdır.
Fakat pythonda, siber güvenlik, veri bilimi ya da yapay zeka dışında herhangi bir konu ile ilgilenilmez, backend web olabilir django popüler.
Eğer şu an yeni bir dil öğrenmek isteseydim, ya c# ya java olurdu
İlgilenilmez dememin nedeni, eğer dile iş odaklı bakıyorsanız ilgilenilmez çünkü getirisi yoktur.
diye düşünüyorum :D
C#, Java, Python ve Kotlin'i uzman seviyesinde biliyorum. Swift ile orta halli IOS uygulamaları geliştirebiliyorum. C++ ile de projeler geliştiriyorum ama biraz daha ilerlemek isterdim özellikle makine projeleri için.
Metasploit 'in Ruby ile yazılmasından ötürü Ruby öğrenmek isterdim.
Temmuz gibi öğrenmeyi planlıyorum. İnşAllah öğrenebilirim. İstediğim yazılım dili c, c++ ve python ๑
Python kursu aldım. O yüzden c diyeyim.
Assembly
Aracıları sevmem.
Bunlar ne Arapça farsça dil mi
hiçbiri
yazılım ögrenmekle yapılacak bir iş değil mühendislik kültürün yoksa sektörde iş bulamazsın boş boş kendinizi tatmin etmeyin