İnternet & Teknoloji Yazılım ögrenmek için en dil hangisi arkadaşlar? Bordo_Bereli0001 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Python programlama uygulamasını tavsiye edermisiniz peki? Yazılım ögrenmek için en dil hangisi arkadaşlar? Cevapla Yazılım Soruları Uygulama Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 482 cevap paylaştı. öncelikle ne yapmak istediğine karar verip yazılım dilini öyle seçmeni tavsiye ederim yazılım öğrenip ne yapmayı düşünüyorsun? 2 3 Yorumla Bordo_Bereli0001 +1 yıl Oyun yapmak Yorumla Bordo_Bereli0001 +1 yıl Ve öyle para kazanmak Yorumla kurumeyvecanavarı +1 yıl oyun yapmak istiyorsan C# dilini öğrencen ondan sonra da unity öğrencen https://app.patika.dev/paths/unity-learn-patikasibak bu linkte bi eğitim programı var sana yardımcı olur umarım Yorumla
im_incrediblee Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl java bilmeden phyton öğrenmek yanlış bence 1 3 Yorumla Bordo_Bereli0001 +1 yıl Javanın hangi yönden avantajları var dahamı basit? Yorumla im_incrediblee +1 yıl daha basit ve daha kapsamlı. her tür işletim sistemine uygun programı yazarsın. ama pytonda yazılan kod başka sisteme geçerken baştan yazılması gerekiyor. Yorumla Bordo_Bereli0001 +1 yıl Yorumunuz için teşekkürler reis Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
öncelikle ne yapmak istediğine karar verip yazılım dilini öyle seçmeni tavsiye ederim
yazılım öğrenip ne yapmayı düşünüyorsun?
Oyun yapmak
Ve öyle para kazanmak
oyun yapmak istiyorsan C# dilini öğrencen ondan sonra da unity öğrencen
https://app.patika.dev/paths/unity-learn-patikasi
bak bu linkte bi eğitim programı var sana yardımcı olur umarım
java bilmeden phyton öğrenmek yanlış bence
Javanın hangi yönden avantajları var dahamı basit?
daha basit ve daha kapsamlı. her tür işletim sistemine uygun programı yazarsın. ama pytonda yazılan kod başka sisteme geçerken baştan yazılması gerekiyor.
Yorumunuz için teşekkürler reis
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!