Onlar en azından daha düz platform ama twitter içeriklerinde çok uç şeyler var yanlış kişilerden istemeyeceğin diyaloglara maruz kalırsın mesela dolap var insatagram face whatsaap durumlarında paylaşım ve tanıtımlar yaparak daha güzel sunumlar elde edersin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Twitter gibi bir mecrada doğru hedefe ulaşacağını sanmam diğer alanlarda daha güzel ve rahatsız edilmeyeceğin yerlerde satış tanıtım yapmalısın
Letgo instagram falan koyucam umarım satılır
Onlar en azından daha düz platform ama twitter içeriklerinde çok uç şeyler var yanlış kişilerden istemeyeceğin diyaloglara maruz kalırsın mesela dolap var insatagram face whatsaap durumlarında paylaşım ve tanıtımlar yaparak daha güzel sunumlar elde edersin
Güzelce fotoğraflarını at sonra gündemseki. Bütün başlıkların etiketini kullanıp reklamını yaparsan güzel olur herkes görebilir
Twitter değil de, dolap letgo gibi yerlerde satsan daha iyi olur
Öyle şeyler Twitter zor başka şeyler yaparsın
Anladım sağolun diğer uygulamalara koyucam
İnstagramda dene bence şansını
Dolap gardrops uygulamalarından sat
Twitterda Olma instagram, letgo da falan olur
Alan olmaz gibi ama gene de deniyim
İnstagramda olur, letgo da olur, ya da Bi yerle anlaş oraya yap, ya da senin tarzın iş yapan bir instagram sayfası olur oraya yap kolay gelsin
Lif sat bana
Olur gardrops ya da dolap uygulaması kullaniyor musun, 3 tanesi 100 tl ye satıyoruz
Gerek yok onlara kargoya ver ss at havaleyi al
orada kargo ücreti daha uygun olur belki diye demiştim şu an da kargo ücretleri ne kadar bilmiyorum
SS at lifleri
İnstagram kullaniyor musun
Ok
Dolap uygulamasi var ordan satabilirsiniz
Hayır satılmaz
Çok zor
Kim yapıyor bunları
Annem
Nasıl görebiliriz
Evet
Sen söyle bn silerim yorumu
Ne kadara satıyorsun
3 tanesi 100 tl
Teşekkürler kuzenime ceyiz yapıyoruz bana satarmısın
Olur tabi
Teşekkürler başka sattığın ürünler var mı peki
Patik var başka var mı bilmiyorum anneme sormam lazım dolap uygulamasini kullaniyor musunuz orada bir kısmını koymuştum
Kullanmıyorum
Fotoğraf nasıl gönderebilirim size belki modelleri beğenmezsiniz
X per seviyem mesajlaşmaya yetsin ordan gönderebilirsin