İnternet & Teknoloji Eğlenceli, +18 barındırmayan, doğru düzgün bir telegram grubu önerir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler+1 yıl Gncl Eğlenceli, +18 barındırmayan, doğru düzgün bir telegram grubu önerir misiniz? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
SevdaÇokUzaklarda Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 50% +1 yıl İlk bakışta +18 olmasa bile sonradan +18'e bağlanır olay. . . 1 18 Yorumla Soran +1 yıl Nie bazı gruplar +18 küfür siyaset yasağı koyabiliyor Yorumla SevdaÇokUzaklarda +1 yıl Tamam da oradan biriyle tanışcaksın. Olay yine +18'e gelecek sonradan. Yorumla Soran +1 yıl Özelden konuşmak ya da tanışmak değil maksatim. Tamamen eğlence olsun diye Yorumla SevdaÇokUzaklarda +1 yıl İşte eğlence olsa da illaki biri seni tavlayacak yani.Bu kaçınılmaz :) Yorumla Soran +1 yıl Yok yok tavlanmam ben jsjsjjajaj Yorumla SevdaÇokUzaklarda +1 yıl Sen bile inanmıyosun bence söylediğine :) Yorumla Soran +1 yıl Yo valla çok netim Yorumla SevdaÇokUzaklarda +1 yıl Ben ne yemin edenler gördüm işin sonunda söylediğinin tersini yaşayan :) Yorumla Soran +1 yıl Yav ala a! a kimsenin konuşmasına izin vermem ben meraklanma sen Yorumla SevdaÇokUzaklarda +1 yıl Hıııı tabi tabi öyledir :) Yorumla Soran +1 yıl He öyle Yorumla SevdaÇokUzaklarda +1 yıl Şu hani telefonla bağlanıp itirafta bulunuyorlar ya. Onların telegram kanalı vardı.Onu araştır istersen :) Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum onu nasi bişey Yorumla SevdaÇokUzaklarda +1 yıl Boş beleş muhabbetler yapıyorlar. Bir ara baktım. Sonra geri çıktım :) Yorumla Soran +1 yıl Adı ne Yorumla SevdaÇokUzaklarda +1 yıl Tam hatırlamıyorum. Şimdi giriş şekli değişmiş sanırım. Youtube kanalında görmüştüm. Yorumla Soran +1 yıl He anladıım Yorumla SevdaÇokUzaklarda +1 yıl Sıkıntı yani anlayacağın. . . Yorumla
UDixon34 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Benim grup var ama dizi film grubu 1 15 Yorumla Soran +1 yıl Yav olsun sohbet muhabbet var mı Yorumla UDixon34 +1 yıl var da sadece dizi film konuşuyorsun o kadar Yorumla Soran +1 yıl Gel sen şu grubu eğlenceli bir şeye çevir anlaşalım dhhdhsjsj Yorumla UDixon34 +1 yıl benim dediysem sahibi değilim bende üyeyim o anlamda :D Yorumla Soran +1 yıl Allah seni napmasin shjsjksj ver şu grubun adını da bakak bakalım Yorumla UDixon34 +1 yıl https://t.me/ydfvf Yorumla Soran +1 yıl Oha bunlar çok resmiler anstym noktalı virgüllü konuşuyorlar bozarım ben bu grubu sbbsjsnhsn Yorumla Soran +1 yıl Başka yok mu Yorumla UDixon34 +1 yıl yok başka bir tek burayı kullanıyorum Yorumla Soran +1 yıl He tamam Yorumla UDixon34 +1 yıl daha ne istiyorsun işte resmilik iyidir Yorumla Soran +1 yıl İyide hiç sohbet muhabbet yok ki ne konusam bunlarla djjsjsijs Yorumla UDixon34 +1 yıl dedim ya dizi film muhabbeti harici yasak zaten Yorumla Soran +1 yıl Dizi film konusunda yerler bunlar beni kalsın bu hmskmsksj Yorumla UDixon34 +1 yıl sen bilirsin Yorumla
semmm92 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl telegramla hiç işim olmadı :S 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğrudur Yorumla
belamistiyon Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Varsa valla bende girerim 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Gsgaguahha Yorumla belamistiyon +1 yıl Bulursan haber et Yorumla Soran +1 yıl Tamam zjnzjnzj Yorumla Soran +1 yıl Sen bulursan sende haber et bro Yorumla belamistiyon +1 yıl Öyle aramıyorum ben bulursam girerim xkdjdjs Yorumla Soran +1 yıl Ala a! a bak sen napam sıkıldım yav jsjsnksnks Yorumla belamistiyon +1 yıl Bende çok sıkıldım ya sohbet etmeye birini arıyorum Yorumla Soran +1 yıl Teh hsuhsush Yorumla belamistiyon +1 yıl Cjdjxjjd Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 34 , eic 41% +1 yıl Bulaşma bence 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Vazgeçtim zaten Yorumla Onuradr +1 yıl En iyisini yaptın. İpe sapa gelmez gruplar dolu. Şikayet ettim geçenlerde. Yorumla
iyiyimböyle Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Bknz cennet 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Grubun adı bu mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlk bakışta +18 olmasa bile sonradan +18'e bağlanır olay. . .
Nie bazı gruplar +18 küfür siyaset yasağı koyabiliyor
Tamam da oradan biriyle tanışcaksın.
Olay yine +18'e gelecek sonradan.
Özelden konuşmak ya da tanışmak değil maksatim. Tamamen eğlence olsun diye
İşte eğlence olsa da illaki biri seni tavlayacak yani.
Bu kaçınılmaz :)
Yok yok tavlanmam ben jsjsjjajaj
Sen bile inanmıyosun bence söylediğine :)
Yo valla çok netim
Ben ne yemin edenler gördüm işin sonunda söylediğinin tersini yaşayan :)
Yav ala a! a kimsenin konuşmasına izin vermem ben meraklanma sen
Hıııı tabi tabi öyledir :)
He öyle
Şu hani telefonla bağlanıp itirafta bulunuyorlar ya. Onların telegram kanalı vardı.
Onu araştır istersen :)
Bilmiyorum onu nasi bişey
Boş beleş muhabbetler yapıyorlar. Bir ara baktım.
Sonra geri çıktım :)
Adı ne
Tam hatırlamıyorum. Şimdi giriş şekli değişmiş sanırım. Youtube kanalında görmüştüm.
He anladıım
Sıkıntı yani anlayacağın. . .
Benim grup var ama dizi film grubu
Yav olsun sohbet muhabbet var mı
var da sadece dizi film konuşuyorsun o kadar
Gel sen şu grubu eğlenceli bir şeye çevir anlaşalım dhhdhsjsj
benim dediysem sahibi değilim bende üyeyim o anlamda :D
Allah seni napmasin shjsjksj ver şu grubun adını da bakak bakalım
https://t.me/ydfvf
Oha bunlar çok resmiler anstym noktalı virgüllü konuşuyorlar bozarım ben bu grubu sbbsjsnhsn
Başka yok mu
yok başka bir tek burayı kullanıyorum
He tamam
daha ne istiyorsun işte resmilik iyidir
İyide hiç sohbet muhabbet yok ki ne konusam bunlarla djjsjsijs
dedim ya dizi film muhabbeti harici yasak zaten
Dizi film konusunda yerler bunlar beni kalsın bu hmskmsksj
sen bilirsin
telegramla hiç işim olmadı :S
Doğrudur
Varsa valla bende girerim
Gsgaguahha
Bulursan haber et
Tamam zjnzjnzj
Sen bulursan sende haber et bro
Öyle aramıyorum ben bulursam girerim xkdjdjs
Ala a! a bak sen napam sıkıldım yav jsjsnksnks
Bende çok sıkıldım ya sohbet etmeye birini arıyorum
Teh hsuhsush
Cjdjxjjd
Bulaşma bence
Vazgeçtim zaten
En iyisini yaptın. İpe sapa gelmez gruplar dolu. Şikayet ettim geçenlerde.
Bknz cennet
Grubun adı bu mu