İnternet & Teknoloji Bu sitenin telegram grubu var mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Var mi deyiverin hele Güncellemeler+1 yıl Niye yok a*q site de matbaa gibi 100 yıl geriden geliyor a*q Bu sitenin telegram grubu var mi? Cevapla Site Soruları Telegram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Telegram grubu olsa bu sitenin 100 erkek 0 kız varya izdiham olur 😂 0 0 Yorumla
xhamdtar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Aşırı mantıklı he kafa dengi kişilerle kursak mi goy goy grubu 0 1 Yorumla xhamdtar +1 yıl Ben el atmayı düşünüyorum bu işe çok mantıklı geldi bana Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok ama olabilir aslında neden olmasın bunu KS nin yapması gerekiyor 0 0 Yorumla
Burak167034 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu sayfanın bilmiyorum da benim var , geçebiliriz. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Yok olsa duyardım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Telegram grubu olsa bu sitenin 100 erkek 0 kız varya izdiham olur 😂
Aşırı mantıklı he kafa dengi kişilerle kursak mi goy goy grubu
Ben el atmayı düşünüyorum bu işe çok mantıklı geldi bana
Yok ama olabilir aslında neden olmasın bunu KS nin yapması gerekiyor
Bu sayfanın bilmiyorum da benim var , geçebiliriz.
Burası az mı geliyor sana
Varsa beni de ekleyin
Yok bildiğim kadarıyla
Yok.
Evet var sen hala üye değil misin
Aslinda olmali ya
Yok olsa duyardım
Yok sen kullanıyorsun galiba
Kur sen, 😂
Yok olsa iyi olurdu
Yok harelde bilmiyorum ki
Yoktur be