İnternet & Teknoloji Telegram'da önerdiğiniz gruplar var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Agaa be yeni yükledim hiç kimsem de yuuk😔 Güncellemeler+1 yıl Sühpet tarzında olabilir 😂 Telegram'da önerdiğiniz gruplar var mı? Cevapla Telegram Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
kinkguy Takip Et Yoda Yaş: 53 +1 yıl Haber kanallarini takip ediyorum arama yerine rast gelebisey yaz cikiyo zaten sohbet kanallarini seviyosan cok var kanal 0 0 Yorumla
blonndik Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl bende yüklü ama herhangi bir gruba dahil değilim :D 0 0 Yorumla
gghostman Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Sen istemek bela 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla gghostman +1 yıl Reis her türlü pisliği var be takıntılı manyaklar var denk gelirsen üzerler seni Yorumla
kimselergöremeyecek Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 55% +1 yıl Sana ne lazım 0 1 Yorumla kimselergöremeyecek +1 yıl Sen qelsene biraz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Haber kanallarini takip ediyorum arama yerine rast gelebisey yaz cikiyo zaten sohbet kanallarini seviyosan cok var kanal
bende yüklü ama herhangi bir gruba dahil değilim :D
Sen istemek bela
Ne alaka
Reis her türlü pisliği var be takıntılı manyaklar var denk gelirsen üzerler seni
Sana ne lazım
Sen qelsene biraz
Bende senin gibiyim
başına bela olurlar