Yeni bir seneye adım adım yaklaşırken KScanlar'ın oylarıyla belirlediğimiz, magazin duayeni gazeteci, sevgili Bi'Bilen'imiz @Bilal Özcan danışmanlığında hazırladığımız "Yılın Enleri" anketlerimizde sekizinci sırada en viral içerikleri üreten TikTok fenomenleri var. “Biraz vakit geçireyim” diye girip videolarında takılı kaldığınız "2021'in En İyi TikTok Fenomeni’ni” seçiyoruz! 🥳
Hala katılmadıysan diğer anketlerimize de göz at ve oy kullan lütfen! 💪🏻 💜
Ürettikleri viral videolarla milyonlarca izlenme alan, yarattıkları akımlar TikTok’ta başlasa da tüm sosyal medyaya yayılan, fenomen üretim merkezi, sosyal medya er meydanı TikTok’un en iyisi sence kim? 🤩
Akla hayale sığmayan videolar çeken, bir videolarıyla trendleri yeni baştan yaratan, videolarında kullandıkları şarkılarla müzik sektörünü yönlendiren bu Tiktok fenomenlerinden hangisi "2021'nin En İyi Tiktok Fenomeni" olmayı hak ediyor? 😇Hala katılmadıysan diğer anketlerimize de göz at ve oy kullan lütfen! 💪🏻 💜
- Kazandıkları madalyalarla ülkemizi gururlandıran 2021'in en iyi sporcusu hangisi?
- İzleyenleri gerçek bir çift olduklarına inandıran 2021'in en yakışan dizi çifti hangisi?
- İzleyenleri gerçek bir karakter olduğuna inandıran 2021'in en iyi erkek oyuncusu hangisi?
- Oyunculuklarıyla bizi kendilerine hayran bıraktıran 2021 yılının en iyi kadın oyuncusu hangisi olmalı?
- Bu yıl yeni bölümlerini dört gözle bekledik! Sizce 2021'in en iyi TV dizisi hangisi?
- Hikayesiyle "Keşke ben de kahramanlarından biri olsaydım" dedirten 2021'in en iyi online dizisi hangisi?
- "Evde, arabada, sokakta sadece onu dinledim!" dediğin 2021'in en iyi şarkısı hangisi?

cerennzi - Ceren Morova
%9

semiraminta - Yeliz Korkmaz
%66

umranto - Ümran Avcu
%6

mertsaric - Mert Sarıc
%8

nnursema - Nursema Altuntaş
%1

melisfis - Melis Fis
%3

hamzaibac - Hamza İbaç
%7
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Toplam 10349 oy kullanıldı. Detaylı sonuçları gör
Anket Sonucu
TikTok akımları onlardan sorulur! 2021'in en iyi TikTok fenomeni hangisi?
Toplam 10349 oy kullanıldı
6065
4284
cerennzi - Ceren Morova
%9
714 Kız (12%)
171 Erkek (4%)
semiraminta - Yeliz Korkmaz
%66
3353 Kız (55%)
3464 Erkek (81%)
umranto - Ümran Avcu