Güzellik & Bakım 2023'te en çok hangi tarz ojeler gördünüz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Bu yıl en çok gördüğünüz oje ve nail art trendleri nelerdi? 💅💅 #EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Ss 💅 2023'te en çok hangi tarz ojeler gördünüz? Cevapla Tren Soruları Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Genelde siyah renk ojeleri gördüm 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ojeler uçtu resmen artık uğraşmıyorum üşeniyorum 😃🍀🗝️ 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. tırnağın üstüne parlak bişey sürüyorlar ya onları gördüm inci tozu mu ne diyolardı ona 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Tek bir renk değilde bir tırnakta çoklu renkler gördüm mesela turuncu mavi kırmızı aynı tırnakta 1 0 Yorumla
nicksizim26 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl hailey bieber ojeleri ve hala çok güzeller 💅🏻 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Şu 2. sırada olanı resmen herkesin elinde gördüm 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. en baştaki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Genelde siyah renk ojeleri gördüm
Genelde Leon renkler dikkatimi cekti
Ojeler uçtu resmen artık uğraşmıyorum üşeniyorum 😃🍀🗝️
tırnağın üstüne parlak bişey sürüyorlar ya onları gördüm inci tozu mu ne diyolardı ona
Tek bir renk değilde bir tırnakta çoklu renkler gördüm mesela turuncu mavi kırmızı aynı tırnakta
Kimsenin ellerine dikkat etmedim
hailey bieber ojeleri ve hala çok güzeller 💅🏻
Desenli , işsiz ojeleri
Sonuncuyu en çok, hepsini gördüm
Şu 2. sırada olanı resmen herkesin elinde gördüm
Pek dikkatimi cekmedi tırnaklar.
Sedefli . Harley Bieber moda etti
İnsan gördün mü diye sorsaydın
Siyah
Tırnaklarımı kırmızı yaptım.
Çift renkli ojeler
3. gibi daha cok