Tüm ihracat sayfalarına ihracat odalarına yazıyorum kocaman tekstillere mail atıyorum fark edilmek için sizce yanlış yolda miyim bu şekilde evde yaptığım ürünleri dünya çapında sunmak zormu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvet yanlış yolda ilerliyorsun. İhracat bu şekilde yapılmaz. İhtacat odasına neden yazıyorsun yani ne alakası var? Sen üretimlerini öncelikle online olarak satmaya başlayabilirsin. Bunun için Amazon ile başlayabilirsin
04 Yorumla- +1 yıl
Bir yol gösterirler diye yazıyorum. Amazon gibi sitelerde benim yaptığım ürünlerin fabrika çıkışları var ve fiyatları çok düşük resmen yapılan işi öldürür derecede
- +1 yıl
Her alanda rekabet edebilmen gerekiyor. Ben yıllardır Amazon’da satış yapan biriyim. Eğer ürünlerini yurtdışında satmak istiyorsan ya perakende olarak Amazon, Ebay gibi sitelerle başlarsın ya da Alibaba üzerinden toptan satışa yönelirsin.
- +1 yıl
Ya şöyle şöyleyeyim her hangi bir bilgim olmadığı icin mantık dışı geliyor bana benim satmak istediğim tutar örnek 600 700 çünkü hakkı bu benim için. Ama orada 70 80 TL nasıl rekabet edeyim
- +1 yıl
10 katı pahalıya sattığın bir ürünü zaten kimse senden almaz. Öncelikle satış becerilerini geliştirmelisin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Yanlış yoldasin ticaret odasına kayot olacaksin
04 Yorumla- +1 yıl
Tamam ama evde yaptığım şeyler bunlar hemen alırlar mı kaydoldum diyelim sonrasında ne yapacağım
- +1 yıl
Ben bunu sürekli bir iş olarak düşünüyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > El işi ürün için ihracat nasıl yapılır nerelere başvurulur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat