+1 yılArkadaşlar bu konu ile ilgili ilk ve son kez yazıyorum sayfaya daha da girmeyeceğim o yüzden bu iletinin altına yorum falan yazarsanız soru sorarsanız girmeyeceğim için bakmaycağım o salağın da bunu okuyacağına eminim çünkü kendisi aşağıda milleti tekrardan kandırmaya çalışmış :)) Bu olay başına gelen herkes bu olayı direk unutsun çünkü başına gelen bir olay yok sadece kullanıcı isimlerini değiştirip herkese aynı sözde şikayet fotosunu atıyor orada dikkat ederseniz dosya numarası ve ifade tarihini de belirtmiş bunları zaten savcı olaydan aylar sonra belirler bu kadar amatör bi canım işte kimsesi olmayan tek işi elinde telefon insanları işletip para koparmaya çalışan bi canım evet sana diyorum bunu okuduğunu çok iyi biliyorum. Bu olay başıma gelince sadece 5 dakika içimden acaba mı dedim ama sonra siberde çalışan polis arkadşlarıma hakim savcı bircok arkadasıma sordum hepsi gülüp geçtiler bu kadar acemi ve amatörünü görmediklerini söylediler :)) Ayrıca illa ki ben yine emin olamadım diyenlere son bir kıyağım var kendisinin şikayet ettiğini söylediği Merve Banu Kılıç isminde türkiyede sadece 1 kişi var onunda hiç bir adli kaydı şikaeti hiçbirseyi yok kendi halinde bi kız onunda ismini kirletiyor zavallı kimsesiz canım :) Ayrıca bu şikayeti yapsa bile hiç bir hükmü ve niteliği yok zaten yukarıda da dediğim gibi yapmıyor tek amacı korkutup yalvarmaızı sağlayıp belki de bağış yaptırmak ya da para koparmak bunlar kesin bilgiler :)) Şimdi sana diyorum bunu okuduğunu iyi biliyorum insanlara bu şekilde yaptıkların büyük suç ayrıca ben Bursasporluyum yapılan yanlışı affetmem yani televizyonda ve internette her Bursaspor lafını duyduğunda bu seninle geçtiğim dalgayı hatırlayacaksın sen benim aklıma bile gelmeyeceksin sadece insanlar rahatlasın diye adam yerine koyup buraya yazdım şimdi buradan defol git arkadaşlarının yanına haaa pardon senin hiç arkadaşın yoktu demi al telefonu eline belki dolandıracak bir kaç kişi daha bulursun BY BY HEPINIS şimdi SİKTİR GİT
6136 Yorumla- +1 yıl
O merve banu beni 4 ay önce tehdit etti umursamadım, dün de biri yine resmi bir dille süslenmiş bir dizi saçmalık yazdı. Konuşmadık bile, tak diye normal bir tag'dan yazıp cimer, siber suçlar tahkikat falan sallamış. Bunlarla ancak çocuk kandırırlar ama c2. me resmen bu çetelerin oyuncağı oldu. Bir gün çıkmasa öbür gün saçma sapan bir tehdit mesajı geliyor.
- +1 yıl
@Tonguc01 bugün aynısını bana da yazdı herşeyimi açık adresime kadar ailemin bütün unsurlarının adına kadar söyledi kvkk ya uymuyor nasıl geri dönüş aldınız ben polise ve savcılığa kadar gidip suç duyurusunda bulundum herşeyimi saydı tek tek aile isimimi oturduğum yere kadar sizce sebebi nedir?
- +1 yıl
@adımınapcanya ve @Tonguc01 durumlar nedir adiminapcanya knk sen de nasıl öyle şeyler saydılar adres felan ya
- +1 yıl
@Tonguc01 knk senle konuşmuştuk tekrar yazar misin
- +1 yıl
@Tonguc01 hocam siz bu işte bilgilisiniz galiba özelden yazar mısınız veya konuşabileceğimiz bir yer var mı kaç haftadır uyku uyuyamıyorum lütfen
- +1 yıl
@Tonguc01 abi nolur iletişime geçelim
- +1 yıl
@Tonguc01 daha iki gün önce benim de başıma aynısı geldi. Ciddi anlamda moralim bozuldu. Internette araştırma yaparken yorumlarınıza denk geldim. Dikkate almamalıyım sanırım dimi?
- +1 yıl
@BYEBYEYALANCI
hocam aynısı bugün c2de başıma geldi. Profil nickimde ismim yazmıyor profilde resim vs yok herhangi bi kıza da yürümedim. Sadece etiket kısmına sadecebayanlar sadecekadınlar ve sadecekızlar diye etiketler koydum.
Sadecekızlar diye etiket koymamdan ötürü bana bi anonim isim ekran görüntüsü atarak tehdit etti ekran görüntüsünde yazan su
'' xxxxxx tarihli xxxxx numaralı pedofili ihbar incelemesinde xxxxx isimli kişisel hesap sahibinde pedofili kişilik tespit edilmiştir. xxxxx tarihinde kvkk tutarlı kişi tespit onayının ardından ihbar sahibinin ifadesinin alınması gerekmektedir. İptali türkiye. gov. tr adresindedir ''
Bu tehdidi yaptıktan sonra kendisine mail atan bir kişinin yazılarını paylaştı. Yazıda mail atan kişi bu tehdidi yapan şahısa adeta yalvarıyor işsizim vs intiharın eşiğindeyim ben cezalandırılacak bir şey yapmadım diyor.
Tabi ben biraz sogukkanlı davrandım bu adam gibi kendisine mail vs atmadım. Bunların nihai amacı belki de kendilerine mail vs atılması. Dikkatli olun arkadaşlar c2 den başınız agrımasa bile bu maili atmanız ötürü başınız ağrıyabilir. Hele bide böyle yalvarırcasına mail attıysanız yoktan yere suç kabul etmiş olursunuz adamlar maili ihbar etmeye kalkıp hakikaten iftira atabilirler veya şantaj yapabilirler.
Tabi böyle konuşuyoruz ama ben de emin değilim bu olaydan ötürü başımız vs ağrır mı? :D
Yav bende ilk esnada korktum lan birine yürüdük ailesi falan gördü de ciddi ciddi ihbarmı ediyo diye düşündüm öyle bir şey de yapmadım. şahsıma ait herhangi bir isim foto vs profilde yoktur.
Profilde cinsel içerik değildir ve herhangi bi 3. şahsa yürümedim Sadece koydugum etiketten ötürü - +1 yıl
@BYEBYEYALANCI
koydugum etiketten ötürü bir şikayet yedim
şikayet eden farklı bi bayan ismiydi. - +1 yıl
Merhaba bir sonuç oldu mu aynı şey başıma geldi de umursamamaya çalışıyorum ama insan yine de takıyor eğer bilgisi olan varsa buradan veya mesajlardan anlatabilir mi rica etsem
- +1 yıl
@Yardimetttt06 senin durumun nedir bir gelişme yaşandı mı 6 ay boyunca
- +1 yıl
@Aonim yaz bana özelden
- +1 yıl
@Meraklı932 ben yazamıyorum seviyem yetmiyor galiba sen bana yazar mısın ya da nasıl işetişime geçebiliriz
- +1 yıl
Mesaj kutun kapalı beni takip et öyle yazabilirim anca
- +1 yıl
@bosverismiiiiii dostum var mı bir gelişme
- +1 yıl
@Tonguc01 knka ulaşır mısın bi konuşalım aynısı benim de başıma geldiği
- +1 yıl
@Yardimetttt06 knka özele gelsene benim de başıma geldi aynı olay
- +1 yıl
@kısasüreli980880 knka bana yazar mısın aynı şey bana da oldu
- +1 yıl
@bosverismiiiiii knka bana yazar mısın aynı şey bana da oldu
- +1 yıl
@Meraklı932 knka bana yazar mısın aynı şey bana da oldu
- +1 yıl
@Yardimetttt06 knka bana yazar mısın aynı şey bana da oldu
- +1 yıl
@yenibirisi96x bana dönüş yaparmisin
- +1 yıl
@Poyraz110 kanka bana da aynısını 1 buçuk ay önce yazdı ama suç yok ki suç yoksa nolcaj
- +1 yıl
@ayse1020zz kanka bana egm kullanic adinda ss atti tutanak fotosu gibi bisey ama kendi adi soyadi ana adi is yerinadresi tc si hersey gozukuyodu neden kendini ifsa ediyor anlamadim bide karakoldan polisin birini cekmek onun fotosunu atti 380 bin cezasi varmis bioda kari kiz yaziyo die pedofili damgasi vuruyor insanlara 3 gundur uykularim kacti huzursuz oldum ne yemek yiyebildim nede uyudum psikolojimi bozdu
- +1 yıl
@Poyraz110 fotoğraf nasıldı nasıl çekmiş
- +1 yıl
@Efemefem1 sanada mi aynısını yapmış
- +1 yıl
Aynisi banada oldu cimer ana sayfasi ve egm tutanagi capraz cekilmis hali avukatlarin yaninda valisan memurum avukata sordum ne olur dedim en kotusu 3 ayla 4.5 sene hapis vikar dedi oda ilk sucun oldigindan hukmun aciklanmamasi diye bir sey cikar dedi ama sunu yap dedi heger mahkeme olursa sende onu sikayet et dedi agir yahrik var dedi bazi kislerden para isgemis cunku bana ilk once merve adinda geldi 27 yasinda bir kac resim atti sonra ben sen sandim dedi ses istedim musait degilim dedi yarim saat sonra yinden geldi tutanaklari atti liseliyi etiketlemek suc dedi bende direk engelledim sildim bir bulursalar ipden bulurlar kullanici adim sahte meail sahte herseyi sifirladim hesabi sil dedim eskiler yazsin ne oldu merak ediyorum polis arkadas seni yemis dedi dalga gecti ama olurda mahkeme olursa bende ondan kandirma tehtit santaj agir tahrikten suc acacam o dusunsun sonunu
- +1 yıl
Yani liseli gibi etiketleri eklemek suc degildir beni mahkemeye verdimi kendide suclu sayilir bilgileri elime ulasir. Bir sekilde sonra ne olur bilmem bir arkadasin dedigi gibi eski arkadaslar 1 senelikler yazarsa sevinirim merak ediyorum simdiden kolay geldin 1 hafta oldu midem agriyor yaaa
- +1 yıl
Ayrica uygulama sartlarinda Bizimle bir hesap oluşturduğunuzda, yaşının üzerinde olduğunuzu garanti edersiniz.18ve bize sağladığınız bilgilerin her zaman doğru, eksiksiz ve güncel olduğunu. Yanlış, eksik veya güncel olmayan bilgiler, Hizmetteki hesabınızın derhal feshedilmesine neden olabilir. mahkemede buda sunulur bilginize merak gdemeler agrilar soktun allahta senin belani versin mi diyelim ne diyelim acaba
- +1 yıl
Bir kişi cinsel istismar suçu işlemesi için 15 yaşını doldurmamış olması lazım. Eğer doldurmamış ise kız veya erkek kendi rızası bile olsa cezai işlem uygulanır. Fakat 15 ve 18 yaş arasında ve kendisi cinsellik fiiline giriyorsa bu cinsel istsmara girmez şikâyet olması halinde dava hakaret davasına döner. Ki buda gerçek kişiler olması halinde. Gerçek olmayan biri size benim yaşım şu diyip cinsel sohbetlere giriyorsa burada dava bile açılmaz. Öyle kolay değil bu işler. Çocuk oyuncağı da değil eğer size ben reşit değilim seni şikayet ediyorum bana şunu yap vs diyen olursa çekinmeden karakola ve adli makamlara şikayet edin. İçinizde rahat olsun. Fayk hesapla ya da sahte isimlerle olan bir konu gerçek kişiler gibi algılanmaz ben şu an 14 yaşındayım dedim diye 14 olmuyorum. Biraz mantıklı hareket edin. Dolandırıcılara veya bu tarz trollu sevenlere mağdur olmayın.
- +1 yıl
@ZerbestStiL bu yine tirtladi gelene gecenemi etiketten yaziyorlar hemde bir kac yontem kullaniuorbir masa ustunde cekilmis tutanak egm sayfasi birde baska yontem ekran horuntusu tutanak sekli burada yazan kisiler fatkli tc isimler tutuyormu acaba ayrica bunu yaymak suc diye biliyorum bir gelismesi olan var mi acaba
- +1 yıl
@ZerbestStiL bugün savcılıktan biriyle görüştüme göre bu ifadeleri atması kötü niyetten dolayı suç dediler bu kişi sizden parada isteyebilir onun içinde atmış olabilir birkaç şey yaptıysa zincirleme suç bir kişinin psikolojisini bozmak suç keşke diye açsalardı diyor güzel bir tazminat parası alırsın diyor site 18 yaş altına kabul etmiyor değil mi arkadaşlar size 24:27 yaşında gelip kandırması sonra yaşının küçük göstermesi Buda suç altılama diyoruz altılama suçu var zincirleme suçu var kötü niyet var güzel bir tazminat alırsınız diyor
- +1 yıl
@yenibirisi96x isim değişikliği yapmis bukez seda ozge sofu diye takılıyor
- +1 yıl
@Deneme26 Aynısı banada yazdı. Ataşehir bilmem ne 2 görüntü attı
- +1 yıl
BU ŞİKAYET SAHTE ARKADAŞLAR RAHAT OLUN EMİN OLDUM. SEBEBİNİ SORARSANIZ AÇIKLARIM. ÇOK BASİT Bİ YANITI VAR.
- +1 yıl
@jackdemon sana ne yapti isim neydi ne ginderdi
- +1 yıl
@jackdemon nicin yapiyor bilemem bazilarina karakol tutangi egm ihbar sayfasi atiyor ne kadar dogru bilemem ama su var mahkeme cikarsa ilk ve son kez yaziyorum bir kisiyi gelip 27 yasinda deyipde sonra fotoğraf atiypr sikayet ettim diye
Oltalama yapmak suctur
Birden baskasina yapmasi zincirleme suc
Attihi evraklar gercek degilse hadi gercek kotu niyet. Dolandiricilik
Kisinin psikolojisini bozma ayricasi bir kac yerde formda bunu yaptihini ve bagis yaptiklari sikayet etmedim diyor buda suc yazminat davasi acilir guzel bir para alinir buyuk ihtimallae daha once sikayet edilmistir ve hukmun aciklanmasi verilmistir. Ama bunu yinden yapmasi infaz yakmasi denir ozaman o dusunsun yillarca mahkemelere giren. Birisiyim site 18 yas altini kabul etmiyor adin neyse okuduğunu biliyorum ebrar Merve Banu Seda Özge bayan mısın oda var kişisel bilgilerim muhakkak elimize geçer tabii ki yurtdışında değilsen - +1 yıl
Arkadaşa bugünkü gelen bilgiye göre şu anki ismi programdaki bu şikayet ettim denilen şahısın nickini söylüyorum size liselikiz005 gereğini yapmak isteyenlere buyrun hakkında çok güzel bir savcılığa ben de Cumhuriyet Savcılığına bilişim suçları şikayette bulunmayı düşünüyorum geri o düşünsün
- +1 yıl
@Tonguc01 abi bana yazabilir misin mesaj atamıyorum
- +1 yıl
@Neleroldu66777 nasıl kanka
- +1 yıl
@12İsimsiz1212 var mı birsey gelisme falan
- +1 yıl
Merhaba beni de bilgilendirir misiniz sonuç ne olduğu hakkında
- +1 yıl
@Deneme26 sizde en son durum nedir yazar mısınız bana
- +1 yıl
@Poyraz110 bir haber var mı
- +1 yıl
@Meraklı932 bir gelişme oldumu
- +1 yıl
@yenibirisi96x sonuç nedir?
- +1 yıl
@Efemefem1 var mı gelişme?
- +1 yıl
@Tonguc01 var mı bi gelişme dostum
- +1 yıl
@Bilinmez0011 basin2600 telgram adresine gel bilgi vereyim
- +1 yıl
@Deneme26 adres çıkmıyor
- +1 yıl
@Bilinmez0011 nasıl çıkmazsa
Basin0026 simi dene - +1 yıl
@Deneme26 yok çıkmyor burdan yazarmsn var mı bir gelişme
- +1 yıl
@Tonguc01 bir sonuç çıktımı?
- +1 yıl
Bana da işlemediğim suçtan iftira attı S. Ö. S adıyla son durum nedir gerçekten sahte ve insanlarla uğraşmayı seven biri mi onun yüzünden uyku uyuyamıyorum
- +1 yıl
@Deneme26 bana da aynı isimle kullanıcı adımın bulunduğu bir ihbar sayfası attı yalvaran insanların ekran görüntülerini attı ve löseve bağış yaparsam ihbarı geri çekeceğini söyledi baya uzun konuşmalar sonunda daha sonra da karakoldan imza için gelmesini söylediklerini ve 2:30 gibi belgeleri atacağını söyledi ama en son bişey atmadı hala gerçekten sahte ve insanlarla uğraşmayı seven bir psikopat mı yoksa gerçek mi yapmadığım şeyden uykularımı kaçırdı lütfen biri dönüş yapsın ve son durumlar nedir söylesin
- +1 yıl
@Efemefem1 sizin son durum nedir dün bana da s. ö. s adıyla iftirayı attı
- +1 yıl
@ZerbestStiL bu kişi bana da iftira attı sizde bir gelişme var mı acaba
- +1 yıl
Seda ozge sofu taşa çarptın sonuna geldin tutanakların karakol tutanakların sahte çıkınca bu kes egm online sayfasını mi atıyorsun evrakta sahtekarlık suç dosyana işledi emniyet peşinde bulunursan ilk tazminat dosyan benden kişi ya da kişiler arkadaşlar yeni taktik bu egm online sayfasını atıyorlar kişide para koparması yoksa kullanıcıyı pkk li diye sağa sola yayıyor ama cumhursavcilihinda şikayetin siber suçlarında kaydın oluştu sıra sende inşallah turkiyedesindir..
- +1 yıl
@oylesine27x kanka bir sonuç var mı bilgilendirir misin
- +1 yıl
@Selim1281 basin2600 telegram adresim
- +1 yıl
@adımınapcanya hocam nedir son durum bir gelişme oldu mu sizde
- +1 yıl
@Deneme26 hocam telegramdan bulunmuyor nickname
- +1 yıl
@Anonimm123454321 olayı son kez yazıyorum arkadaşlar bir daha bu siteye girmeyeceğim atılan tutanak'taki T. C ve isim sahte Büyük ihtimalle bu şahıslar iş şebeke ya da kişiler tarafından oluşuyor tutanaktaki isim TC sahte yaptığı iş nitelikli dolandırıcılıktan tutun zincirleme suça kadar bayağı bir suç var evrak sahtekarlığı zincirleme suç psikoloji bozma daha sayamadığım bir ton suç var TDK maddesi Bu yüzden engellendi bana da iyi bir ders olsun Bir daha da bu tarz kanallara girip sohbet etmeyeceğim
- +1 yıl
@Deneme26 yani herhangi bir sorun olmuyor değil mi kimsenin başına bir şey gelmedi
- +1 yıl
@Anonimm123454321 benim bildiğim yok ama şunu biliyorum. artik tutanak atmıyor sadece egm online sayfasını atıyor yani taktik değiştirmiş hegerki karakoldan falan çağrılarsalar başı çok ağırir güzel Bi tazminat davası acarim iyi günler
- +1 yıl
@Deneme26 teşekkürlerr
- +1 yıl
@Meraklı932 abi merhaba bir gelişme oldu mu 6 aylık süre zarfı boyunca?
- +1 yıl
@Sadecebugun19 gelişme oldu mu?
- +1 yıl
@Kemalkryy gelişme var mı?
- +1 yıl
@jackdemon siz de bir gelişme oldu mu?
- +1 yıl
@Poyraz110 poyraz bir gelişme oldu mu?
- +1 yıl
@Deneme26 Aynı olay 10 gün önce başıma geldi. Ondan önce birkaç ay önce başka hesabımada aynı olay geldi aynı mesaj aynı fotoğraf. Pedofili iftirası ve elektromanyetik kelepçe... İlk okuduğumda gece uyuyamadım. Polis arakdaşlara sormuştum hiçbir cacık olma korkma dediler. Harbiden 2 3 ay oldu bi şey yok. Sonra burdan bakınca birkaç arkadaş haklı sebep yazdı. ARKADAŞLAR S Ö S isimli şahış ve bir kaç kişi dolandırıcıdır sahte ihbardır. ELİMDE ATTIKLARI MESAJ VE İHBAR FOTOLARI VARDIR. KORKUP İÇİNİ RAHATLAMASINI İSTEYEN VARSA C2 ADIM:thadeus193 Bu hesabı denemek için açtım hiçbir çıplak içerikli foto paylaşamdan kimseye yazmadan sadece story atacağım ve profile sadecekızlar yazacağım eğer aynı mesaj gelirse buraya atacağım zaten fake ama bu sefer kesin fake olduğu ortaya çıkacaktır.
- +1 yıl
AYNI SORUNU YAŞAYAN ARAKDAŞLAR BANA BELİRTTİĞİM C2 HESABIMDAN KESİNLİKLE ULAŞSIN
- +1 yıl
arkadaşlar c2 hesabımı kapattım daha fazla uğraşmak istemiyorum. Başıma bir şey gelirse buraya ekleyeceğim. Başına bir şey gelen olursa da buraya eklesin iyi günler herkese.
- +1 yıl
(yeni hesap açıp yazabilirim)
- +1 yıl
@thadeuskeldrick dostum merhaba elindeki görselleri bana iletme şansın var mı
- +1 yıl
@Bilinmez0011 senin var mı acaba?
- +1 yıl
@Meraklı932 Merhabalar bende aynı konudan müzdaribim. Sizin yaklaşık 8 9 ay olmuş var mi bir gelişme?
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Scntn SEDA ÖZGE SOFU"
18422290556
BABA ADI
KERİM"
ANNE ADI
DOĞUM YERİ VE TARİHİ
NÜFUSA KAYITLI OLDUĞU iL VE İLÇE
SELMA|
: SAMSUN-28.08.1995
:
İstanbul /ATASEHIR
Böyle bir T. C böyle bir isim soyisim yok anne baba adıyla yok nüfustan sorgulandığında böyle bir şahıs olmadığı belirlenmiştir Ama bu şahsı ne yapmak istediğini bilmiyorum ya nitelikli dolandırıcılık ya da para çıkarmak çünkü grupta yazan bir kişiye para aldığı ve geri dönüş yapmadığı da yazıyor Ben mahkeme Açılmasını bekliyorum Eğer açılırsa güzel bir tazminat alırız Çünkü işlediği suçlar çok - +1 yıl
Program 18 yaş altında kabul etmiyor ilk önce 27 yaşında olduğunu söyleyip Ondan sonra 15 yaşında sekmek bu suçtur birden başka kişiye uygulamak zincirleme suçtur evrakta T. C falan sahte olması nitelikli dolandırıcılık size bunu atması kötü niyet daha da sayamadım unuttum bayağı suçlar vardır haberiniz olsun yani kişisel bilgileri açığa çıkarması bile suç Çünkü bu kişi kendi değilse o bile suç yani olmamış bir suçu göstermek gibi ortalık karıştırmak hep suç Nereden aşağı baksana
- +1 yıl
Artık yoruldum son kez yazıyorum her şeyin ne olacaksa olur abdestinden korkusu olmayanın namazdan doğrusu olmaz yani Bir daha yazmayacağım ve bu siteye girmeyeceğim
- +1 yıl
@Neleroldu66777 dostum aynısı banada oldu dolandırıcımı bunlar gerçekmi
- +1 yıl
@Deneme2682 dostum kaç ay olmus ifadeye ya da savcılıga gitinmi
- +1 yıl
@Hasssddehh size nasıl bir evrak attı bilmiyorum bazı kişilere attığı evrak teki tc sahte isim soy isim sahte ne için böyle bir şey yapıyor bilmiyorum..
- +1 yıl
@Tonguc01 kanka bana yazarmisin bişe sormam gerek
- +1 yıl
@lupennaaaa hayırdır bir gelişmemi var sanadamı yaptı aynı şeyi devam mı ediyor
- +1 yıl
@Deneme2682 bana da geçen gün aynısını yaptı egm ihbardan ss attı bir de sabah karakolda görüşürüz demişti
- +1 yıl
- +1 yıl
@Deneme2682 evet isim aynı bugun de bana yazdı egm sitesinde sahte ihbar formu oluşturarak
sizde herhangi bir gelişme var mı acaba - +1 yıl
- +1 yıl
@Tonguc01 1 yıl önce mesajınızda 4 ay oldu demişsiniz hala devam ediyor ruh hastası, etiket üzerinden büyük suçlamalar yapıyor insanın sinirini bozuyor az buz suçlama da değil. mesaj da atamıyorum kimseye, burada aylar yıllar önce aynısını yaşayan arkadaşların bilgisi gelişmesi var mı acaba
- +1 yıl
@Codemastr isim aynımı acaba olay nasıl oldu yazarmısın telegram Basin26 bilgilendireyim dostum
- +1 yıl
@daghann06 ismini degistirdi bana ebrar merve birsey daha vardı mujtemelen o patladı bu isimden devam ediyor olabilir
- +1 yıl
@Batur7202 iki üç tane isim var arkadaşlar Merve Banu Ebrar Demirtaş Seda Özge Sofi bir arkadaşa 3 kere atmış öğrendiğime göre dikkat edin arkadaşlar yani para kaptıran da var kaptırmayan da var sibere 3 kere şikayet ettim üçünde de Cumhuriyet savcılığına Şikayet edin diye yazıyor
- +1 yıl
@Batur7202 Cumhuriyet savcılığına şikayet ettim bir şey çıkmaz diyor ama kaydı var Artık cumaya savcılığında Siverek kaydı düştü büyük ihtimalle araştırırlar
- +1 yıl
@Batur7202 sizlerde gidin savcılığa şikayet edin ben ettim site 18 yaş altını kabul etmiyot bende 18 yaş altı ile konuşmadım olayın olaşı 1 sene oldu
- 9 ay
@Tonguc01 insanların paniğinden faydanlanan oraya buraya bağış yaparsan seni şikayet etmem diye geçinen ağzı kokan aç kpeğin biri
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba arkadaşlar.
Konu eski ama ben yinede sormak istedim sizlere.
Bu sizin bahsettiğiniz kişi ismi merve idi sanırım geçende bana da yazdı.
Direk "ben 15 yaşındayım, benimle cinsel birliktelikte bulunmak ister misin" diye yazıyor.
Ben de "hayır sen ne saçmalıyorsun" diye cevap verdim. Tabi bunun ne mal olduğunu bilmiyorum. Bu işleri para için yapma ve böyle soruları başkalarına sorma cürretini kendinde bulma tarzı cevap verdim.
Sonra benle dalga geçtiğini düşünerek ben de bunla dalga geçtim.
Bu bir tane mesajı aldı bunun üzerine yürüdü. İşte ben seni ihbar edeceğim, şimdi karakola gidiyorum tarzı konuştu. Bana egm ihbar ekranının görüntüsünü attı. Bir de karakola gittiğini ima eden bir resim attı.
Ben tüm konuşmaların görüntülerini aldım. Elinde böyle bir suç duyurusunda bulunacak bir mesaj vs bişey de yok. Ama kendi kafasında kurduğu bir hikaye var.
Ve çok ısrarlı bir şekilde tartışıyor. Bütün sinir sistemimi alt üst etti, moralimi bozdu.
Sonra nete baktım bu konuyu gördüm. Bir de technopat diye bir sitede bu kişiden bahsedilmiş.
Şizofrenvari birisi olduğundan, herkese dadandığından bahsedilmiş orada da.
Burada da bazı vakıflara insaları zorla bağış yaptırdığı söylenmiş.
Bu kişi kimdir gerçekten. Burada da siber zorbalık ve şantaj suçu işleyerek taciz ettiği çok fazla kişi var. Sizlerle ilgili bir şey yaptı mı? Süreçleriniz nasıl gelişti acaba?
@prdx94
@Tonguc01
@hsncrazy
@acikligakavusturalimm
@Muustaafaa015 Yorumla- +1 yıl
@Soru109 hocam aynı kişi haksız yere bana da yazdı üstelik hiçkimse ile bir konuşmam olmama rağmen sadece bir etiketten dolayı çok büyük bir iftirada bulundu oysa daha hiç kimseyle konuşmamıştım veya herhangi bir görüntü içeriği paylaşmamıştım bile. Mağdur yoksa suç nasıl oluşuyor da şikayete gidiyor onu anlamıyorum.
- +1 yıl
@jacveldeann Hiç canını sıkma derim. O şahıs altından kalkamayacağımı kumar oynuyor. Bu biraz şey birine soruyorsun beni öldürürmüsün diye? Oda evet veya hayır diyor. Sonra emniyete şikayet edildiniz katil olduğunuz için gibi 😅 biri bu malı şikayet etse ve kazansa dünyanın tazminatı alır bu aptaldan. Ateşle oynuyor haberi yok ama muhtemelen kendi hayatından ümidi kesmiş bir zavallıdır 👍🏻 o yüzden o zavallının kendi hayatınızı zehir etmesine izin vermeyin. O aşşağalık suçlamanın tespiti böyle insaları anonim mesajdan deneme olmaz. Adı üstünde anonim. O uygulamada insalar kendilerini anonim olarak gizliyor ve genelde herkes trol oluyor. Ben 21 yaşındayım ve başkasına kendinimi liseli olarak da tanıtabilirim veyahut kendini 40 yaşında olarakda tanıtabilirim. Reel kişilik yok ortada :) neyse uzatmayacağım bu zavallıyı takmayın kafanıza. Muhtemelen yakında Yaradandan belasını bulur 🤙🏻
- +1 yıl
Fazla değil 10 kişi birleşip beraber savcılığa bu kişi hakkında siber şantaj suçundan şikayetçi olsa bu tek beyin hücreli şahısın alacağı ceza ağır. Türkiye Cumhuriyeti Adalet sistemi içersinde kendi adaletini sağlamaya çalışıyor. O uygulamadiki insalara şantaj yaparak bağış yaptırıyor. Savcıya bunu anlatsa soracağı soru sen kimsin direk?
- +1 yıl
Son durum nedir herhangi bi yargıya intikal oldu mu
- +1 yıl
@Biçarekisi öğrenebildin mi gelişme olmuş mu
- +1 yıl
@jacveldeann bana ulaşır mısın
- +1 yıl
Son durum nedir bana da yapmadığım şeyden iftira attı bir gelişme var mı
- +1 yıl
@Aonim bir gelişme oldu mu?
- 9 ay
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok ilginç bir şey oldu. Aşağıda tuhaf yorumlar yapıp numarasını bırakan biri var. Numara sahibinin olduğunu tahmin ettiğim sosyal medya hesapları var birden çok. Instagram'dan mesaj atıp bu sen misin diye sorunca hemen engelleyip profilini de herkese açıkken gizli hale getirdi. Yalnız Twitter üzerinde de çoklu hesapları var. Şimdi kendisi midir bu sıkıntı yayan kişi yoksa korktuğu ya da yabancı biriyle konuşmak istemediği için mi engelledi bilmiyorum ama hesabını gizlemesi ilginçti. Twitter hesaplarında aynı şahsın açık olarak herkese yazdıkları ve beğenileri çok ilginç geldi. Çünkü kendisiyse ahkam kesen bu kadar insana, beğenileri adeta dinime küfür eden... mevzusu gibi 😂 paylaşımlar hele çok sıkıntılı belki şikayet eden de çok olmuştur hatta. Ben burada isim falan paylaşmayacağım , özelden vesaire de bilgi vermeyeceğim. Numarasını bırakmış zaten, sahibi de biliyorsunuz kolayca bulunuyor, ben sormaya çalıştım ama iletişim kurmak mümkün olmadı. Eğer gerçekten tarafıma bir şikayet ulaşırsa ve kendisi çıkarsa, ben de paylaşımları nedeniyle aynı hakkımı hukuki yollarla arayacağım. Diyeceklerim bu kadar 🙂
01 Yorumla- +1 yıl
Var mı peki bir gelişme son durum nedir
+1 yılC2 saçma biyer 2 gün önce kızın birisi bana sesli mesaj attı seksgin yapalım diye bende uyar bana dedim sıkıntı yok önce o bana çıplak foto attı boydan sonra ben daha sonra bir kaç daha attı sonra ben buna 4 saniyelik video attım arkadan erkek sesi ile mesaj attı bana ben kız değilim aslında attığın foto ve videoları para karşılığı geri silerim yoksa emliyete dağıtırım dedi bende s... git dedim başlatan sensin önden foto atan sensin neyin kafası ile şantaj yapıyorsun kendini yakarsın ancak dedim engelledim 😂
013 Yorumla
Soran+1 yılseninki de değişikmiş😂😂😂
- +1 yıl
Hiç sorma hem bana çıplak kadın fotosu atıyor hem tehdit hemde başkasının çıplak fotosu ile şantaj anlamadığım bu tuzağa düşüp para atan var mı acaba emliyete gerçekten düşeceğini sanıp 😂
Soran+1 yılya bence vardır😂😂 benim biraz daha farklı ona atmamama rağmen atladı yok fotoğraf satıyorsun bilişim suçu basını belaya sokuyorsun ara anlatayım falan dedi bende aramadım sonra görürsün 3 hafta içinde falan dedi
- +1 yıl
Banada aynısı dedi bekle bak ne olacak sana görürsün dedi 3 gün oldu daha bir şey yok 😂
Soran+1 yılbıktım yaa😂😂
- +1 yıl
Takılma bir şey olmaz yaa kaç yaşındasın bu arada
Soran+1 yıl19 sen
- +1 yıl
Mesaj ya da takip atabilir sin bana konuşuruz vaktim var benim
Soran+1 yılsen atarmısn ben atamıyorum
- +1 yıl
Takip atman yeterli ben mesaj atarım
- +1 yıl
Sonradan bişey oldu mu lütfen cevaplar mısın
- +1 yıl
Sonuç nedir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Arkadaşlar öncelikle bu tarz iftiralara uğrayan herkesin içi rahat olsun. Size bu tarz EGM ssi atan s. ö. s ismini kullanan kişi çok net bir şekilde dolandırıcıdır. Şunları okuduğunuzda siz de hak vereceksiniz.
1. Ortada herhangi bir "suç" yok. Sadece taglerden sizi bildirdiğini "iddia ediyor." Yani gerçekten de böyle bir şey yapsa -ki asla yapmıyor karakoldan falan fotoğraf atıyor- böyle bir dolandırıcı karakola girdiği an ters kelepçeyi basarlar. (anlık hilesi yapıyor diye düşünüyorum)
2. Arkadaşlar bir suçluyu ihbar ettiğinizde o kişinin gerçekten suçlu olduğuna bütün kalbinizle inanıyorsanız neden hala onla uğraşmak isteyesiniz? Bu kişi insanlar için çok hassas olan bir konuyu suistimal ederek "bak seni Egmye bildirdim" diyor. Bildirdiysen bildirdin, neden bunu bana haber veriyorsun? Çok basit, sizi korkutup konuşmanın devamında atacağı yalvarma mailleriyle (ki hepsi sahte, maillerin ne kadar düzmece olduğunu anlarsınız) -ah keşke sana 10k verseydim şimdi 300klık oldum- sizi ağına çekmek istiyor. Bu ağ da önce lösevle başlıyor, sonra buluşalım BENİM HESABIMA AT ORADAN LÖSEVE GÖNDERELİM oluyor, bu bile kişinin dolandırıcı olduğunun ispatı.
3- Arkadaşlar haklı olanın acelesi yoktur. Gece online Egmden ss atıyor (ki o ihbarları yaptığını da asla düşünmüyorum, çünkü yanlış ihbarda bulunmak da suç) sabahında karakola gidip "manyetik kelepçeli şikayet metni" (burada baya bi hayalgücünü konuşturmuş) yarım yamalak ve tamamen korku vermek üzere hazırlanmış iki tane anlık fotoğraf atıyor. Olmayan bir suç için geceden sabaha iki farklı şekilde yani hem uzaktan hem karakoldan (:d) neden gidip ihbarda bulunasın, o zaman e-ihbarın ne anlamı kalır, tamamen korkutmaya çalışmak
4- Ayrıca arkadaşlar egmden bir kişiyi ihbar ettiğinizde mailinize ya da telefonunuza bir mesaj gelir "... numaralı ihbarınızı aldık..." gibisinden. Eğer birinin gerçekten korkmasını ve yaptığı kötülüğün bedelini çekmesini istiyosanız yalandan doldurulan egm sayfası ss atmak yerine bunu atarsınız.
5- Son olarak arkadaşlar bildiğim kadarıyla bu kişi herkese aynı karakolun adresini veriyormuş ve hep oradan fotoğraf paylaşıyormuş. Sıralaması şu şekilde. Bak ben emniyetteyim al fotoğraf, eee? eesi ihbar ettim, eee? ihbarımı geri çekmiycem eee? şu şu çok yalvarmıştı eeee? ben sadece bağış yapanların ihbarını geri çekiyorum.
Şimdi arkadaşlar burada arkadaşımız yakayı ele veriyor. Onlarca kişi sizinle aynı durumda, yani diyelim ki bu kişi 50 kişiyi hep aynı karakoldan ihbar etmiş olsun. ve bildiğiniz gibi herkese de birebir aynı mesajı atıyor. Bu kişilerden de mesela 15ini "bağışlamış" olsun. O halde o karakoldakiler, yahu sen ne yapıyorsun bu iş çocuk oyuncağı mı diyip ona bir yaptırım uygulamaz mı?
Arkadaşlar sözün özü çok pis bir yerden girip sizi adeta hipnotize eden, aklınızı başınızdan alan bu dolandırıcıya papuç bırakmayın, engelleyin geçin içiniz rahat olsun. Daha çok fazla detay var ama amacı tamamen bu işleri bilmeyen ve böylesine pis bir iftirayı kaldıramayacak durumda olan insanların parasını almak olan bu dolandırıcıya kafanızı takmayın.
555 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Öyleböylehh bisey olmicak bana da 2 ay önce yazmisti ayni sekilde düzenbaz oldugu apacik ortada icin rahat olsun
- +1 yıl
@Öyleböylehh kardeşim aynı durum banada oldu hesabı sildim bende yazdıkları duruyorsa ss atar mısın
- +1 yıl
@qwertyy691 bende sildim
- +1 yıl
@qwertyy691 seni ne diye şikayet etti yani ettiyse
- +1 yıl
Merhabalar acaba s. ö. s Seda Özge midir bi saat önce bana da yazdı da
- +1 yıl
@eliffff121 ne yazdı tam olarak bana mesaj atsana
- +1 yıl
@Öyleböylehh seviyem yetmiyormuş
- +1 yıl
@Öyleböylehh C2 hesabını ver istersen oradan yazayım
- +1 yıl
@eliffff121 ben silmiştim tekrar hesap açmam lazım sen ver şimdilik istersen
- +1 yıl
@Öyleböylehh bosvermisiimdunyaya yaz buna
- +1 yıl
@eliffff121 yazdım
- +1 yıl
- +1 yıl
@qwertyy691 C2 hesabını verir misin bana da yazdı s. ö. s
- +1 yıl
@Nickyok90 merhaba Instagram falan var mı
- +1 yıl
@Nickyok90 bak
- +1 yıl
@eliffff121 bu kişi bana da yazdı. Sana attığı mesajı bana da iletebilir misin?
- +1 yıl
@kafasıkarışık1insann size ne yazdi?
- +1 yıl
@aabbccddee1122 Olayın paniğinden ne yazdığını tam hatırlamıyorum ama 29 yaşında olduğundan bahsetti. Kamerayla PC ekranından çekilmiş iki fotoğraf attı. Birisi EGM şikayet formunun doldurma ekranında, diğeri gönderdikten sonraki yazının fotoğrafını. 2. fotoğrafta İsmi, TC'si, ana adı, baba adı her şeyi görünüyordu Ataşehir konumunda. Aynı kağıtların bilgilerini değiştirip başkalarına da atmış.
- +1 yıl
@kafasıkarışık1insann anladim, yine ayni sey. bu kisiye inanmayin herkese birebir soylediklerinizin aynisini atiyor. ayni karakol. hatta fark ettiyseniz 2. fotografta TUTANAK basligi var, sizde var miydi? tutanak polis memuru tarafindan tutulabilir bunun icin 2 kisi gereklidir. bu kisi kendisi evde tutanak oluşturamaz, zaten ayni karakola surekli olmayan bir sey icin suc duruyusunda bulunamaz, ortada suc yok, bugunlerde yine yapiyor, merak etmeyin hic bir sey yok, aylar once yazdigi kisilere de bir sey olmamis
- +1 yıl
@12345678910a Anladım. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
- +1 yıl
@kafasıkarışık1insann sana linkini attı mı
- +1 yıl
@12345678910a sanada mı yazdı
- +1 yıl
@kurabiyepastapizza link atmadı. bi hesaba yazdım sanırım onun hesabını buldum.
- +1 yıl
@kafasıkarışık1insann hesabı ne peki söyler misin
- +1 yıl
@kurabiyepastapizza c2'de hesabın varsa ver ordan yazayım
- +1 yıl
@kafasıkarışık1insann buradan söylesen olur mu lütfen
- +1 yıl
@kafasıkarışık1insann?
- +1 yıl
@kurabiyepastapizza söylemeden önce bi kontrol edeyim halen aktif mi diye. Bulamadım hesabı kapatmış veya kapanmış.
- +1 yıl
@kafasıkarışık1insann cevabını bekliyorum
- +1 yıl
@kurabiyepastapizza söyledim ya hesabını kapatmış bulamadım. adını söylemeden önce kontrol ettim. bulamadım
- +1 yıl
@kafasıkarışık1insann tamam teşekkür ederim
- +1 yıl
@kurabiyepastapizza bu şahıs bana da yazdı az önce ve dolandirildim bağış adı altında para istedi benden ve kız etiketi var diye pedofili damgası vurmaya çalıştı c2 de ki ismi şu an buydu connected2. me/adaletemelkiiii bu linkini attı bana tabi parayı gonderince bidaha ses seda yok kesti sesi maalesef öyle bir bosluguma geldi ki anlatamam size ve çok ağır yerden vurdu internete girip bakmak aklıma dahi gelmedi ya keşke bakaydim :( 1 yıl olan 6 ay olan arkadaşlar falan var sanırım son durum nedir var mı bı gelişme lütfen cevaplayın lütfen
- +1 yıl
psikopat hala bunu yapmaya devam ediyor, kendine iş edinmiş
- +1 yıl
Gelişme olan var mı
- +1 yıl
@İsimsiz1ey00 bu konu tamemen para koparma amacli basina bir sey geleni ben. duymadim. ama yinede dikkat etmek lazim C2 abd ine ait bir uygulama cok buyuk bir suc olmadiktan sonra kimsenin bilgisinin paylasilacagini düsünmuyorum
- 1 yıl
@Ysf0620 birebir aynı olay 3 gün önce başıma geldi profilimde #kızlaryazsın sadece diye etiket olduğu için beni egm nin ihbar sitesinden ihbar görüntüsünü bilgisayarda açmış bana telefonun kamerasıyla bu ihbarın fotoğrafını attı ve bana avukat olduğunu İstanbul ataşehirde ki karakola şikayet ettiğini söyledi , attığı ihbar kağıdında işte 92763 numaralı pedofili ihbarında... kullanıcı adlı şahısta pedofili kişilik tespit edilmiştir 18.07.24 tarihinde KVKK onaylı kişi kimlik tespitinin ardından ifadesinin alınması gerekmektedir ihbar iptali türkiye. gov. tr adresidir yazıyordu ihbarda aynen bu şekil ve bana avukat olduğunu adının beyza şevval koçoğlu olduğunu İstanbul da kamu avukatı olduğunu söyledi baroya baktım böyle bir avukat yok dedi daha sonra adını arattım kimse çıkmadı bu ada sahip. Şuanda bu şahısın c2 deki kullanıcı adı "adaletisizama"
- 1 yıl
@Ysf0620 @anzacry bu hesaba yaz kanka instagramdan
- 1 yıl
@Agahbeyogluu desene bir isim daha eklendi
Merve banu
Ebrar demirtaş
Seda özge sofu
beyza şevval koçoğlu
Başka bakalım ne isimler daha cıkaçak
- 1 yıl
@Deneme2682 hocam size ne zaman yazdı, bir sonuç çıktı mı?
- 1 yıl
@Ysf0620 benim kardeşime. Yqzalı 1 seneyi geçti ama ataşehir olarak karakol tutabığı egm online ihbar şeklinde şimdi ismimdedeğiştirmiş adaletemel diye ananim yazdıydı kendisini ilk önce 27 yaşında belirtip sonra fotoğraflar atıp yarım saat sonra sona katmış attı son at da saçma T. C isim falan sahte yani ben muhakem at memuruyum avukatlar yanındayım yani attığı evrak saatte Şimdi de avukat olarak tanıtıyormuş kendini Duyduğuma göre ama çıkarsa da çok güzel tazminat alırsınız nitelikli dolandırıcılara kadar çok güzel suçlar var
- 1 yıl
Bu uygulamalarda alan razı veren razı 😉 bu * derdide insanların psikolojil olarak korkutarak paralarına çökmek.
Bu şahıs simdi de farklı isimle egm'den ekran görüntüsü atıyor. Bu olayı yaşayınca neye ugradığımı şaşırdım. Profilimde 19-27 yaş belirmeme rağmen kızlar yazsın etiketini bahane ederek şikayet ettiğini iddia etti. Adli para cezası alacağımı ve bunun löseve gideceğini belirterek asıl amacına giriş yaptı.
1. Adli para cezaları lösev veya herhangi bir kuruma gitmez doğrudan devlet kasasına girer. Buradan ilk açığını veriyor.
2. İnsanlara iftira attığı suç şikayete tabi bir suç değildir, şikayeti geri alma gibi bir şey olmaz. Bu suçlar re'sen soruşturulur.
3. Bana attığı egm ekran görüntülerinin biri sayfanın başı biri sonuyfu. İki ekran görüntüsünde de yazan mailler farklıydı üstüne bu iki mail de sahte.
4. Bu olayı gidip önce siber suçlara danıştım. İlk dedikleri umarım para göndermediniz şeklinde oldu. Sonrasında da ortada bir suç olmadığını, oltalamaya çalıştıklarını belirttiler. Şikayetçi olsam bulunur mu diye sorduğumda da büyük bir dolandırıcılık olmadığı için bulunması çok zor. Uygulama genel merkezi ABD'de olduğu için onların kanunu iftirayı düşünce özgürküğü kabul ediyor dediler.
5. Siber suçlardan sonra bir de işin hukuki boyutunu öğrenmek için 2 tane avukat ve 1 savcıya durumu danıştım. Avukatlar, bu kişinin manüpüle ettiğini itibar etmemem gerektiğini belirtti. Savcı ise bu tip dolandırma olaylarının çok fazla olduğunu, bu kelimenin öyle bir suç oluşturmadığını şikayet etmiş olsa dahi işleme koyulmayacağını belirtti.
Bu tip mesajlara itibar etmeyin direkt engelleyin. Kişisel bilgilerini asla vermeyin. Geçtiğimiz günlerde benze bir çete çökertildi. İnternette "uzlaştırma dolandırıcılığı" şeklinde ararsanız karşınıza çıkacaktır.
50 Yorumla
+1 yılaynısı bugün c2de başıma geldi. Profil nickimde ismim yazmıyor profilde resim vs yok herhangi bi kıza da yürümedim. Sadece etiket kısmına sadecebayanlar sadecekadınlar ve sadecekızlar diye etiketler koydum.
Sadecekızlar diye etiket koymamdan ötürü bana bi anonim isim ekran görüntüsü atarak tehdit etti ekran görüntüsünde yazan su'' xxxxxx tarihli xxxxx numaralı pedofili ihbar incelemesinde xxxxx isimli kişisel hesap sahibinde pedofili kişilik tespit edilmiştir. xxxxx tarihinde kvkk tutarlı kişi tespit onayının ardından ihbar sahibinin ifadesinin alınması gerekmektedir. İptali türkiye. gov. tr adresindedir ''
Bu tehdidi yaptıktan sonra kendisine mail atan bir kişinin yazılarını paylaştı. Yazıda mail atan kişi bu tehdidi yapan şahısa adeta yalvarıyor işsizim vs intiharın eşiğindeyim ben cezalandırılacak bir şey yapmadım diyor.
Tabi ben biraz sogukkanlı davrandım bu adam gibi kendisine mail vs atmadım. Bunların nihai amacı belki de kendilerine mail vs atılması. Dikkatli olun arkadaşlar c2 den başınız agrımasa bile bu maili atmanız ötürü başınız ağrıyabilir. Hele bide böyle yalvarırcasına mail attıysanız yoktan yere suç kabul etmiş olursunuz adamlar maili ihbar etmeye kalkıp hakikaten iftira atabilirler veya şantaj yapabilirler.
Tabi böyle konuşuyoruz ama ben de emin değilim bu olaydan ötürü başımız vs ağrır mı?
Yav bende ilk esnada korktum lan birine yürüdük ailesi falan gördü de ciddi ciddi ihbarmı ediyo diye düşündüm öyle bir şey de yapmadım. şahsıma ait herhangi bir isim foto vs profilde yoktur.
Profilde cinsel içerik değildir ve herhangi bi 3. şahsa yürümedim Sadece koydugum etiketten ötürü şikayet yedim
319 Yorumla- +1 yıl
Ss vs duruyor mu ya banada böyle bişi geldi durduk yere noluyoz dedim dondurdum hesabı
- +1 yıl
İlk kez giriş yaptığım ve cinsel içerikli olmayan ve bugün açtığım profile aynı kadın tarafından bu mesaj atıldı nedeni ise kızlar yazsın 📮dememmiş daha sonra doktor birinin ve bi löseve para vermeyen birinin mailini attı 10 bin vermedim löseve 300bin para cezası aldım senin yüzünden gibi bir şeydi ben de iyi günler hanımefendi yazdım ve önce hesabın adını değiştirip hesabı kapattım e postayı da sallamıştım zaten zbsbxokbsbxbs@gmail. com gibi bir şeyler di umarım bir şey olmaz kadın çok korkutucuydu iyi akşamlar hanımefendi dedim kapattım hiç yalvarma falan yapmadım ama asıl merak ettiğim şey c2 gizlilik sözleşmesi bu şirketin bir türk ayağı yok temsilcisi ve o ilk baştaki hesap numarası olayı bence gerçek değil umarım başıma bir şey gelmez
- +1 yıl
@aaaabbbb839 banada aynisini atti karakoldab foto atti bide tutatak gibi bisey kizinda adisi soyadi tc si filan vardi is yeri adresi ana adi filan gozukuyodu ciddi olsa kendi bilgilerini acik edermi
- +1 yıl
@Batu517 bir suçun işlenmesi açısından gerçek kişiler olması şartı vardır sahte profil vb sana ben 16 yaşındayım dedi diye sen 16 yaşında biriyle cinsel istismar suçu işlemiş olmuyorsun. Kanunlar ortada sahte hesapla veya bir çok isimle sosyal medyada chat salonlarında böyle durumlarda size ceza aldıracak bir kimse olamaz. Biri size 16 yaşındayım dedi diye o yaşta kabul edilemez. Ayrıca cinsel istismar suçu olması için senin ısrarın vb olması lazım kız kendi isteyip sonra eğer 15 18 yaşları arasında ise bu cinsel istsmara değil hakaret davasına döner 15 i doldurmamış ise o zaman rizasida olsa ceza alınır. Tabi ki bu suçlar gerçek kişiler tarafından olması lazım. Öyle sahte profiller ile değil.
- +1 yıl
Beyler aynı duzenbazliga devam ediyorlar banada attılar o ekran fotoğrafını pedofili bilmemnesiymis
Hesapta sadece kadınlar yazıyor hesap nickimi falan yazmış şikayet edildiniz diye itibar etmedim ben - +1 yıl
@hhangoverr taktik nasildi ben hic resimlere bakmadim sildim ama bir tutanak birde egm sayfasiydi hatirlafihim kadar boyle bir suc olursa tehtlt ve sincirleme suc oluyor dediler ama bazilarida para icin santajcidir dediler ben sunu anlamiyorum hadi posikopatin biri cikti tutanaktaki kiza gitti buldu 2 el hadi ordan sonra ne olacak o vebali kaldira bilecekmi acaba merve mi ebrar mi ozge sofu mu herneyse bunlar baya bi cete herhalde bir arkadasa 2 tane kullanici acmis ikisinede atmis parasiz kaldi herhalde adin neyse soylede sana burdan biraz para toplayalim ama bu haptihin suc mahkemeye versen bile senin bilgilerin cikmayacak mi sanıyorsun oyle bir cikarki ozaman ne olacak her 20 gundur sormadihim kisi kalmadi enson avukat birak acsin dedi sana attihi tutanaklar karsilihin sana tazminat yolu acmis dedi burada yazan kisilerde bunun tanihi dedi oda zincirleme suc
- +1 yıl
Lan olum yok kafayı mi yediniz malın biri taşsak geçiyor herkesle 😄
- +1 yıl
Kanka herhangi bir gelişme oldu mu aynısı dün bana yapıldı korktum merak ediyorum cevap verirmisin
- +1 yıl
@Nearıyorumburada bir gelişme oldu mu
- +1 yıl
Bir gelişme oldumu
- +1 yıl
- +1 yıl
- 1 yıl
@Nickyok90 bir gelişme var mi acaba?
+1 yılConnected uygulamasının sanırım Türkiye'de temsilciliği yok, var mı? Eğer yoksa kim olduğunu bulmanız imkansız. Çünkü süreç şöyle işler: Türkiye'den şikayette bulunursunuz, eğer savcılık şikayeti geçerli bulursa uygulamanın bulunduğu ülkeden o kullanıcının IP'sini vermesini ister. Çünkü IP'ler Türkiye'de bir yerde tutulmuyor. Eğer uygulamanın bulunduğu ülkede mahkeme kabul ederse IP'yi verir. Sonra bu IP'yi kullanan kişinin tespit süreci başlar. Bu da kaç ay veya yıl alır bilmem. Ama böyle tekil ve uluslararası olmayan bir suçla ne Türkiye savcılığı ne de başka ülke savcılığı ilgilenir. Tek yapacağınız sizi rahatsız eden kişiyi engellemek.
40 YorumlaArkadaşlar şuanda Merve isimli şahıs kendini seda özge sofu olarak tanıtıyor ve ihbar bilgilerini ona göre düzenlemiş iki ihtamal bu ada sahip gerçek hayatında başarılı birisi var az araştırırsanız çıkar ve kadının adını kullanarak itibarını mahvedip kendini gizlemeye çalışıyor ya da yeni bir hesap oluşturup İnternette sahte bir birey oluşturdular her iki türlü aradan 1.5 yıl geçmiş bu kişi veya kişiler dışarda ce milleti dolandırmaya devam ediyorlar. Eğer araştımasaydım ismini benide dolandırcaktı.
14 Yorumla- +1 yıl
Bana dün oldu seda Özge sofu idi öyle gördüm ben direkt hesabı sildim cevap da vermedim bir şey olmaz inş
- +1 yıl
baanaa yzarmisin
- +1 yıl
@lupennaaaa 1 ay olmuş herhangi bir ilerleme var mı
- +1 yıl
Bir gelişme var mı
Arkadaşlar herkesi şikayet etmiş sanırım ben de aynı tuzağa düştüm ve maalesef para gönderdim losev bağışı için normal de asla düşmem ama öyle bı yerden vuruyor ki etiket de kız yazdığı için pedofili suçu oluşturuyormuşum yalvaran kişilerin mailleri falan attı bana ihbarın ekran görüntüsünü çekip atmış bana herşeyi de yazmış açık açık o kadar çok tedirginim anlatamam size bide yani 50 bin tane kişi var bizlerden daha beter anlaşılan herkese aynı taktiği uygulamis da bu 1 sene önce de yapmış mesela o arkadaşlar son durum nedir mesajımı görüyorsanız lütfen yazın biz de bilelim gerekirse şikayet edelim ama biri cevap versin lütfen :(
02 Yorumla- 1 yıl
Neden para gönderiyorsun onların asıl amacı sana psikolojik baskı yaparak para kazanmak zaten. Uzlaştırma çetelerinin amatörü bunlar.
Şöyle düşün biri ihbar ederse eder zaten yok bağışmış yok bağış yapanların ihbarını geri çekmişmiş bunlar fakirlikten nereden para kazanacaklarını şaşırmışlar ( size atılan hesap numaralarını mutlaka kaydedin sonları yakın.)
Bir sürü escortun para avcısının olduğu bi sitede adli makamlar harici kimse adaletini kurmaya ve yahut insanları sahte belge veya iftiralarla korkutmaya çalışmasın.
Arkadaslar. Ugun savciliktan uglastigim bir habere gore suc evraklarini karsi tarafa atmak kotu niyete kullanmaktir yani suctur birden fazla kişiye atmak zincirleme suctur yasini buyuk gosterip sonradan kucuk gostermek oltamala sucudur site 18 yas altini sokmuyor zaten karsi tarafa kotu niyet kullanma zincirleme suc arti pisikoloji bozmak hepsini topladimi guzel bi tazminat yolu acar etiket kullanmak yolu ile suclamak iftira atmak suctur.. cimer sikayet degil bassavciliga sikayet dileketcesi bulunmak lazim
50 YorumlaArkadaşlar aynısı bugün başıma geldi. C2 de profilime “kadınlar yazabilir” tarzı bir şey yazmıştım ve birden anonim bir hesaptan ihbar fotoğrafı geldi. Hesabımda hiçbir şekilde ismim veya fotoğrafım yok. Hesabımın ismini yazmış oraya pedofili falan yazmış. Para cezasına çarptırılacağımı falan söyledi ben çok korktuğum için canım gibi yalvardım yapma etme falan. Sonra İstanbul'a gel beraber gidelim Lösev’e bağış yapacaksın dedi. Gelemem öğrenciyim falan dedim. Önceden birinin yazmış olduğu ekran görüntülerini attı bana adam yalvarmış intihar falan düşünüyormuş. Bunları görünce iyice korktum ilk önce bir avukatı arayıp danıştım hiçbir şey olmaz korkma dedi adli işlemleri başlatalım dedi. Karakola gidip sordum polise bu olayı anlatınca gülüp beni şakayla kovdu inanma dedi. O şekilde içim rahatladı. Bu kişinin ismi Ebrar Demirbaş diye biri. Aman ha mail falan da atmayın engelleyin gitsin. Ben o an oturduğum yerde eridim bittim siz yaşamayın bunu
014 Yorumla- +1 yıl
Aynı şwy dün başıma geldi. Ne yapmalı sizce
- +1 yıl
İsim aynı ebrar
- +1 yıl
Bu gerçekten iftira ederse başımız yanmaz mı? Dünden beri kafam patladı düşünmekten polis sana ne dedi kardeşim yazar mısın rica etsem. Şimdiden teşekkürler
- +1 yıl
Biri böyle bir şey yapmış olsa ve olay savcılığa gitse ki gitmez böyle saçma bir uygulamada olan bir olayla mı uğraşacaklar uğraşsalar tango , bigo gibi uygulamalarla uğraşırlar insanlar canlı canlı ne haltlar yiyor , kısa bir süre içinde bulunursunuz zaten bir savcıda böyle canım saçma bir kanıtı kanıt yerine bile koymaz
- +1 yıl
@Mehmettbeyss bişe oldu mu hocam
- +1 yıl
@Mehmettbeyss hocam aynı tehdit mesajını bugün de aldım hatta daha da geliştirmişler kendilerini farklı evrak falan da attı. Direkt engelledim hiçbir şey yazmayın engelleyin gitsin dolandırıcı bunlar
- +1 yıl
@aaaabbbb839 bir şey olamaz bunlar damardan girip insanı korkutmayı iyi biliyorlar. Attıkları belgelerde isminizin yazması da sizi korkutmasın. Aman aman inanmayın isim aynı ebrar d.
- +1 yıl
Bişey oldu mu knka devam eden süreçte
- +1 yıl
@oylesine27x armi birsey var mı arkadaslar bir gelisme
- +1 yıl
@Deneme26 Yalan kardeşim bunlar rahat ol eminim.
- +1 yıl
YALAN KARDEŞİM İNANMA SAKIN. YALAN OLDUĞUNUN KANITIDA BASİT.
- +1 yıl
Kanka gelişme var mı
- +1 yıl
Oldu mu hocam bişey var mı bir gelişme
Kanka merhaba öncelikle heralde bunu yazan kişinin adı Merve falan bana 2 kez yazdı bugün 2. yi yazdı profil içeriğine göre insanları kandırıyo attığı mesajlarda EGM bin websitesi falan var sanırım bana da attı aynısını ama karakol onayı diye bişey gönderdi bana ama attığı şey de ihbar yazarken bizim yazmamız gereken Metin sanki karakoldan gelmiş gibi mesaj yazıyo senin içinizin yesin diye de uzun bi süre veriyo bana Aralık ayında yazdı hala bişey yok bugün gene yazdı gene bişey yok genellikle bilinmeyen biley olduğu içim e şikayet insanları ordan trolleyip cinsel dürtü içeren hesap sahiplerini korkutmak amacıyla hiçbir şey yapamıyo bide fake bi e postası bar Mervebanurs@gmail. com gibi bişeykısaa inanma
270 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyi az önce ben yaşadım açıkçası birazda inandım başka bir kaç kişinin dönüşünü gösterdi de …napmalıyız önce biley yazdı bende neden olmasın dedim oda dirket şikayet ettim falan bahsettiğin fotoğraflar… falan
- +1 yıl
Ya biraz önce banada yazdı bu mervebanurs olan yok seni EGM ye ihbar ettim Yarın da Karakola gidip şikayet edecem diye bende çekindim açıkçası lütfen bu kişiyi bilen biri aydınlatsın beni
- +1 yıl
Bana linkini attı ordan girebiliyorum başka bi hesaptan adını arattırdığım da kullanıcı bulunamadı diyor cekiniyorum açıkcası acil dönüş yapın lütfen
- +1 yıl
@Açıklığakavusturalım peki ne dededi sana o başkaların yalvardığı fotoğrafı gönderdiği işte şu işinden oldu şuda kızı var diye affettim şuda 5000 tl TEMA vakfına bağışta bulundu tarzında bişey..
- +1 yıl
@Muustaafaa lösev vakfına 20 bin tl bağışlayan birini affettim dedi sende yap geri cekeyim dedi bende o kadar param yok dedim yazma bana sabah karakoldan belgeni atarım dedi.
- +1 yıl
@Muustaafaa Bana özelden ulaşabilir misin?
- +1 yıl
- +1 yıl
@Açıklığakavusturalım ben engelledim ve hesabı kapattım açıkçası
- +1 yıl
@Açıklığakavusturalım olur nasıl ulaşacam
- +1 yıl
@Açıklığakavusturalım sende durum nedir bişey attı mı abana bişey atmıştı işte şu tarihte ifadesinin alınacağı sonra da benim gibi bi şey yazıldığı bir fotoğraf atmıştı bende dolandırıcıdır diye ümid editorum açıkçası birde sen o söylediklernin hepisinin fotoğrafını çek bence özellikle bağış yapsan geri çekiceğini
- +1 yıl
@Muustaafaa Bende hesabı kapatıp sildim de bana özelden yazabilirsen veya sosyal medya hesabı da olur ordan bi konuşalım
- +1 yıl
@Açıklığakavusturalım sana fotoğraf attı mı
- +1 yıl
@Açıklığakavusturalım özelden olmadı denedim
- +1 yıl
@Muustaafaa Cimere şikayet ettim diyip başvuru yaptığına dair bi numara yolladı bunu ekran al lazım olacak falan dedi ilk başta ki konuşmalarda sonrasında zaten yalvaranların maillerini gösterdi şunu affettim bağış yaptı falan diye
- +1 yıl
@Muustaafaa fake Instagram ac yaz ben ekleyim ordan konuşalım
- +1 yıl
@Açıklığakavusturalım aynen onu bana da attı demek aynı şey dolandırıcıdır kesin her neyse akşama doğru hedap açıp yazayım ben sana muhtemelen yarına kalacak ordan konuşalım
- +1 yıl
@Muustaafaa İnşallah öyledir tamam açınca görüşürüz
- +1 yıl
Aynı mail adresi beni de tehdit etti dün. Normal hesabıma durup dururken 15 yaşında olduğunu söyleyerek cinsel konuşma teklifinde bulundu. Amacın ne falan bir şeyler sordum ısrar etti. Sonra pedofili ile alakası olmayan hesabımdan ss alıp, pefofilik hesap diye mail atmış egm online ihbar merkezine. Nette birkaç olaya daha rastladım, hepsinin altından bu tip var sanırım. Ben de bugün pedofilik mesajlar ile insanları manipüle ettiği ve üstü örtülü pedofili propogandası yaptığı için şikayet edeceğim kendisini. Kendine başka eğlenceler bulsun.
- +1 yıl
@Açıklığakavusturalım @Muustaafaa @Tonguc01 aynısı benim de başıma geldi mesaj atabilir misiniz henüz xper2 değilim
- +1 yıl
@Bosadamm2 yok tabiki.
- +1 yıl
@Bosadamm2 o ilk panikten besleniyor zaten bu ruh hastası. Sıkıntı da laf mı, ağır şizofren bence.
- +1 yıl
@Bosadamm2 "Adaletemeldir" mi linki?
- +1 yıl
@Bosadamm2 bir sonuç geldi mi beyler
- +1 yıl
@Açıklığakavusturalım bu konudan tarafına işlem yapılan var mı acaba
- +1 yıl
@g435a knka bana yazar mısın benimde başıma geldi aynı durum
- +1 yıl
@Nanotech80 Hocam ben yazamıyorum, hesabı yeni açtım mesaj attırmıyor. Fake Instagram veya başka bir yerden iletişime geçsek?
- +1 yıl
@g435a tamam varsa sen at
- +1 yıl
@Muustaafaa ne oldu bı sonuca ulaşabildiniz mi?
- +1 yıl
@Tonguc01 bana mesaj atabilir misin
- +1 yıl
@Tonguc01 Bana da geri dönebilir misiniz son durum nedir?
- +1 yıl
@Xdzd7 son durum nedir
- +1 yıl
@g435a reis nerden ulaşabilirim sana mesaj atamıyorum ben de aynı olayı yaşadım
- +1 yıl
Arkadaşlar ne yaptınız son durum nedir. Dün gece bana da aynu mesajları artı.
- +1 yıl
@tanimsizadam1 ne yaptin sen var mı gelişme özele gelsene.
- +1 yıl
@Tonguc01 Herhangi bir gelişme var mı? var mı bi durum acaba şuana kadar
- +1 yıl
Gelişme yok. Hatta bugün biri daha yine alakasız bir tag'dan durup dururken yazıp cimer, siber suçlar falan zırvalamış. Connected aşırı sinir bozucu bir uygulama haline geldi. Durup dururken milleti tehdit eden tipler fink atıyor. Yalvaranlardan, korkanlardan para koparacaklar sanırım. Kabak tadı verdi artık, iyice gıcık oldum uygulamaya, sildim attım.
- +1 yıl
@Desperado_375 mesaj atamıyorum ama bir gelişme yok
- +1 yıl
@Bosadamm2 sizde var mı herhangi bir gelişme yaklaşık bir yıl olmuş
- +1 yıl
@tanimsizadam1 var mı herhangi bir gelişme
- +1 yıl
@Tonguc01 bana özelden yazabilir misiniz sormam gerek bir şeyler var
- +1 yıl
@tanimsizadam1 bir gelişme oldu mu sonuçta
- +1 yıl
@Açıklığakavusturalım hocam bana da benzerini yaptı bugün aynı muhabbetlerle nasıl ulaşabilirim sana
- +1 yıl
@g435a hocam bir gelişme var mı sizde?
- +1 yıl
@Bosadamm2 bir gelişme oldu mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuraya da yazayım da aynı kızın/adamın alakasız tehditlerinden korkmasın millet. C2'deki normal profilimdeki alakasız bir tag'dan yazıp 15 yaşında olduğunu söyledi ve sexting teklif etti. Amacını vs sordum ama ısrarla laf almaya çalıştı. Sonra da hiçbir pedofilik unsur olmayan hesabından ss alıp mervebanurs@gmail. com hesabından egm online işlemlere hakkımda ihbarda bulunduğunu söyleyip ss attı. Böyle milleti korkutmayı hobi edinmiş bir sivri zekaya benziyor.
190 Yorumla- +1 yıl
hocam s. a bu kişi dün bana da yazdı hatta ben bununla baya takıştım iki hesabım var birine aksam yazmıştı 15 yasındayım diye reddettim ikincide diğer hesabıma yazdı sabah saatlerinde anladım trol oldugunu ses atsana bi dedim direk basladı egm ihbar pedofili diye dosya numarası filan attı saçma sapan senin dosya numaran da ne ne yazıyordu herkese aynı dosya numarasını mı yazıyor
Cevap sahibi+1 yılDosya numarası yok benimkinde. Falanca hesap pedofilidir görüntüler ektedir yazıp profilimin ekran görüntüsünü eklemiş. Adaletemeldir diye bir hesabı var. Pedofili ve sübyan profili yüzünden ihbar edildiniz. Hesabınızı kapatsanız dahi kişi tespitiniz yapılacaktır. Gün içinde karakola verileceksiniz yazdı.
Cevap sahibi+1 yılC2 iftira yazısını okudum bunun ne iş olduğunu ararken. Technopatta var hatta avukatlara soru sorulan bir site var, orada da sorulmuş. Bunu iş edinmiş şizofren bir ruh hastası olduğunu anladım o yüzden. Pedofiliyle alakası olmayan profilleri manipüle edip şikayet ediyor. Ya da ettipini söyleyip korkutuyor.
Cevap sahibi+1 yılGerçekten dediği gibi milleti yemleyip yemleyip karakola gidip ihbar ediyorsa o karakol bundan illallah etmiştir. Ortada suç unsurunun "s"si bile yok. Teklifi kendi ediyor, milleti zorlaya zorlaya ağzından cımbızla laf alıp suç isnad ediyor. O kadar basit insan suçluyor ki o iğrenç suç bu canım sandığı kadar basit bir şey değil. Topluca şikayet etmeyi öneriyorum bu tipi. İnsanlara "ben 15 yaşındayım, benle yapar mısın" demek ve buna zorlamak ki bu kadın reşit bir kadın. Yaptığı örtülü bir pefofili reklamıdır.
Cevap sahibi+1 yılGoogle'a "connected2. me uygulaması hakkında avukatlarasor" yazınca çıkıyor.
- +1 yıl
hayatım boyunca gördüğüm en iğrenç insanlardan biri kendisi, kendini gotham ın batman'ı sanan çok ağır suçlamaları sırf canı istediği için yapabileceğini sanan ve adalet sistemini babasını oyuncağı sanan saçma insan ve bu arkadaşın ciddi olarak akıl sağlığı yerinde olmadığı kanaatindeyim
Cevap sahibi+1 yıl@prdx94 aynı düşüncedeyim. Ağır şizofrenik ve bazı şeyleri ileri derece takıntı edinmiş takıntılı bir kişilik bozukluğu var gibi. Ha söylediği şeyler ipe sapa gelir, kafa takacak şeyler değil ama insanın huzurunu kaçırıyor. İnsanlar panikleyip "acaba" dediği için bu ruh hastası da keyif alıyor sanırım. Technopattaki kendinden emir tavırları ajdar anık'ın "ben hiperstarım" tavırlarındaki özgüvenle aynı fark ettiysen. Ne ajdar'dan hiperstar olur, ne de bu kızdan bir cacık olur anlayacağın. Ama hesabını silmiş. Elimde ss var, fotosu var. Fotosu ile şikayet edeceğim bu ruh hastasını...
- +1 yıl
yok hesabı silmemiş link olarak adına tıklarsanız çıkıyor hesabı ve profil fotoğrafı
benim aklımın almadığı bir insana bu kadar ağor bir suçlamaya keyfe göre bu kadar basit nasıl yapabilirsin ve adalet sistemi babanın malıymış gibi kendi kendine nasıl karar böyle olacak diyebilirsin
Cevap sahibi+1 yılProfili "adaletemeldir" idi, aradım çıkmadı. Avukatlarasor. nette gördütsen sadece üstsüz profil fotosu olan birini bile pedofili olarak şikayet etmiş. Sağlam ruh hastası bu kız.
- +1 yıl
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılAhaha bu kız Türkiye'nin yarısını keklemiş herhalde 😀
- +1 yıl
dün bana da yazdı, bir kişi var bana birkaç aydır profilimdeki etiketlerden musallat oluyor. ilk yazdığında 2 ay önce falan "profilindeki etiketlerden savcılığa şikayet edildin" dedi ben de buna olayın öyle olmadığını açıkladım ve ettiği küfür yüzünden kendisine hakaret davası açacağımı söyledim ve kendisinin almanyada yaşadığını ve bişey olmayacağını söyledi. Geçen haftada 15 yaşında biri yazdı, yemledi ama ben kendisine nasihatler verdim ve bişey çıkmayacağını anladığında ses kaydı attı ve erkek sesiydi bundan da bişey çıkmadı. ama en son dün direkt şikayet fotoğrafıyla yazdı biri bunlar büyük ihtimalle aynı kişiler çünkü bazılarına 15 yaşında taklidiyle geliyormuş ve bana da geldi böyle biri, şimdi de direkt şikayet fotoğrafıyla.
- +1 yıl
- +1 yıl
@KerimDemir mesaj atamıyorum
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@Redgar54 tabi ki yok
- +1 yıl
tonguc hocam size açılan herhangi bir dava veya dosya var mı, bana daha kimse ile konuşmam olmadan yazdı sadece profilimdeki bir etiket için herhangi bir durum gibi görsel paylaşımım da yoktu. bu kadar ağır bir iftirayı ilk defa alıyorum hayatımda gerçekten çok çekindim.
- +1 yıl
@Tonguc01 hocam sizin çok uzun süre olmuş sanırım bşaınıza geleli herhangi bir şey oldu mu
- +1 yıl
@Classiees mesaj atamıyorum başka bir iletişim yeri yazar mısın
Cevap sahibi+1 yılKız durmak bilmiyor. Tüm türkeye'yi taramış. Bu iş çok büyüyecek gibi.
- +1 yıl
reis senin olaya baya olmuş sende bir şey çıktımı her hangi bir dönüş oldu mu yani
Cevap sahibi+1 yıl@Nanotech80 iki ayı geçti. Yok yahu bir şey çıkar mı. Saçma sapan bir olay. Kız tüm c2. me'yi tedirgin etmiş.
- +1 yıl
avukatlara sor sitesine yazmış bir kaç kişi avukatın biride orada söylemiş böyle olsa ülkenin yarısı içerde olur içinizi ferah tutun bir şey olmaz diye ki mantıken de öyle yani ama gerçekten çok saçma bir olay hani bu olayı gerçekten yapanları bulsa şikayet etse içim yanmayacak ama alakasız şeyleri bile pedofiliye çekmek ve şikayet etmek garip gerçekten
- +1 yıl
@Classiees @Tonguc01Hocam sizlerle iletişime geçebileceğimiz bir yer yok mu? Çok kanıma dokundu bu durum.
Cevap sahibi+1 yıl@Nanotech80 evet ara zaten her yerde çıkıyor, avukata sor vs. Avukat gerekeni söylemiş zaten. Şizofren bir kız boş yere milleti tedirgin ediyor. Alakasız tag'dan yazıp bir de ss alıp şikayet etmiş. Kim bakar o şikayete. Baksalar bild işlem yapacak bir şey yok ortada))
- +1 yıl
bende takipleyim hocam banada atın
- +1 yıl
@Classiees sana yazamıyorlar belliki insanlar panik içinde ağır bir suçlama bana da yapılmıştı aylar önce ama yasa ve mevzuat bilgisi olan biriyim anonim uygulama da kişiye mesaj atıp onu tuzaga çekmeye çalışarak zaten böyle bir suçlama yapılamaz bildiğimden içim rahattı hesabımda ne fotom ne de bir mesaj vardı durduk yere yazarak garip bişeyler yaptı ben herkesi böyle deniyorum dedi, sende bildiğini buradan yazarsan buradaki herkesin içini ferahlatmış olursun
- +1 yıl
@g435a Kanka sakin ol bu kadın insanları cidden korkutuyor tonguc01 in dedikleri 100 de 100 doğru bu arada şunu belirtmek istiyorum egm ye atılan şikayetlerin coğu ciddiye alınmaz bunun sebebi kanıtın yetersiz olmasıdır ve genellikle egm kanıtların ile cumhuriyet başsavcılığına şikayet etmeni söyler yoksa internette bu kadın gibi asılsız şikayette bulunanları ciddiye alsalardı bu kadın da coktan tutuklanmıştı cünkü kendisi insanlara "şikayet etmem ama" bağış vb yaparsan demesi bir suctur aynı şekilde "15 yaşında ki bir kız rolüne girmek" pedofililiktir kimseyi avlıycam diye bu role giremezsin bu suca teşviktir yani kafanı yorma bu kadın kendisi tamamen narsist bir şizofrendir 7/24 c2 de aktiftir kendisinin tek işi insanlara ciddi derecede suc atıp onların korkularını görmek ona zevk veriyor o yüzden relax
- +1 yıl
Bende takip ediyorum hocam bu iş bence çözülmeli korkup kendine zarar verenler dahi olabilir ben o ilk an yaşadığım korkuyu herhangi bir yaptırım da yaşayacağım utancı düşündüm saatlerce yerimden kıpırdayamadım , ÜSTELİK hiç bir cinsel içerikli bir profil ya da mesajlaşmam olmadığı halde bomboş bir hesabım vardı Allah korusun yani bazı arkadaşların korkusunu yazdıkları yorumlardan anlayabiliyorum
- +1 yıl
@Classiees iyi dedin hocam insanları tedirgen ediyor. ister istemezde insan tedirgin oluyor tabiki. değişik bir insan kaostan besleniyor. hayır işin garibi alakalı alakasız herkese pedofili diyor hocam bu ağır bir itam değilmidir yani gerçekten yapanı bulsa eyvallah ama herkesi ya herkesi
Cevap sahibi+1 yıl@Classiees @Nanotech80 insanlara yaptığı psikolojik baskı, iftira ve gizli pedofili propagandasının cezasını bir gün çekecek. Topluca bi şikayet yapabiliriz. Yüzlerce insan var.
- +1 yıl
@Classiees onun herkese yaptığını sen ona yaptın sonuç elde var sıfır mı hocam :)
Cevap sahibi+1 yıl@Classiees sağlamasını yapmışsın. Bizden de bir şey çıkmaz)))
- +1 yıl
aynen öyle olmuş bu beni nedense çok daha fazla rahatlattı valla :) :)
- +1 yıl
Bide hocam bir şey dikkatimi çekti. Hem egm nin sayfasından forumu doldurup fotosunu atıyor sonrada hemen ardından kamera ile foto çekip yeni çıktım emniyetteydim diyor. Şimdi hem netten hem karakoldan neden şikayet etsin bide madem gidecek neden uğraşsın netle ve yani beni etiketten dolayı şikayet etmiş. Olay hemen oluştu hangi ara netten şikayet ettin hangi ara emniyete gittin de bitirdin evinin karakolun üstünde olması gerekiyor yani biraz tutarsız yerler bunlar bana korkutuyor gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yıl@Nanotech80 boş atıp dolu tutmaya çalışıyor.
- +1 yıl
@Nanotech80 banada aynısını yaptı ilk önce egm fotosu sonra karakola gidiyorum şimdi dedi ama şunu söyliyim ki bu birisini cidden şikayet ettiyse kendi ayağına sıkmıştır burada ki 2-3 kişinin şahitliği bile ona ceza aldırır hatta bırak şahitliği sadece 4-5 kişiye özel olarak 15 yaşında ki kız rolü ile sohbete başlamadığına dair yazılar vardır bu kişinin başkasını şikayet etmeden önce kendisine bakması gerekiyor bence eğer ki cidden dava etmişse de davayı kaybedecek ve bolca tazminat ödeyecektir bence kafan rahat olsun
- +1 yıl
@Classiees hocam ben söyleyim tahminimi forumu dolduruyor bence kesinlikle göndermiyor çünkü bir sürü kişi var ve egm senin oyuncağın değil belli bir sayıdan sonra sen napıyorsun derler. Ve karakola gitmiyor sadece daha etkili olsun diye dışardan foto atıyor öyle herhangi bir yeri egmye giden karakolu atar. İşte yapmış bişeler
- +1 yıl
@Nanotech80 kanka kadın bundan zevk alıyor işte mesela adam 2 ay önce yaşamış bu olayı ama hala aklında bu onun zevk aldığı nokta olduğu düşünüyorum mesela kendinize şunu sorun ya neden bir insan sizi şikayet ediyorsa ve bu konu pedofililik ise neden size resim atsın, ben olsam direk polise gider şikayet ederim ama bu kadın bunu yapmıyor sizin ona yalvarmanızı istiyor cünkü narsist birisi bakın bunun en büyük örneği size attığı fotolardır farkındaysanız attığı fotoların coğu ya birisinin ona yalvarmasıdır ya da hapis cezası almış birisidir işte amacını aslında burada belli ediyor gercek amacı pedofilileri ifşa etmek değil gercek amacı sizi korkutup ona yalvarmanızı istemesidir lütfen bu kadının dediklerini ciddiye almayın eğer bu konu hala sizi rahatsız ediyorsa en azından polisi arayıp bilgi almanızı öneririm
- +1 yıl
Bişey daha söyleyeyim çünkü durmayacak belli daha çok insan gelecek işte banada oldu diye bari içleri rahat olsun. Şimdi attığı egm şikayet sayfasında şikayet edenlerin doldurması gereken yerdir değil mi herşeyi yazar gönderirsin. Bu yazmış herşeyi dikkatinizi çektimi bilmiyorum ifade tarihinide yazmış daha forum sayfasında kendi buna nasıl karar verdi, tarihi bilemez ki daha göndermeden şikayeti. Hadi gönderdiğini var sayıyorum orada bir tarih belirtmez anında değil mi. Bilgisi olan varsa söylesin arkadaşlar bu benim yorumumdu bana saçma geldi çünkü
Cevap sahibi+1 yılConnectedde yıllardır bariz pedofili profiller var, hala da dolanıyorlar ortalıkta. Onlara dokunan yok ama sizi mi alacaklar:) onlara bile bir şey olmuyorsa bu kadının iftiralarıyla hiçbir şey olmaz. Kadında kişilik bozukluğu var. Şimdi KS'dan bir arkadaşa yalanlar söyleyip yalvaranların ss'larını atıyor. O gelince anlatır. Arkadaşın dediği gibi narsist bir manyak bu.
- +1 yıl
Evet orası kesin yani belli :) ya bir şey çıkmayacağını anladım derdim o değil insanların o ilk andaki paniği yaşayacaklarını düşünüyorum o beni üzüyor hani en azından buraya gelirler daha mantıklı ve sakin düşünüp endişe etmezler diye söylüyorum :)
Cevap sahibi+1 yıl@noname60 tabi ki hayır.
- +1 yıl
Knk bana ulaşabilir misin
- +1 yıl
@djssj yok ya Tonguç için yazmıştım ben teşekkür ederim
- +1 yıl
Hocam takip ettim siz de atar mısınız
- +1 yıl
@asdasdasd135 bana yazar mısın lütfen
- +1 yıl
@Tonguc01 hocam aynı durumu yaşadım sizi takiplesem yazar mısını, psikolojimi mahvetti bu olay ve sizde bir sonuç oldu mu en son bir şey yok yazmışsınız
- +1 yıl
@Nanotech80 bir şey çıktı mı var mı gelişme
- +1 yıl
Evet var mi bir gelisme
- +1 yıl
@Yardimetttt06 sende durum nedir nasıl oldu olay
- +1 yıl
@tanimsizadam1 hortlatıyorum var mı gelişme aynsınıı bugün bende yaşadım
- +1 yıl
Evet ağalar var mı bir gelisme
- +1 yıl
- +1 yıl
@adımınapcanya bir gelişme yok şu anlık
- +1 yıl
@KerimDemir aynı olay bu hafta benim de başıma geldi. Durmuyor sanırım. Var mı bir gelişme? İletişime geçebilir miyiz?
- +1 yıl
@jacveldeann bu hafta benim de başıma ayni olay geldi. Bir gelişme vs. var mı acaba sizde?
- +1 yıl
@KerimDemir son durum nedir bir mesaj atamıyorum
- +1 yıl
@Classiees son durum nedir
- +1 yıl
@Ersoyunbabanesi bana ulaşır mısın
- +1 yıl
@Nanotech80 bana ulaşır mısın
- +1 yıl
@bosverismiiiiii sende var mı gelişme
- +1 yıl
- +1 yıl
Var mı herhangi bir gelişme?
- +1 yıl
@Nanotech80 hocam herhangi bir gelişme var mı
- 1 yıl
Onbsysındayım diye bi hesap açmış c2 de etiketlerde kadın profili kız profili falan yazmış etiketten kendine yazanları ihbar ettiğini bağış yapanların ihbarını geri çektiğini söyleyen amatör uzlaştırma dolandırcısı sen kimsinde inssnlardan bir kuruluş adına bağış istiyosun banada aynı taktiği uyguladı ben kendimden eminim reşit olmayan biri ile reşit olan ve rızası olmayan biri ile konuşmam ama bana attığı ibanı kaydettim gerekli işlemleri yaptıracam
Arkadaslar bu uygulama Türkiye patentli bir uygulama değil bu 1. si 2. si zaten anonim chat bu herkes bir seyler yazar eder direkt. suçlayamaz kimse kimseyi suclasada bundan bjr sey cikmaz basina bir sey gelen olsa bu konuda zaten burada yazardı. ayrıca size attigi o mesaj nasil bir mesaj onu burada paylasmaniz mümkün mü. tamamen korkutma amacli.
01 Yorumla
+1 yılArkadaşlar aynen yazdığınız gibi bana da bir mesaj geldi ve beni şikayet ettiğini ataşehirde bir karakola şikayet ettiğini söyledi.
Yalan ve dolandırıcı olduğunu biliyordum zaten de bu şekilde ben de şaşırdım, suç yok ortada, beni neden şikayet etti diye. Zaten engelledim kendisini.
Şikayetvar sitesinde de burada da aynı sorunun olduğunu görüyorum.
Varsa bir gelişmesi olan yazsın bilelim arkadaşlar.
02 Yorumla- +1 yıl
Hocam bir gelişme var mı? Telegram : @T66lg yazarsanız teşekkürler
- +1 yıl
@İsimsiz01000 bir sorun yok. Suç olacak bir durum da yoktu zaten. Abdestinden şuphesi olmayanın namazından şüphesi olmaz.
+1 yılçağrılan oldu mu birisi aydınlatabilir mi rica etsem aynısını bugün bende yaşadım aynı siz gibi hiç uğruna pedofili damgası yedim üstüne üstlük birde ailemdeki herkesin adı soyadı oturduğum yerin adresi ve kapalı olan cama kadar biliyor kvkk ve polise şikayetimi bildirdim özel hayatın gizliliğini karıştırdığı için ve zan altında bırakıp yalan söylediği için mahkemeye de gittim
07 Yorumla- +1 yıl
Bişi oldu mu
- +1 yıl
İki gün önce bana da aynısı oldu. Hala devam ediyor sanırım.
- +1 yıl
Gelişme var
- +1 yıl
@Biçarekisi nasıl bir gelişme
- +1 yıl
@Deneme26 sende var mı?
- +1 yıl
@bosverismiiiiii bir sonuc var mı
+1 yılBu mervebanu denen kız herkese bunu yapıyor burada herkes çok korkmuş tabiki haklı olarak endişeleniyor insanlar , aklı başında ve yasaları ve prosedürleri bilenlerin içi rahat olsun fakat ; bu iftiranın korkusuyla birisi kendine bir zarar verse anonim bir vicdansızın eğlencesi yüzünden bir insan hayatını kaybetse ne olacak?
059 Yorumla- +1 yıl
@Classiees bilmiyorum lütfen yardım edin hesabının adını telefonunu bilen varsa bana ulaştırsın lütfen allah için
- +1 yıl
@Classiees yazdım çıkmadı lütfen ceza alır mıyım daha yeni il buldum
- +1 yıl
@Classiees hayatımda karakola gitmedim ben daha nasıl giderim ne derim
- +1 yıl
@Classiees sizi şikayet eden adaletemeldir3 mü
- +1 yıl
@Classiees ben anlamadım ağa bişey
- +1 yıl
@Classiees ya popo oğlanı sana mı inandıracağım kendimi canımın derdine düştüm ben
- +1 yıl
Bu kişiyi benim gibi gidin şikayet edin karakola veya başsavcıya bakalım o zaman nasıl bulunup ceza alacak gerekirse Almanya da olsun deport edilecek veya oranın kanunlarına göre ceza alacak kendisi kanunları ciğnediğinin farkın da değil bu yüzden onu şikayet etmeniz kendisine gelmesini sağlayacaktır
- +1 yıl
@Classiees ağa bu Merve hakkında bi bilgin var mı bide arkadaş (!) numara falan da bıraktı ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
- +1 yıl
Merve hakkın klasik bir bilgim var ama kendisi bazen 23 bazen 28 bazen de 27 yaşında oluyor kısaca fake birisi diyebilirim hem gerçekten kadın veya erkek mi onu dahi bilmiyoruz ama kendisini ele veriyor sadece konuşma tarzına baksan anlayabiliyorsun atılan numara da umarım onundur daha kolay bulunup ceza alır
- +1 yıl
@Classiees bana saçma geliyo bi insan bu durumda kendi numarasını neden yazsın ki şikayet edileceğini bildiği halde
- +1 yıl
@Classiees arkadaşlar bu olay başıma geldiğinden beri emin olun üzüntüden mahvoldum. Kendisinin dolandırıcı olduğuna artık eminim. Sebepsiz yere beni ve benim gibi burada ki diğer arkadaşlara iftira atmasının cezasını dilerim bulur.
İnşallah bulunur ve tüm bu yaşattıklarınin cezasını çeker büyük bir zincirleme suç var burada çünkü. Zaten hassas olan bir yapım var böyle iğrenç şeyler başıma gelince kafayı yiyorum. Ama salağın buraya gelip @Classiees dediği gibi numara yapması tüm taşları oturttu. @Tonguc01 bana bu saçma ve iğrenç süreçte destek verdiği için teşekkür ederim. Adami sürekli rahatsız ettim. :) Ne zaman yazsam cevap verdi rahatlatti...
Buraya bu iğrenç insanın iftirasına maruz kalıp gelenlere şunu demek istiyorum. 20 avukata sordum, 1 tane savcıya sordum polise sordum ne bileyim sordum da sordum. Kendisinin yaptığı şikayetin (yapmıyor kesinlikle dolandırıcı) hiçbir hükmü yok içini rahat tut ve en azından onu şikayet et. Egmye isimsiz bir şekilde şikayet edebilirsin en azından. - +1 yıl
@Redgar54 Canım cimere şikayet etsenizeeee çoktan cezasını alırdı
- +1 yıl
@Redgar54 sonuç ne İfadeye çağrıldınız mı?
- +1 yıl
- +1 yıl
@Classiees
@Tonguc01
@Redgar54 bir sonuç çıktı mı bana mesaj atma şansınız var mı ben atamıyorum aynı şekilde bağış yaptırdım vs diye fotoğraflar atıyor - +1 yıl
@sormagitsinki var mı gelişme
- +1 yıl
@Classiees flopere isimli yazan kişi merve banudur söylediği karakolun olduğu yer İstanbul Ataşehir ve attığı fotoğraflarda adresini de İstanbul Ataşehir olarak yazmış 🙂 konumunu da biliyoruz.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Redgar54 merhaba daha bu hafta benim de başıma ayni olay geldi. Biraz geçmiş siz yaşayalı üzerinden ama. Yine de yazmak istedim. Bir gelişme falan yok dimi? Yani insan ister istemez kötü oluyor. Durup duruken öyle bir şeyle itham edilip tehdit edilince. Başıma gelince İnternette biraz araştırınca buradaki yorumlarınıza denk geldim.
- +1 yıl
@Redgar54 aga bana ulaşır mısın aynı şeyi bende yaşadım da konuşalım içim rahatlar belki
- +1 yıl
@Redgar54 cok acil yazarmisin c2 den egm sikayet etmis foto. atti sonra tutanak gini bise atti ordada kullanici c2 uzerine kendi adi soyadi tc anne adi dogum tarihi is yeri adresi gibi biseler gozukuyodu tutakta bide karakoldan foto atti sikayett etigi inslarin onlar attigi mail 2 tane
- +1 yıl
@Classiees merhaba dün bana da bu kişi aynı ihbar şeyini ekran görüntüleri ile attı sizde son durum nedir gerçekten dolandırıcı mı
Kimse durumla ilgili zaman içinde bir şey belirtmemiş, konuyla ilgili elinde bilgili olan yok mu? Bu olayı önceden yaşamışlar veya yeni yaşayanlar? Yazarsanız sevinirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonuç ne oldu arkadaşlar hiç karakola çağırılan var mı çok merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok para kazanıyor musun orada bir sürü Abaza var çünkü
00 YorumlaMerhaba , aynısı ben de yaşadım şikayet edeceğim dedi , ss attı ayni durum başına gelen var mi?
01 YorumlaDikkat etmedim o an ne olduğunu bile anlamadım ama özge veya özlem gibi bir şey yazıyordu hesabı sildim geçtim daha da kullanmam uygulamayı
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar son durumlar nedir? Bu şahış bana da aynı iftirayı attı ve onun yüzünden yapmadığımı bildiğim şeyden uykularım kaçıyor.
03 Yorumla- +1 yıl
İsmi ne şikayet edenin
- +1 yıl
Kanka merhaba merak ettim ne oldu durum ne
@Deneme26 Son durum ne sana da aylar önce mesaj atmış galiba bir şey oldu mu telegram olmadığı için dönemiyorum mesaj yazmaya da seviyem yetmiyor
01 Yorumlabir halt yapamaz o sıtede 100 kıza para yoladım en az
110 Yorumla
Soran+1 yılbana dedi işte fotoğraf satıyorsun bu 226. maddeye göre suçtur suç duyurusunda bulunuyorum 3 hafta içinde görüşürüz falan birde ona hiç atmamıştm bişey durumuma yazdı
- +1 yıl
Hiç bir şey olmaz istersen detaylıca anlatayım
Soran+1 yıliyi olur ya dert ettim😂😂
Soran+1 yılolur
Soran+1 yılgizlisin
- +1 yıl
Açtim
- +1 yıl
?
Soran+1 yılatamıyorum seviye atlamam lazımmış
- +1 yıl
Yazdim size
- +1 yıl
? a
+1 yılS. Ö. S ismiyle banada yazdı Ataşehir bilmem ne diye 2 görüntü attı
316 Yorumla- +1 yıl
@Redmoon35 bir gelişme var mı
- +1 yıl
@Deneme26 merhaba bana da aynısı yaptı bir gelişme var mı acaba ss ler de mevcut elimde hiçbir şey yapmamama rağmen uykularımı kaçırdı Adı S. Ö. S
- +1 yıl
@Deneme26 sana mesaj atamıyorum telegramdan yazdım lütfen döner misin
+1 yılBanada bu sabah aynı durum oldu bir gelişme yaşayan var mı?
03 Yorumla- +1 yıl
Kanka merhaba var mı bişey
- +1 yıl
Çok saçma ama merak ettim
böyle bi şey gerçek mi peki? bilgilendirir misiniz sonuç ne oluyor? ne garip bi uygulama bu
00 Yorumla
+1 yılHerhangi bir sonuç gören var mı ifadeye filan giden
12 Yorumla
+1 yılArkdaşlar bu konu hakkında iletişime geçelim durum nedir bi gelişme var mı?
023 Yorumla- +1 yıl
Özele gelsene. Durum nedir
- +1 yıl
@Desperado_375 konu hakkında bilginiz varsa banada yazar mısınız bu olaya benzer durum başıma geldide
- +1 yıl
Arkadaşlar 1 aydan fazla oldu ben de bir gelişme yok
- +1 yıl
@tanimsizadam1 hocam iletişime geçelim 1 ay oldu hiç bir şey olmadı biriyle konuşmam lazım yoksa deliricem Tonguç abiyle konuşmak istiyorum ama takip isteğimi kabul etmemiş acaba dolandırıcı mı ne Bi inanıyorum Bi inanmıyorum biriniz özelden yazsın veya C2 ye geçelim bişey yapalım ama
- +1 yıl
Tonguç abiye dolandırıcı demek istemedim
- +1 yıl
Durum nedir bir gelişme var mı? Bu hafta benim de başıma geldi aynı şey.
- +1 yıl
@Desperado_375 var mı herhangi bir gelişme? Daha yeni bana da oldu.
- +1 yıl
@tanimsizadam1 hocam yaklaşık 6 ay olmuş sizin var mı bir gelişme
- +1 yıl
knka bana yazar mısın aynı şey bana da oldu
- +1 yıl
@kısasüreli980880 knka bana yazar mısın aynı şey bana da oldu
- +1 yıl
@tanimsizadam1 aga bana özelden yazar mısın aynı şey benim de başıma geldi de biraz konuşabilir miyiz?
- +1 yıl
@oylesine27x kanka gorunce yazarmisin
- +1 yıl
Güncel olarak bu durumu yaşayanlar mesaj atabilir mi seviyem yetmediğinden ben kimseye mesaj atamıyorum
- +1 yıl
Gelişme var mı
- +1 yıl
@tanimsizadam1 bir sonuç var mı?
- +1 yıl
@kısasüreli980880 bir sonuç var mı
- +1 yıl
@tanimsizadam1 hocam şu an durum nedir
- +1 yıl
@Anonim00990099 hocam ben de atamıyorum nedir son durum
- +1 yıl
@Bilinmez0011 siz de bir sonuç var mı nedir durum
- +1 yıl
@tanimsizadam1 bir gelişme oldu mu
+1 yılBu pedofili bahanesiyle şikayet edilenler sonuç ne oldu?
12 Yorumla- +1 yıl
@Aonim sonuç var mı?
Hahahhaha tröllemiş seni
06 Yorumla
Soran+1 yılöyledir dimii 😂
Soran+1 yılkorktum ya
Soran+1 yıliçim rahatladı yaa😂😂
- +1 yıl
Bir Sonuç var mı
Alfa aklın başına gelsin.
00 Yorumla
+1 yılŞikayet edebilir evet
00 Yorumla
+1 yılSaçmalamış
01 Yorumla
Soran+1 yıldimi dimi
+1 yıl@kafasikarisik1insann sana linkini attı mı?
01 Yorumla- +1 yıl
link atmadı. cevabı yanlış mesaja atmışım. Bana link atmadı. Ben bi hesaba yazmıştım öyle geldi başıma sanırım onun hesabını buldum.
+1 yılHerhangi bir sonuçla karşılaşan oldu mu?
02 Yorumla- +1 yıl
Emniyetten falan çağrılan varsa bana ulaşabilir mi lütfen. Telegram: @T66lg
Yigitcan sana da mı fotoğraf gönderdi
02 Yorumla- +1 yıl
Bir sonuç var mı?
- +1 yıl
@Bilinmez0011 sizde durum nedir?
ne oldı bir şey çıktı mı ondan
11 Yorumla
+1 yılBulur evet
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlay ne burada ne sonuç aldınız