Ben su içmeye gidiyim dedim daracık yerden geçmek istedim üstüne yanında da araba vardı bende ordan geçerken 150 TL'lik zeytini düşürdüm ve bana odettirdiler ben bilerek ve kasten dusurmemisim benden para almaları hakim şimdi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Marketlerin raf yerlestirme fireleri vardir. normalde marketler onu odetmez. Ben bikere bisey dusurdum aldim yanima odemeye gidiyordum adam geldi o raf firesidir odeme almiyoruz dedi. İsrar etmwme ragmen ödetmediler ordan biliyorum. A 101 genel merkezini arayin durumu anlatin cozerse onalr cozer
Çok sağolun :)
Ben ödemem. Kimse de ödetemez..
Kendi kabahatlerini sana ödetmisler.
Polisler onları tuttu saçmalık paramı alamadım
Çok uzun değil yaz aylarında böyle bir şey yaşadık kuzenle migrosda alkol reyonunda şarap düştü kırıldı.. Gittim kırıldı dedim ' tams ilgilenelim ' dediler alışveriş yaptık çıktık. Ya senin yerinde olsam hayırdır aw der basar giderdim. Poliste haklı bulmuş küfür edicem şimdi. Bu tür sektörde herşeyin olasılığı vardır. Market sektörü olası yani. Saçmalığa bak ya. İ*bneler
Ben bu işin peşini bırakmam bide ordaki çalışan kızda arkadaşlarını toplamış erkek arkadaşları emanetleri varmış en sonda gördük polisler gidince bizi takip ettiler
Sjsjsj olaya bak ya Neresi orası keşke Kayseri olsa
İstanbul'da yaşanıyor daha yeni
Bunlar olayı çok farklı uygulama şekline çekmiş resmen kavgaya yeltenmis. Gelir rica eder insanca konuşur vs. gibi bir tevazu olmalı bu durumlarda sana yapılan şu olay tamamen yanlış. Senin kasıtlı bir hatan olsaydı ödeseydin derdim ama ortada bir ihmal düzensizlik var. Bunu ödemesi gereken sen değilsin.
Ben kendi polisimle gittiğimde hepsini vercem o çocukların sabikalari vardır kamera kayıtı A101 mağazasında var onları silerlerse sıkıntı yok ses kayıtları var
Kendi polisin mi. 🙄 Umarım çözersin geçmiş olsun
Çok sağol:)
Düşürdüysen haklılar
Daracık yere araba koydular farkında mısınız niye ben suçlu oluyorum?
Olabilir ama düşüren sensin sen düşürmüşsün onlar mı ödesinler
Sen a 101 de çalıştın mı kanka
Hayır sadece a101 erlerde değil nere de kırıp düşürsen senden çıkar parası bu heryerde geçerli
Kanka anlamıyorsun onların suçu tamam araba koymasalardi daracık yere ben dusurseydim gene hak vercem daracık yere araba koymaları onların suçu
Bende A101de çalışan olarak biliyorum ve biz odettirmedik hiç bi yerde böyle bişey görmedik
Çagırsaydın buradan geçemiyorum az öteye koyarmısınız deseydin daha mantıklıydı
Kanka o anlık oldu ben diyom ki çalışana arabayı oraya koymasaydiniz tamam dicem arabayı daracık yere koydunuz diyorum anlamıyorlar
Onlarda kabahat kanka
Almamaları gerekiyor öyle mi polisler bide onları tuttu onlar tanıdık diye
Polis mi geldi bir de
Biz çağırdık parayı vermediler
Sen haklısın
Hak bence
Değil kardeşim daracık yere araba koydular
Koymasalardi dusunselerdi
Kilo ver
Kilo ver derken?
E mecbur birinden almaları lazım.
Ben ödemek zorunda mıyım?
Daracık yere araba koyuyolar
E mecbur sen ödeyeceksin bende istemem mesela böyle bir şey başıma gelsin ama yani mecbur
Neden mecbur arabayı koymicaklardi daracık alana ve bende a101 de çalıştım ve yaşantım boyunca kimsenin ödediğini görmedim
Abicim ne alaka yav? Off ne afra tafralısınız. Dikkat edecektin sende madem. Benim takıntım bile var bundan dolayı ne anlatıyorsunuz. Aşırı dikkat ederim düşürmemek için bile dar yerlerden bile ki çanta olur hep sırtımda kocaman ona rağmen. Yani lütfen şunu da büyütmeyin işte güzel ders olur sana
Kanka anlaman yok senin yazma sen bir daha yorum falan
Yok arkadaş sende sıkıntı var. Madem bir dakika kendini tamamen haklı görüyorsun o zaman neden soru soruyorsun kardeşim? En sinir olduğum insan tipi zaten kendini asla sorgulamayanlar... Neyse zaten tavsiyem öncelikle bunu düzelt ve insanların dediği umurunda değilse soru falan da sorma derim.
Tamam bı yarın olsun bakalım senin gibi düşünenler mı haklı yoksa benim gibi düşünen mi
Düşen ürünü aldın mi
Parçalandı almadım
Nasıl zeytin ki parcalaniyor
Bu camda zeytin parcalaninca yere düşen yiyecek türlerini almam
Anladım camda olduğunu nasıl bi müdürünüz varmış ben eskiden zengindim baklava börek işi yapiyorduk sabah şoför 1 tepsiyi düşürdü 1 kuruş kestirmedim
Ben anlamadım bu işten valla ama şikayetçi olucam kendi polisimle gelcem onların polisi onları tutuyor
Takma kafana ya kaç para maaş veriyorlar ki
Ben müşteriyim
Şikayetçi neden olmadin
Olmak istedim onların ordaki polisler geldi onları tuttular
Gelsinler tutanak tuttur sikayetciyim de
Kanka hakkım var demi ona göre ediyim😁
Var tabi
Çok sağol bilgilendirdigin için :)
Rica ederim ne demek